Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3\
GEVULDE PASTASCHELPEN MET SPINAZIE, RICOTTA EN
PITTIGE TOMATENSAUS eoa
BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN
Hoofdgerecht 4 personen
1el gedroogde Italiaanse kruiden
versgemalen zwarte peper en zout
zonnebloemolie
1 groentebouillonblokje
1tl geraspte citroenschil
2 tenen knoflook, fijngesneden
400 g spinazie
Parmezaanse kaas, fijn geraspt
wok
Tui, fijngesneden
200 g grote pastaschelpen
800 mi polpa (tomatenpulp, blik)
300 g ricotta
grote ovenschaal
1tl gedroogde chilivlokken
10 g basilicum, fijngesneden
=
N
FR
N
ds
er
Á
)
>
4
Ÿe
5)
AR
Le
Fi
de
8
4
AR
ne
5
x
»
>
ww
Br We:
mel
8
7)
62
Ee
ll
$
a.
4
1
2
€
(4
<>
SN
Bereidingswijze
Kook pastaschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking
1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
beetgaar. Giet af.
2
Verhit een scheut zonnebloemolie in een pan en bak hierin 1 teen
Meng intussen afgekoelde spinazie met ricotta, basilicum, peper,
knoflook en ui.
zout en citroenschil.
3
Voeg polpa, chilivlokken, Italiaanse kruiden en bouillonblokje toe.
Giet de saus in de ovenschaal. Vul pastaschelpen met het
Roer door en laat de saus circa 10 minuten pruttelen.
spinazie-ricottamengsel en leg ze in de saus. Garneer met
Verhit een scheut zonnebloemolie in een wok op hoog vuur en
Parmezaanse kaas en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
roerbak hierin spinazie met resterende knoflook tot vocht uit
Haal de schaal uit de oven, bestrooi nogmaals met Parmezaanse
kaas en serveer.
spinazie verdampt is. Laat afkoelen in een kommetje.
22 | SMULWEB MAGAZINE