Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 86

Hier is pagina 86 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ve
han
Ps
4
N
d
e
Orzosalade met olijf
er,
m.
en prosciutto
En
Yo
Br
Breng een pan met ruim water aan de
2
è
kook. Bereid 300 g orzo (zak 500 g,
a Molisana) volgens de aanwijzingen op de
4
=
verpakking. Voeg de laatste minuut van
gr
nt
e kooktijd 450 g tuinerwten (diepvries)
En
kJ
FA
ci
ne
U
nijd ondertussen de steelaanzet van
Nie
nje paprika's, verwijder de zaad-
LA
en snijd in blokjes van 1 cm. Scheur
di Parma (pakje) in reepjes. Giet
rt
|
y/
ijven basilicum (vers, bakje) af,
Orzo
g de olie op. Verhit ondertussen
nn _
==
_
kenpan op middelhoog vuur en
bak hier /s van de prosciutto in, voeg de
vangen olie van de olijven toe. Bak de
prika ca. 7 min. tot goudbruin en gaar.
_ Haal van het vuur. Snijd de olijven in
Se
À -stukjes. Giet de orzo met tuinerwten af,
poel onder koud stromend water en laat
:
uitlekken in een zeef. Meng de orzo en
Tuinerwten
a
1
f
tuinerwten met de paprika, olijven en
PF
ES
el wittewijnazijn tot een salade. Verdeel
ns:
®,
LE
| A de rest van de prosciutto erover.
Deze salade kun je een dag
f
|
F
van tevoren maken en in
de koelkast bewaren.
|
Bewaar de rest van de
prosciutto en doe die er.
Oranje
il
paprika
als laatste overheen.
&
ai
Ü
ve
7
EVAT p.p. 590 kcal
{
eiwit 23 g vet,
EK
zl
van 4 g verz.
N
F
Re
Ihydraten,
O.g suikers
=
æ\'(
Lo
va
vezels
Wij
|
rij
245
Prosciutto di
8
Parma
x
2
%
4
y
A
à
|
ZR
ER
AN
6
2
=
ne
_
Olijven
HER
basilicum
=
=
=
=
Ps
ij
=
SE
Ss