Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

IN

2

en

Mn

qe

#4.

:

Fe

ae

hi

CET

L

h

Le

ï

ns

N

wet

E

+

Fe

#

dx

AP

N

heh,

Lx

ir

es

x

2

te

GEGRILDE SNIJBONEN MET WARME VINAIGRETTE

VAN CANTHAREL, ABRIKOOS, JONGE UI & DRAGON geen

Recept uit Evergreen

RR.

BEREIDINGSTIJD: 35 MINUTEN

Hoofdgerecht 4 personen

100 ml appelazijn

600 gsnijbonen, gepunt

Lel acaciahoning

olijfolie:

4-6 abrikozen, in vieren.

100 g cantharellen, schoongemaakt,

versgemalen zwarte peper en zout

eventueel kleiner gesneden

100 ml extra vergine olijfolie.

Al

4jonge rode uien,

Y2 bosje verse dragon, in toefjes

in de lengte in 4-8 stukken

ovengrill of grillpan:

Bereidingswijze.

1

Breng een pan water aan de kook. Was snijbonen in koud water, laat goed uitlekken en snijd ze doormidden.

Blancheer ze 30 seconden in het kokende water en leg ze direct in koud water. Giet af in een vergiet en

laat goed uitlekken.

Verhit voor de vinaigrette wat olie in een pan en bak cantharellen 2-3 minuten tot ze beginnen te slinken.

Voeg uien toe en dan azijn en honing. Breng snel aan.de kook zodat ui warm wordt maar wel knapperig blijft.

Neem pan van het vuur.

Doe abrikozen bij de ui en cantharellen in de pan. Roer voorzichtig en breng op smaak met peper en zout.

Laat vinaigrette 5 minuten staan om op smaak te komen en voeg dan extra vergine olijfolie toe,

Verhit de grill of grilfpan. Haal bonen door wat olie en gril ze 1-2 minuten per kant zodat ze een mooi grillpatroon

maar nog wel bite hebben. Leg ze in een schaal of op een groot bord; giet de vinaigrette erover en garneer met

dragon. Serveer warm.

a

sx

?

+

SR

Ar

I

RAR