Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
EVERGREEN
En
zi
4)
ERWTENPUREE OP GEGRILD BROOD
MET GEITENKAAS, BASILICUM EN BLOEMEN eon
Recept uit Evergreen
BEREIDINGSTIJD: 10 MINUTEN + 20 MINUTEN ERWTEN DOPPEN
Lunch- of brunchgerecht
1 onbespoten citroen, geraspte schil
4-8 sneden brood
4 personen
extra vergine olijfolie
60 g zachte geitenkaas
1kg verse doperwten
Ya bosje basilicum
erwtenscheuten of eetbare bloemen
(ca. 300 g gedopt gewicht)
versgemalen zwarte peper
keukenmachine
25 g amandelen of hazelnoten
en zeezout
grillpan
Bereidingswijze
1. Blancheer erwten 30-60 seconden in kokend water tot ze zacht zijn; ze moeten hun kleur en frisheid behouden.
Doe erwten direct over in koud water, zodat het kookproces stopt.
2. Doe erwten, amandelen, citroenrasp, 3 eetlepels olijfolie, helft van basilicum, peper en zout in de keukenmachine
en verwerk alles tot een grove puree met nog wat structuur. Doe erwtenpuree in een kom.
3. Verwarm de grillpan. Besprenkel sneden brood met olijfolie, strooi er wat zeezout over en gril tot de sneden krokant
zijn en aan beide kanten een mooi grillmotief hebben.
4. Neem brood uit de pan en leg op een schaal of op borden. Verdeel erwtenpuree erover, verkruimel geitenkaas
erboven en garneer met basilicumblaadjes en erwtenscheuten of eetbare bloemen.
À
&
4
EN
N
|
es
Ê
x
| à
7
|
|
e a
LE
|
|
|
« Ä
AM
2
Pl
Dl
A
30 | SMULWEB MAGAZINE