Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOOKSCHRIFT - SPECIAL: BORRELTIJD
SPICY CHIPOTLE PORTOBELLO SANDWICH ecn
Recept uit Smokey goodness - Burgers & Bites
BEREIDINGSTIJD: 50 MINUTEN
Hoofdgerecht 4 personen
6 portobello's
150 g oesterzwammen
3 el olijfolie
4 briochebroodjes
En
100 g feta
Ss
{
2 el pittige harissasaus
Nr
u
versgemalen zwarte peper en zout
3 el fijngesneden peterselie
EK
1 citroen, geraspte schil, fijngehakt
RANCH DRESSING
100 g mayonaise
50 ml karnemelk
É
100 g zure room
1 tl gedroogde bieslook
he
A
1tl gedroogde dille
11 gedroogde peterselie
€
Y tl uiengranulaat
Y tl knoflookgranulaat
5
versgemalen zwarte peper en zout
Là
Ya citroen, geperst
BBQ met deksel voor indirect grillen
handje rookhoutsnippers (eiken, beuken of
KL
EN
hickory)
hittebestendige kom
Eh
Le
Bereidingswijze
1. Bereid de BBQ voor op indirect grillen en
verhit tot 130 °C.
#3
2
2
Meng voor de ranch dressing mayonaise,
karnemelk en zure room met een garde of
vork tot een gladde saus. Voeg resterende
ingrediënten voor de dressing toe en roer deze
er goed door. De ranch dressing moet friszuur
zijn. Voeg naar smaak peper, zout of extra
ES
Ed
citroensap toe.
ES
Schraap met een lepel de lamellen voorzichtig
‘
uit portobello's. Smeer portobello's en
oesterzwammen in met olijfolie.
Voeg de rookhoutsnippers toe aan de
Br
gloeiende kolen, leg portobello's in de smoker
en laat 15 minuten roken. Leg oesterzwammen
de
erbij en rook nog 15 minuten.
Bes
Snijd ondertussen briochebroodjes open en
4
verkruimel feta. Haal paddenstoelen als ze
zacht en gaar zijn van de BBQ en trek ze in
‘Sure, het vlees wil je best een keer skippen. Zolang dat wat je
dunne reepjes. Meng ze in hittebestendige
kom met harissasaus. Voeg peper en zout toe
eet maar mooie smaken en een goede bite heeft! En geloof mij,
en zet nog 5 minuten in de smoker om op te
deze sandwich doet wat dat betreft niet onder voor zijn vlezige
warmen.
broertjes. Rokerige paddenstoelen, licht pittige harissasaus, ziltige
Verdeel 6 eetlepels ranch dressing over
feta en de frisheid van citroen. Wij voegen hem bij smokey
de briochebroodjes (bewaar de rest voor
een andere keer), leg hierop de warme
goodness alvast toe aan onze fiery veggies line-up en jij hebt nu
harissapaddenstoelen en verdeel feta,
een leuke vega optie voor jezelf of je vegetarische gast.’
peterselie en citroenschil over de broodjes.
Maak af met een laatste draai zwarte peper.
74 | SMULWEB MAGAZINE