Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
JN
dh
dh
dh
dh
ds
”
RD
NY
dh
SJ
dh
ND
dh
NZ
Là
MS
DE
OER NIE Fre
<
z
LN
DN
At
a
RDE
RN EN
5
A
=
-
à
GS
à
ES
à
É
24 =
à
à
aM
Vz
DDS
Du
N
Dd
DJ
L AE
à
en
5
6
El
GS
6
ed
ns
A
KAS
a
À
2
RD
(D
ND
ND
wg
ND
NZ
NZ
N“
ND
GN
ND
AN
NZ
&
AAN
no
ON
7%
x
DA
Id
< Le
+.
DAY
4
N
N DS
dh
id hi
ja
4
De)
NZ
X
ww
VA
0
A
ND
ne
nd
à
Ip
L
Ch
2)
Ci
A
Gi
dh
dh
N
NJ
lu
A N
ESM 4
Nl
QD
N
NZ
2
N
dh
4
dh
ND
ñ
267,
dh
ns
a
DR
>
2
NT
Su
ra
Dr
PAD
-»
IL
2
=
Ee
à
ES
dh
dh)
dh
dh
à
dh
ü
dh
JN
Ra
7
2
2»:
Gh
NZ
Kefir is het beste te vergelijken met een yoghurtdrankje
Behalve dat het lekker fris van smaak is, bevat kefir
eb
Het grote verschil is dat kefir koolzuur en een beetje
veel probiotica die goed kunnen zijn voor je darmen,
dh
alcohol bevat en wat dikker is. Het wordt gemaakt
Bovendien bevat kefir magnesium, ijzer, jodium,
A
æ°
door koeien-, geiten- of schapenmelk te mengen
vitamine C, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6,
Gh
(7
met zogenoemde kefirkorrels. Dit zijn schimmel- en
vitamine B12, biotine, vitamine K2 en veel verschillende
NZ
EA
melkzuurbacterieculturen, die er een beetje uitzien als
enzymen. Het bevat ook veel calcium. De vitamine
>.
ND
4"
bloemkoolrijst. Bij kamertemperatuur worden ze in zo'n
K2 zorgt ervoor dat de calcium die je uit kefir en
{à
veertien dagen dubbel zo groot. Door de kefirkorrels
andere producten binnenkrijgt op de juiste plaatsen
Là
toe te voegen aan de vloeistof treedt fermentatie op.
terechtkomt, zoals in je botten en tanden
ND
Hierdoor ontstaat het lichte alcoholpercentrage (O,1-
vbs
AAN
3%) en de tinteling. Naast melkkefir bestaat er ook
Kefir is gemakkelijk zelf te maken. De smaak is
(à
Ka
waterkefir. De basis hiervoor is kokos- of suikerwater.
verrassend fris. Bovendien is zelf maken goedkoper en
>: ©
GL
Hier worden vaak suikers of vruchten aan toegevoegd
leuker dan probiotica uit de winkel. In de jaren zeventig
ND
voor een zoetere smaak.
was het maken van kefir zo populair dat het een heuse
QD
dh
rage werd. Kant-en-klare kefir koop je in vrijwel elke
dh
ND
Kefir werd vermoedelijk duizenden jaren geleden al
supermarkt. Kefirkorrels vind je bij natuurwinkels.
SS: @
gedronken door mensen in de berggebieden van Tibet
8
4
ND
en de Kaukasus. De naam kefir is afgeleid van het woord
QD
keyfir en dat betekent ‘je goed voelen
Ee
Gh
NN Id
dh
NT
omdat kefirvee
>
ES
ACL
probiotica
ezegd d
EU
A ñ
ervan
CLEA
nalsje a
DA
&
Nil
allen, stresS Ni
(à
FUN
(à
nl
QD
Mo min
stoelgang Wi
#9"
£
CELL
NA
w
N
>
dh
DD
>.
Ch)
Na
L
AR
ew.
2
[D
(DR
5
DE
dh
%
QD
(à
RD
à,
A
4
(7
LR
>
{à
à
Ih
Gh
ND
ND
Kijk voor recepten op: smulweb.nl/recepten/kefir
IN
dh
No
(D
>
+
5
>
DI
<=
>
=
D
ES
DG
5
=
>>
>
>
ERS
>
nr
ed
AAN
Sp
LUN
(9
A)
(7
0
VEB
Zi
IN:
GN
ND
VA
2
DN
DA
SN
æ +
L
x
2
2
RT
=
à
x
<
>
dh
#4"
{ à
dh
(à
(D
Gi
[à
CN
n
dh /