Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

JN

dh

dh

dh

dh

ds



RD

NY

dh

SJ

dh

ND

dh

NZ



MS

DE

OER NIE Fre

<

z

LN

DN

At

a

RDE

RN EN

5

A

=

-

à

GS

à

ES

à

É

24 =

à

à

aM

Vz

DDS

Du

N

Dd

DJ

L AE

à

en

5

6

El

GS

6

ed

ns

A

KAS

a

À

2

RD

(D

ND

ND

wg

ND

NZ

NZ

N“

ND

GN

ND

AN

NZ

&

AAN

no

ON

7%

x

DA

Id

< Le

+.

DAY

4

N

N DS

dh

id hi

ja

4

De)

NZ

X

ww

VA

0

A

ND

ne

nd

à

Ip

L

Ch

2)

Ci

A

Gi

dh

dh

N

NJ

lu

A N

ESM 4

Nl

QD

N

NZ

2

N

dh

4

dh

ND

ñ

267,

dh

ns

a

DR

>

2

NT

Su

ra

Dr

PAD



IL

2

=

Ee

à

ES

dh

dh)

dh

dh

à

dh

ü

dh

JN

Ra

7

2

2»:

Gh

NZ

Kefir is het beste te vergelijken met een yoghurtdrankje

Behalve dat het lekker fris van smaak is, bevat kefir

eb

Het grote verschil is dat kefir koolzuur en een beetje

veel probiotica die goed kunnen zijn voor je darmen,

dh

alcohol bevat en wat dikker is. Het wordt gemaakt

Bovendien bevat kefir magnesium, ijzer, jodium,

A

æ°

door koeien-, geiten- of schapenmelk te mengen

vitamine C, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6,

Gh

(7

met zogenoemde kefirkorrels. Dit zijn schimmel- en

vitamine B12, biotine, vitamine K2 en veel verschillende

NZ

EA

melkzuurbacterieculturen, die er een beetje uitzien als

enzymen. Het bevat ook veel calcium. De vitamine

>.

ND

4"

bloemkoolrijst. Bij kamertemperatuur worden ze in zo'n

K2 zorgt ervoor dat de calcium die je uit kefir en



veertien dagen dubbel zo groot. Door de kefirkorrels

andere producten binnenkrijgt op de juiste plaatsen



toe te voegen aan de vloeistof treedt fermentatie op.

terechtkomt, zoals in je botten en tanden

ND

Hierdoor ontstaat het lichte alcoholpercentrage (O,1-

vbs

AAN

3%) en de tinteling. Naast melkkefir bestaat er ook

Kefir is gemakkelijk zelf te maken. De smaak is



Ka

waterkefir. De basis hiervoor is kokos- of suikerwater.

verrassend fris. Bovendien is zelf maken goedkoper en

>: ©

GL

Hier worden vaak suikers of vruchten aan toegevoegd

leuker dan probiotica uit de winkel. In de jaren zeventig

ND

voor een zoetere smaak.

was het maken van kefir zo populair dat het een heuse

QD

dh

rage werd. Kant-en-klare kefir koop je in vrijwel elke

dh

ND

Kefir werd vermoedelijk duizenden jaren geleden al

supermarkt. Kefirkorrels vind je bij natuurwinkels.

SS: @

gedronken door mensen in de berggebieden van Tibet

8

4

ND

en de Kaukasus. De naam kefir is afgeleid van het woord

QD

keyfir en dat betekent ‘je goed voelen

Ee

Gh

NN Id

dh

NT

omdat kefirvee

>

ES

ACL

probiotica

ezegd d

EU

A ñ

ervan

CLEA

nalsje a

DA

&

Nil

allen, stresS Ni



FUN



nl

QD

Mo min

stoelgang Wi

#9"

£

CELL

NA

w

N

>

dh

DD

>.

Ch)

Na

L

AR

ew.

2

[D

(DR

5

DE

dh

%

QD



RD

à,

A

4

(7

LR

>



à

Ih

Gh

ND

ND

Kijk voor recepten op: smulweb.nl/recepten/kefir

IN

dh

No

(D

>

+

5

>

DI

<=

>

=

D

ES

DG

5

=

>>

>

>

ERS

>

nr

ed

AAN

Sp

LUN

(9

A)

(7

0

VEB

Zi

IN:

GN

ND

VA

2

DN

DA

SN

æ +

L

x

2

2

RT

=

à

x

<

>

dh

#4"

{ à

dh



(D

Gi



CN

n

dh /