Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KOOKSCHRIFT - SPECIAL: BORRELTIJD

SPICY CHIPOTLE PORTOBELLO SANDWICH ecn

Recept uit Smokey goodness - Burgers & Bites

BEREIDINGSTIJD: 50 MINUTEN

Hoofdgerecht 4 personen

6 portobello's

150 g oesterzwammen

3 el olijfolie

4 briochebroodjes

En

100 g feta

Ss

{

2 el pittige harissasaus

Nr

u

versgemalen zwarte peper en zout

3 el fijngesneden peterselie

EK

1 citroen, geraspte schil, fijngehakt

RANCH DRESSING

100 g mayonaise

50 ml karnemelk

É

100 g zure room

1 tl gedroogde bieslook

he

A

1tl gedroogde dille

11 gedroogde peterselie



Y tl uiengranulaat

Y tl knoflookgranulaat

5

versgemalen zwarte peper en zout



Ya citroen, geperst

BBQ met deksel voor indirect grillen

handje rookhoutsnippers (eiken, beuken of

KL

EN

hickory)

hittebestendige kom

Eh

Le

Bereidingswijze

1. Bereid de BBQ voor op indirect grillen en

verhit tot 130 °C.

#3

2

2

Meng voor de ranch dressing mayonaise,

karnemelk en zure room met een garde of

vork tot een gladde saus. Voeg resterende

ingrediënten voor de dressing toe en roer deze

er goed door. De ranch dressing moet friszuur

zijn. Voeg naar smaak peper, zout of extra

ES

Ed

citroensap toe.

ES

Schraap met een lepel de lamellen voorzichtig



uit portobello's. Smeer portobello's en

oesterzwammen in met olijfolie.

Voeg de rookhoutsnippers toe aan de

Br

gloeiende kolen, leg portobello's in de smoker

en laat 15 minuten roken. Leg oesterzwammen

de

erbij en rook nog 15 minuten.

Bes

Snijd ondertussen briochebroodjes open en

4

verkruimel feta. Haal paddenstoelen als ze

zacht en gaar zijn van de BBQ en trek ze in

‘Sure, het vlees wil je best een keer skippen. Zolang dat wat je

dunne reepjes. Meng ze in hittebestendige

kom met harissasaus. Voeg peper en zout toe

eet maar mooie smaken en een goede bite heeft! En geloof mij,

en zet nog 5 minuten in de smoker om op te

deze sandwich doet wat dat betreft niet onder voor zijn vlezige

warmen.

broertjes. Rokerige paddenstoelen, licht pittige harissasaus, ziltige

Verdeel 6 eetlepels ranch dressing over

feta en de frisheid van citroen. Wij voegen hem bij smokey

de briochebroodjes (bewaar de rest voor

een andere keer), leg hierop de warme

goodness alvast toe aan onze fiery veggies line-up en jij hebt nu

harissapaddenstoelen en verdeel feta,

een leuke vega optie voor jezelf of je vegetarische gast.’

peterselie en citroenschil over de broodjes.

Maak af met een laatste draai zwarte peper.

74 | SMULWEB MAGAZINE