Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Q
3X
SPINAZIE-GEITENKAASQUICHE MET PAPRIKA eca)
BEREIDINGSTIJD: 20 MINUTEN + 40 MINUTEN IN DE OVEN
Brunch- of lunchgerecht 4-6 personen
Bereidingswijze
1 rol vers hartige-taartdeeg
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
200 g verse spinazie
Bekleed de taartvorm met taartdeeg.
100 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden
2. Verhit een wok op hoog vuur en roerbak spinazie tot hij geslonken is en
200 mi volle melk
het vocht verdampt.
4eieren
3. Meng zongedroogde tomaatjes door spinazie. Verdeel het mengsel over
versgemalen peper en zout
de taartbodem.
150 g verse geitenkaas
4. Klop melk en eieren door elkaar. Breng op smaak met peper en zout
taartvorm of quichevorm 024-26 cm,
en schenk over de spinazie en zongedroogde tomaten.
of ca. 20 x 25 cm, ingevet
5. Verbrokkel geitenkaas erover en bak de quiche 35-40 minuten in de
voorverwarmde oven.
SPINAZIESALADE
MET BLAUWE KAAS
(VEGA)
BEREIDINGSTIJD: 10 MINUTEN
@4
Lunch- of bijgerecht 4 personen
400 g verse spinazie
50 g walnoten
100 g pitloze groene druiven,
#4
gehalveerd
hi
150 g blauwe kaas
Li
de
3 el balsamico crema
a
2 el olijfolie
versgemalen zwarte peper en zout
2
Bereidingswijze
Was spinazie, sla of dep hem droog
en doe hem in een grote kom.
Verhit een droge koekenpan
op middelhoog vuur en rooster
ZES
walnoten.
bo
©
Verdeel druiven over spinazie.
L
Verbrokkel blauwe kaas erover.
|
)
Schenk balsamico crema en olijfolie
E
over de salade.
ge
PA
CA
LL
Breng op smaak met peper en zout.
Let op, de kaas is ook al zout.
(he
AE
R|
zu er
4 Ÿ
Hak walnoten fijn en garneer er de
Td
x
salade mee.
m.
| À
zi
dl
PR
Di
re
.
DD
os
20 | SMULWEB MAGAZINE