Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 92 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Q

3X

SPINAZIE-GEITENKAASQUICHE MET PAPRIKA eca)

BEREIDINGSTIJD: 20 MINUTEN + 40 MINUTEN IN DE OVEN

Brunch- of lunchgerecht 4-6 personen

Bereidingswijze

1 rol vers hartige-taartdeeg

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

200 g verse spinazie

Bekleed de taartvorm met taartdeeg.

100 g zongedroogde tomaatjes, fijngesneden

2. Verhit een wok op hoog vuur en roerbak spinazie tot hij geslonken is en

200 mi volle melk

het vocht verdampt.

4eieren

3. Meng zongedroogde tomaatjes door spinazie. Verdeel het mengsel over

versgemalen peper en zout

de taartbodem.

150 g verse geitenkaas

4. Klop melk en eieren door elkaar. Breng op smaak met peper en zout

taartvorm of quichevorm 024-26 cm,

en schenk over de spinazie en zongedroogde tomaten.

of ca. 20 x 25 cm, ingevet

5. Verbrokkel geitenkaas erover en bak de quiche 35-40 minuten in de

voorverwarmde oven.

SPINAZIESALADE

MET BLAUWE KAAS

(VEGA)

BEREIDINGSTIJD: 10 MINUTEN

@4

Lunch- of bijgerecht 4 personen

400 g verse spinazie

50 g walnoten

100 g pitloze groene druiven,

#4

gehalveerd

hi

150 g blauwe kaas

Li

de

3 el balsamico crema

a

2 el olijfolie

versgemalen zwarte peper en zout

2

Bereidingswijze

Was spinazie, sla of dep hem droog

en doe hem in een grote kom.

Verhit een droge koekenpan

op middelhoog vuur en rooster

ZES

walnoten.

bo

©

Verdeel druiven over spinazie.

L

Verbrokkel blauwe kaas erover.

|

)

Schenk balsamico crema en olijfolie

E

over de salade.

ge

PA

CA

LL

Breng op smaak met peper en zout.

Let op, de kaas is ook al zout.

(he

AE

R|

zu er

4 Ÿ

Hak walnoten fijn en garneer er de

Td

x

salade mee.

m.

| À

zi

dl

PR

Di

re

.

DD

os

20 | SMULWEB MAGAZINE