Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RUSSISCH-EISALADE
BEREIDINGSTIJD: 2 UUR + 30 MINUTEN KOELEN
|
Hoofdgerecht 4 personen
1 kg kruimige aardappels,
Bereidingswijze
500 g runderriblappen
geschild
1
Bestrooi vlees met peper en zout.
poeder, mosterd, worcestersaus en peper en
versgemalen peper en zout
1 sjalot, fijngesneden
2
Verhit olie in een braadpan met dikke
zout naar smaak toe.
1el zonnebloemolie
3 grote augurken;
bodem. Laat de pan flink heet worden.
7. Haal vlees uit de pan en laat iets afkoelen.
2 tenen knoflook, geplet
fijngesneden
3.
Voeg knoflook en helft van tijm toe.
8. Snijd vlees in kleine stukjes, voeg ze toe aan
10 g verse tijm, blaadjes
1tl gedroogde oregano
4
Voeg boter toe en schroei vlees aan
aardappelmengsel en meng alles goed. Druk
tu
150 ml crème fraîche
gerist
beide kanten dicht. Zet het vuur laag. Voeg
tijdens het mengen aardappels stuk met
50 g boter
150 ml mayonaise
laurierblaadje, bouillonblokje, water en bier
een vork.
1 laurierblaadje
1el paprikapoeder
toe. Doe deksel op de pan en laat minimaal
9. Zet de salade afgedekt in de koelkast. Laat
1tl mosterd
1% uur stoven.
minimaal 30 minuten koelen.
1 runderbouillonblokje
500 ml water
1tl worcestersaus
Kook intussen aardappels gaar in ruim
10.Kook intussen eieren in circa 8 minuten
200 ml bier
4 eieren
water met zout, giet af en laat afkoelen.
hard, koel ze onder koud water en pel ze.
paprikapoeder
Doe sjalot, resterende tijm en augurk in een
Snijd eieren doormidden en schik ze op de
ngkom. Voeg afgekoelde aardappels,
salade. Bestrooi met paprikapoeder.
égano, crème fraîche, mayonaise, paprika
f
Or
x
Papen,
0
KE,
GI
5
rec
ept
OER
AB
a
“
|
Î
N
PEA
;
#
2
e\
ee
ad
|}
à
#
j
P“
&
à!
#
Es
3%
5
|
y
%
3
kig
> à
en
“+
ke
ad J
a
6
Se
De,
N.
Te me
ent
À
fi
?
2
ul
INE | 55
A