Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 60
![](https://vm-folders.ams3.digitaloceanspaces.com/folders/6855/pages/full-60.jpg)
Hier is pagina 60 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOOKSCHRIFT
E& TOMATEN-OLIJVENPLAATTAART
GEGRILDE STEAK >
MET GEITENKAASCRÈME ecn
MET TOMATENSALADE
Re
Recept uit California dreamin
pt van Smulweb Redactie
BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN + 40-50 MINUTEN IN DE OVEN
BEREIDINGSTIJD: 25 MINUTEN
Lunch- of bijgerecht 4-6 personen
Bereidingswijze
1rol vers bladerdeeg à 270 g
1. Verwarm de oven voor op 190 °C,
Hoofdgerecht 4 personen
(koelvers)
2
Rol bladerdeeg uit en leg met bakpapier en al op de
680 g rundvlees, borst of biefstuk
125 g zachte geitenkaas
bakplaat. Kerf deeg rondom op circa 1 cm van de rand
versgemalen zwarte peper en fleur de sel
1teen knoflook, geperst
in, maar snijd het niet helemaal door.
10 q verse dragon, blaadjes geplukt
versgemalen zwarte peper en zout
Meng geitenkaas in een kom met knoflook, peper
60 g boter, op kamertemperatuur
200 g cherrytomaatjes, gehalveerd,
en zout en besmeer bladerdeeg binnen de kerfrand
5 cm verse mierikswortel, geschild, geraspt
grote in vieren
hiermee.
450 g oertomaten, liefst verschillende kleuren
100 g ontpitte kalamataolijven
Verdeel tomaatjes en olijven over de geitenkaas.
en maten
tel olijfolie
Besprenkel met olijfolie.
3 dikke sneden boerenbrood
1 klein bosje basilicum, blad geplukt
Bak plaattaart in de oven in 40-50 minuten goudbruin
extra vergine olijfolie
bakplaat
en knapperig.
Y2 kleine rode ui, heel fijn gesneden
6. Bestrooi met basilicum en serveer.
8 kleine radijsjes, heel fijn gesneden
ovengrill of gietijzeren grilipan
ROMIGE PAPARDELLE MET KIPFILET EN
ASPERGES
| Opgelet:
Klote El EUR
R
€
van Smulweb Redactie
zaadlijsten van de
tomaten niet Weg,
BEREIDINGSTIJD: 40-50 MINUTEN
AA CITE
veel smaak.
à
Hoofdgerecht 4 personen
Li
4 kipfilets
&
|
versgemalen zwarte peper en zout
1
2el olijfolie
Bereidingswijze
1
350 g papardelle
Bestrooi vlees aan alle kanten met peper en
Le
20 groene aspergepunten
fleur de sel en leg apart. Verwarm de grill
2 sjalotjes, in dunne ringen
op de hoogste stand of verhit de grillpan op
I
fe)
2tenen knoflook, geperst
middelhoog vuur.
W
250 ml kookroom
Hak helft van dragon fijn en doe in een kom.
125 ml groentebouillon
Voeg boter en 1 eetlepel mierikswortel toe en
RG
4el geraspte Parmezaanse kaas
roer met een vork. Zet de kruidenboter apart.
1 bosje dille of peterselie, fijngesneden
Snijd grote tomaten in vieren, kleine in tweeën
aluminiumfolie
of in vieren. Bewaar met het sap in een kom.
7
Besmeer sneden brood met een beetje olijfolie
à)
0 7,
Bereidingswijze
en gril ze 2-3 minuten aan elke kant. Leg op
=
1. Bestrooi kipfilet met peper en zout.
een rooster en bestrooi met wat fleur de sel.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koe-
Bestrijk vlees met een beetje olijfolie en gril
kenpan en bak kip in circa 15 minuten
3-4 minuten. Draai om en herhaal. Leg het
rondom bruin en gaar. Snijd in plakken
vlees op een rooster, schep er de kruidenboter
en houd warm onder aluminiumfolie.
op en laat rusten.
u
[|
2. Breng intussen een pan water aan de
Scheur geroosterde brood in hapklare stukken
kook en kook papardelle volgens de
en voeg ze toe aan tomaten in de kom. Voeg
aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten aspergepunten toe.
helft van rode ui, olijfolie, % theelepel peper
3. Verhit resterende olijfolie in een koekenpan. Fruit hierin sjalotjes 5 minuten op laag vuur. Schep
en 1 theelepel fleur de sel toe. Roer en schep
knoflook erdoor en bak { minuut mee.
alles in een schaal.
4. Giet kookroom en groentebouillon erbij en laat indikken tot sausdikte; dit duurt 5-10 minuten.
Snijd het vlees in dunne plakken en schik ze op
5. Giet papardelle en aspergepunten af en leg aspergepunten apart.
de tomatensalade. Bestrooi met radijs, reste-
6. Voeg pasta toe aan de saus. Bestrooi met Parmezaanse kaas, schep om en verdeel over kommen.
rende rode ui en resterende dragon. Voeg een
Bestrooi met peper en zout.
beetje geraspte mierikswortel toe en bestrooi
7. Schik plakken kipfilet en aspergepunten op de pasta en bestrooi met dille of peterselie.
met peper en fleur de sel.
60 | SMULWEB MAGAZINE