Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ie
RECEPTEN UIT: DE WERELD THUIS
RONALD GIPHART & MASCHA LAMMES
MOULES AU ROQUEFORT
Recept uit De wereld thuis
BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN
Hoofdgerecht 4 personen
Bereidingswijze
Tel zout
1. Laat een wasbak of afwasteiltje vol koud water lopen, voeg zout en mosselen toe en laat 5 minuten
2 kg mosselen
rusten. Check de mosselen op viezigheid, gooi elke mossel weg die openblijft na hem goed
scheutje witte wijn
dichtgeknepen te hebben of die kapot is.
2 sjalotjes, fijngesneden
2. Schenk wijn in een (mossel)pan en voeg sjalotjes, knoflook en peterselie (houd wat achter ter garnering)
1teentje knoflook, geperst
toe. Leg mosselen erop en laat ze met deksel op de pan ongeveer 8 minuten gaar stomen; schud ze
1bosje peterselie, fijngesneden
tussendoor even om. Schep de mosselen over in een andere pan en houd warm.
200 g crème fraîche
3. Voeg aan achtergebleven kookvocht crème fraîche en monchou toe, roer even goed door en laat
100 g monchou
de saus in een kleine 10 minuten wat inkoken. Brokkel roquefort door de saus.
150 g roquefort
4. Schep saus over mosselen, bestrooi met peterselie en peper en serveer
versgemalen zwarte peper
Lekker met stokbrood of frieten.
ne
cs
F7
0
Ir
U
a
u
|
ed
rz
AS
>>
ze
A
>:
a
\
me
EP
57
a
nn
NY
fi
cam
PER.
f
PAL
de
rs
3
(EN
SE
LM
ts
4
d
;
à
À
2
Zi
Rs
A
Eds
IE
N
Er
%
Ass
N
&
ZZ
8
S
a
>
:
À
NS
a
Ki
Ge
4
En
Öl
TVN
À
|
\
46 | SMULWEB MAGAZINE