Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



EVERGREEN

En

zi

4)

ERWTENPUREE OP GEGRILD BROOD

MET GEITENKAAS, BASILICUM EN BLOEMEN eon

Recept uit Evergreen

BEREIDINGSTIJD: 10 MINUTEN + 20 MINUTEN ERWTEN DOPPEN

Lunch- of brunchgerecht

1 onbespoten citroen, geraspte schil

4-8 sneden brood

4 personen

extra vergine olijfolie

60 g zachte geitenkaas

1kg verse doperwten

Ya bosje basilicum

erwtenscheuten of eetbare bloemen

(ca. 300 g gedopt gewicht)

versgemalen zwarte peper

keukenmachine

25 g amandelen of hazelnoten

en zeezout

grillpan

Bereidingswijze

1. Blancheer erwten 30-60 seconden in kokend water tot ze zacht zijn; ze moeten hun kleur en frisheid behouden.

Doe erwten direct over in koud water, zodat het kookproces stopt.

2. Doe erwten, amandelen, citroenrasp, 3 eetlepels olijfolie, helft van basilicum, peper en zout in de keukenmachine

en verwerk alles tot een grove puree met nog wat structuur. Doe erwtenpuree in een kom.

3. Verwarm de grillpan. Besprenkel sneden brood met olijfolie, strooi er wat zeezout over en gril tot de sneden krokant

zijn en aan beide kanten een mooi grillmotief hebben.

4. Neem brood uit de pan en leg op een schaal of op borden. Verdeel erwtenpuree erover, verkruimel geitenkaas

erboven en garneer met basilicumblaadjes en erwtenscheuten of eetbare bloemen.

À

&

4

EN

N

|

es

Ê

x

| à

7

|

|

e a

LE

|

|

|

« Ä

AM

2

Pl

Dl

A

30 | SMULWEB MAGAZINE