Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZOETE RECEPTEN
A
FEPRESSOBISERITIFONIES MET GEZOUTENKARAMELSAUS
I
LL
BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN
elektrische handmixer
Voeg het snufje voor snufje toe aan dulce de
Nagerecht 6 personen
6 (weck)potjes met 250 ml inhoud
leche tot je het helemaal lekker vindt. Wees
3 el amandelschaafsel
terughoudend - meer kan altijd nog. Zet de
125 q dulce de leche
Bereidingswijze
gezoutenkaramelsaus apart.
Va tl zout
1
Verhit een droge koekenpan op middelhoog
4.
Klop mascarpone en vanillevla in een meng-
250 g mascarpone
vuur en rooster amandelschaafsel in enkele
kom luchtig met de handmixer.
300 ml vanillevla
minuten goudbruin. Schud op een bord en laat
5
Verdeel biscotti over de potjes. Druppel er per
150 g biscotti, gebroken + 6 extra
afkoelen.
potje 1 eetlepel espresso over.
90 ml espresso
Verwarm dulce de leche in een pannetje;
6.
Verdeel mascarponevla over de glaasjes.
2tl cacaopoeder
het hoeft niet heet te worden, maar wel wat
Druppel gezoutenkaramelsaus erover, bestrooi
vloeibaarder.
handje chocolade-koffieboontjes
met amandelschaafsel en garneer met choco-
vijzel
Wrijf zout in de vijzel tot een fijn poeder.
lade-koffieboontjes. Serveer met extra biscotti.
GRIEKSE HONING-
ge
CHEESECAKE
J
BEREIDINGSTIJD: 10-20 MINUTEN +
45 MINUTEN IN DE OVEN
Gebak 10-12 personen
1kg anthotyro (Griekse verse kaas) of ricotta
Cr
300 g vloeibare honing + extra
T eieren
100 g suiker
À
kn 3
1 citroen, geraspte schil
merg van 1 vanillestokje
1il kaneel
he
3
HAD
1snuf zout
Fi
À
3 kaneelstokjes (optioneel)
elektrische handmixer
TA
ronde bakvorm 32 cm 4, ingevet, bestoven met
bloem
taartrooster (optioneel)
w
D
Bereidingswijze
Wrs =
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
"vr
LIE
2
Klop met de handmixer kaas en honing glad.
af
Voeg eieren, suiker, citroenschil, vanille-
end
merg, /2 theelepel kaneel en zout toe en
klop opnieuw glad.
Vul de bakvorm met het kaasmengsel
en strijk glad. Bak de cheesecake circa
45 minuten in de oven, tot de bovenkant
goudbruin is. Laat afkoelen, eventueel op
A
u.
een taartrooster.
Druppel naar smaak extra honing over de
taart. Bestuif met resterende kaneel,
B
Decoreer indien gewenst met kaneelstokjes.
SMULWEB MAGAZINE | 83