Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FRITTATA CON VERDURE GRIGLIATE vca)
BEREIDINGSTIJD: 25 MINUTEN + 55-65 MINUTEN IN DE OVEN
Lunch- of brunchgerecht 6-8 personen
Bereidingswijze
1kleine courgette,
2 teentjes knoflook,
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
in blokjes
fijngesneden
2
Verspreid courgette, paprika's en ui over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi
1kleine rode paprika,
6 eieren
met peper en zout naar smaak. Schep om en bak de groenten 15 minuten in de oven.
in blokjes
125 ml slagroom
3
Voeg knoflook toe, schep om en bak nogmaals 15 minuten.
1kleine gele paprika,
60 q Parmezaanse kaas,
4
Haal bakplaat uit de oven en verlaag oventemperatuur naar 175 °C.
5.
in blokjes
geraspt
Meng intussen in een kom eieren met slagroom, Parmezaanse kaas en peper en zout
1rode ui, fijngesneden
Lel boter
naar smaak.
70 ml olijfolie
80 g bosuitjes, in ringetjes
6.
Smelt boter in de koekenpan en fruit bosuitjes { minuut op middelhoog vuur.
versgemalen zwarte peper
120 g gruyère, geraspt
Voeg geroosterde groenten toe en roer alles goed door. Schenk het eimengsel in de pan en
en zout
bakplaat
bak 2 minuten zonder te roeren. Verplaats de koekenpan naar de oven en bak de frittata
ovenvaste koekenpan
20-30 minuten tot hij stevig is in het midden.
7
Strooi gruyère erover en zet nog circa 3 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
8.
Snijd de frittata in 6-8 stukken en serveer direct.
}
Le
>
}
J-
N:
s
x
»
7
AT
N
„
1
|
AN
‚.
=
2
ha
%
€/
>)
LI
Don Ì
En
SE
3
>
À
A
=
y
a
Ps
iS
Pk
gt
k
SS
Gr
nr
Xs
À k
8
à
de
=
54 | Sh
EB
en