Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 132

Hier is pagina 132 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
4
a
me
4
à
FE
5
|
1
Suiker, zout, speceri
J
en en een pittige
toevoeging zij
in de basis voor een
=
goede rub. Wrijf het er maar in …
_
og,
Sn ro
CRT 3
ge.
x
ge
a
HS
m
à
)
Ÿ Se
Pd
Smaak-
és
ontwikkeling
à
vie
Een ‘dry rub’ kan wat
«à
pittig zijn of scherp.
smaken als je het vooraf
DRY RUB
proeft, maar de smaak
Een ‘dry rub’ is een
droog kruiden- en
ontwikkelt zich tijdens het
2
=
specerijenmengsel
garen op de barbecue.
ze
waarmee je een stuk
7
Maak een goede
Ah
vlees, vis of groente
voorraad; je kunt een
Ae
inwrijft en zo op
sr
zur WE
smaak brengt. Een
dry rub tot 2 maanden
bewaren in een
goede rub bestaat
uit suiker. zout.
afgesloten pot. Roer het
specerijen, eventueel
gedroogde kruiden
goed door voor gebruik.
en een pepersoort.
oo
Tijdens het garen op
de barbecue ontstaat
We love BBQ
er zo een smakelijke
Kijk op ons Pinterest-account
krokante korst op het
of op ah.nl/allerhande/bbq voor
gerecht en blijft de
binnenkant puur
nog meer recepten.
van smaak.