Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZOETE RECEPTEN

A

FEPRESSOBISERITIFONIES MET GEZOUTENKARAMELSAUS

I

LL

BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN

elektrische handmixer

Voeg het snufje voor snufje toe aan dulce de

Nagerecht 6 personen

6 (weck)potjes met 250 ml inhoud

leche tot je het helemaal lekker vindt. Wees

3 el amandelschaafsel

terughoudend - meer kan altijd nog. Zet de

125 q dulce de leche

Bereidingswijze

gezoutenkaramelsaus apart.

Va tl zout

1

Verhit een droge koekenpan op middelhoog

4.

Klop mascarpone en vanillevla in een meng-

250 g mascarpone

vuur en rooster amandelschaafsel in enkele

kom luchtig met de handmixer.

300 ml vanillevla

minuten goudbruin. Schud op een bord en laat

5

Verdeel biscotti over de potjes. Druppel er per

150 g biscotti, gebroken + 6 extra

afkoelen.

potje 1 eetlepel espresso over.

90 ml espresso

Verwarm dulce de leche in een pannetje;

6.

Verdeel mascarponevla over de glaasjes.

2tl cacaopoeder

het hoeft niet heet te worden, maar wel wat

Druppel gezoutenkaramelsaus erover, bestrooi

vloeibaarder.

handje chocolade-koffieboontjes

met amandelschaafsel en garneer met choco-

vijzel

Wrijf zout in de vijzel tot een fijn poeder.

lade-koffieboontjes. Serveer met extra biscotti.

GRIEKSE HONING-

ge

CHEESECAKE

J

BEREIDINGSTIJD: 10-20 MINUTEN +

45 MINUTEN IN DE OVEN

Gebak 10-12 personen

1kg anthotyro (Griekse verse kaas) of ricotta

Cr

300 g vloeibare honing + extra

T eieren

100 g suiker

À

kn 3

1 citroen, geraspte schil

merg van 1 vanillestokje

1il kaneel

he

3

HAD

1snuf zout

Fi

À

3 kaneelstokjes (optioneel)

elektrische handmixer

TA

ronde bakvorm 32 cm 4, ingevet, bestoven met

bloem

taartrooster (optioneel)

w

D

Bereidingswijze

Wrs =

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

"vr

LIE

2

Klop met de handmixer kaas en honing glad.

af

Voeg eieren, suiker, citroenschil, vanille-

end

merg, /2 theelepel kaneel en zout toe en

klop opnieuw glad.

Vul de bakvorm met het kaasmengsel

en strijk glad. Bak de cheesecake circa

45 minuten in de oven, tot de bovenkant

goudbruin is. Laat afkoelen, eventueel op

A

u.

een taartrooster.

Druppel naar smaak extra honing over de

taart. Bestuif met resterende kaneel,

B

Decoreer indien gewenst met kaneelstokjes.

SMULWEB MAGAZINE | 83