Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 102

Hier is pagina 102 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B)
a
d
=.
à
Az
À
w
ke
2
&
EN
Jk
sn lk
wd
)
f
he.
à
è
7
SS
’
À
#8
A
LES
Le
Æ
|
à
F
sh
Y
Cv
À
az
BL
a
pk:
Fa
d
cf 25
4
X
y
=
SS
te:
ie
A
Ni
EA
Ld
3 Schrap de wortels en schaaf met een
I
en =
dunschiller in lange linten:Snijd de salade-ui
os
s
in zo dun mogelijke ringen en houd het wit
TA
en groen apart. Snijd de knoflook inplakjes.
Snijd de steeltjes van de rest vande
C7
Eu
koriander fijn. Voeg de wortellinten, het
d
enoede
groen van de salade-ui en de helft\ van de
rest Van de kruiden toe aan de nogdels en
et
meng door elkaar.”
4 Verhit derest van de arachidedlie i ineen
koekenpan op hoog vuur. Voeg het wit van
if
>
de salade-ui en de knoflook toe en bak
1 Breng een ruime pan water aan de kook.
1min. NAE de garnalen toe en bak inca.»
« lbakje Thaise basilicum (15 g)
Haal de blaadjes van de Thaise basilicum,
2min gaar. Breng op smaak met derest
« lbakje koriander (15.9)
Doe 2/3 van de koriander en van de Thaise.
van het zouten met de chilivlokken. Verdeel
« el arachideolie
basilicumblaadjes in de pan kokend water
de noedels over 4 borden en schep de
+ V2tlzout
en dompel goed onder met de tang. Kook
garnalen erop: Bes;
kel met.de rest van
* 270 gsobanoedels
30 sec,
haal met de tang uit de pan, leg
de kruidenolie en verdeelde rest van de
(pak, Hakubaku)
op wat keukenpapier en dep droog. Doe de
kruiden erover.
« lcitroen
kruiden met 4 el olie en de helft van het zout
© VEGA TIP. Vervang de garnalen door
«lel vissaus
ineen hoge beker en pureer fijn tot een
verse tofu. Bak deze eerst knapperig en
« 300 g bospeen
kruidenolie.
gebruik zoals de garnalen. Vervang de
« 4 salade-uitjes
2 Kook in het nog kokende water de
vissaus door sojasaus.
« 2tenen knoflook
noedels in 4 min. gaar en spoel vervolgens
12
I
Mi
« 225 gbiologische garnalen
af onder koud stromend water. Pers
BEVAT p.p. 480 kcal - 13 g eiwit - 24 g vet.
(diepvries)
ondertussen de citroen uit. Meng het
waarvan 4 g verz. 51g koolhydraten,
« Va tl chilivlokken
citroensap, de vissaus en 2 el kruidenolie
waarvan óg suikers -1.7 g zout
Mi
N
«tang
tot een dressing. Meng met de noedels.
5 g vezels: Prijs p.p. € 3.45
»