Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 132




Hier is pagina 132 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

4

a

me

4

à

FE

5

|

1

Suiker, zout, speceri

J

en en een pittige

toevoeging zij

in de basis voor een

=

goede rub. Wrijf het er maar in …

_

og,

Sn ro

CRT 3

ge.

x

ge

a

HS

m

à

)

Ÿ Se

Pd

Smaak-

és

ontwikkeling

à

vie

Een ‘dry rub’ kan wat

«à

pittig zijn of scherp.

smaken als je het vooraf

DRY RUB

proeft, maar de smaak

Een ‘dry rub’ is een

droog kruiden- en

ontwikkelt zich tijdens het

2

=

specerijenmengsel

garen op de barbecue.

ze

waarmee je een stuk

7

Maak een goede

Ah

vlees, vis of groente

voorraad; je kunt een

Ae

inwrijft en zo op

sr

zur WE

smaak brengt. Een

dry rub tot 2 maanden

bewaren in een

goede rub bestaat

uit suiker. zout.

afgesloten pot. Roer het

specerijen, eventueel

gedroogde kruiden

goed door voor gebruik.

en een pepersoort.

oo

Tijdens het garen op

de barbecue ontstaat

We love BBQ

er zo een smakelijke

Kijk op ons Pinterest-account

krokante korst op het

of op ah.nl/allerhande/bbq voor

gerecht en blijft de

binnenkant puur

nog meer recepten.

van smaak.