Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RUSSISCH-EISALADE

BEREIDINGSTIJD: 2 UUR + 30 MINUTEN KOELEN

|

Hoofdgerecht 4 personen

1 kg kruimige aardappels,

Bereidingswijze

500 g runderriblappen

geschild

1

Bestrooi vlees met peper en zout.

poeder, mosterd, worcestersaus en peper en

versgemalen peper en zout

1 sjalot, fijngesneden

2

Verhit olie in een braadpan met dikke

zout naar smaak toe.

1el zonnebloemolie

3 grote augurken;

bodem. Laat de pan flink heet worden.

7. Haal vlees uit de pan en laat iets afkoelen.

2 tenen knoflook, geplet

fijngesneden

3.

Voeg knoflook en helft van tijm toe.

8. Snijd vlees in kleine stukjes, voeg ze toe aan

10 g verse tijm, blaadjes

1tl gedroogde oregano

4

Voeg boter toe en schroei vlees aan

aardappelmengsel en meng alles goed. Druk

tu

150 ml crème fraîche

gerist

beide kanten dicht. Zet het vuur laag. Voeg

tijdens het mengen aardappels stuk met

50 g boter

150 ml mayonaise

laurierblaadje, bouillonblokje, water en bier

een vork.

1 laurierblaadje

1el paprikapoeder

toe. Doe deksel op de pan en laat minimaal

9. Zet de salade afgedekt in de koelkast. Laat

1tl mosterd

1% uur stoven.

minimaal 30 minuten koelen.

1 runderbouillonblokje

500 ml water

1tl worcestersaus

Kook intussen aardappels gaar in ruim

10.Kook intussen eieren in circa 8 minuten

200 ml bier

4 eieren

water met zout, giet af en laat afkoelen.

hard, koel ze onder koud water en pel ze.

paprikapoeder

Doe sjalot, resterende tijm en augurk in een

Snijd eieren doormidden en schik ze op de

ngkom. Voeg afgekoelde aardappels,

salade. Bestrooi met paprikapoeder.

égano, crème fraîche, mayonaise, paprika

f

Or

x

Papen,

0

KE,

GI

5

rec

ept

OER

AB

a



|

Î

N

PEA

;

#

2

e\

ee

ad

|}

à

#

j

P“

&

à!

#

Es

3%

5

|

y

%

3

kig

> à

en

“+

ke

ad J

a

6

Se

De,

N.

Te me

ent

À

fi

?

2

ul

INE | 55

A