Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

B)

a

d

=.

à

Az

À

w

ke

2

&

EN

Jk

sn lk

wd

)

f

he.

à

è

7

SS



À

#8

A

LES

Le

Æ

|

à

F

sh

Y

Cv

À

az

BL

a

pk:

Fa

d

cf 25

4

X

y

=

SS

te:

ie

A

Ni

EA

Ld

3 Schrap de wortels en schaaf met een

I

en =

dunschiller in lange linten:Snijd de salade-ui

os

s

in zo dun mogelijke ringen en houd het wit

TA

en groen apart. Snijd de knoflook inplakjes.

Snijd de steeltjes van de rest vande

C7

Eu

koriander fijn. Voeg de wortellinten, het

d

enoede

groen van de salade-ui en de helft\ van de

rest Van de kruiden toe aan de nogdels en

et

meng door elkaar.”

4 Verhit derest van de arachidedlie i ineen

koekenpan op hoog vuur. Voeg het wit van

if

>

de salade-ui en de knoflook toe en bak

1 Breng een ruime pan water aan de kook.

1min. NAE de garnalen toe en bak inca.»

« lbakje Thaise basilicum (15 g)

Haal de blaadjes van de Thaise basilicum,

2min gaar. Breng op smaak met derest

« lbakje koriander (15.9)

Doe 2/3 van de koriander en van de Thaise.

van het zouten met de chilivlokken. Verdeel

« el arachideolie

basilicumblaadjes in de pan kokend water

de noedels over 4 borden en schep de

+ V2tlzout

en dompel goed onder met de tang. Kook

garnalen erop: Bes;

kel met.de rest van

* 270 gsobanoedels

30 sec,

haal met de tang uit de pan, leg

de kruidenolie en verdeelde rest van de

(pak, Hakubaku)

op wat keukenpapier en dep droog. Doe de

kruiden erover.

« lcitroen

kruiden met 4 el olie en de helft van het zout

© VEGA TIP. Vervang de garnalen door

«lel vissaus

ineen hoge beker en pureer fijn tot een

verse tofu. Bak deze eerst knapperig en

« 300 g bospeen

kruidenolie.

gebruik zoals de garnalen. Vervang de

« 4 salade-uitjes

2 Kook in het nog kokende water de

vissaus door sojasaus.

« 2tenen knoflook

noedels in 4 min. gaar en spoel vervolgens

12

I

Mi

« 225 gbiologische garnalen

af onder koud stromend water. Pers

BEVAT p.p. 480 kcal - 13 g eiwit - 24 g vet.

(diepvries)

ondertussen de citroen uit. Meng het

waarvan 4 g verz. 51g koolhydraten,

« Va tl chilivlokken

citroensap, de vissaus en 2 el kruidenolie

waarvan óg suikers -1.7 g zout

Mi

N

«tang

tot een dressing. Meng met de noedels.

5 g vezels: Prijs p.p. € 3.45

»