Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ve

han

Ps

4

N

d

e

Orzosalade met olijf

er,

m.

en prosciutto

En

Yo

Br

Breng een pan met ruim water aan de

2

è

kook. Bereid 300 g orzo (zak 500 g,

a Molisana) volgens de aanwijzingen op de

4

=

verpakking. Voeg de laatste minuut van

gr

nt

e kooktijd 450 g tuinerwten (diepvries)

En

kJ

FA

ci

ne

U

nijd ondertussen de steelaanzet van

Nie

nje paprika's, verwijder de zaad-

LA

en snijd in blokjes van 1 cm. Scheur

di Parma (pakje) in reepjes. Giet

rt

|

y/

ijven basilicum (vers, bakje) af,

Orzo

g de olie op. Verhit ondertussen

nn _

==

_

kenpan op middelhoog vuur en

bak hier /s van de prosciutto in, voeg de

vangen olie van de olijven toe. Bak de

prika ca. 7 min. tot goudbruin en gaar.

_ Haal van het vuur. Snijd de olijven in

Se

À -stukjes. Giet de orzo met tuinerwten af,

poel onder koud stromend water en laat

:

uitlekken in een zeef. Meng de orzo en

Tuinerwten

a

1

f

tuinerwten met de paprika, olijven en

PF

ES

el wittewijnazijn tot een salade. Verdeel

ns:

®,

LE

| A de rest van de prosciutto erover.

Deze salade kun je een dag

f

|

F

van tevoren maken en in

de koelkast bewaren.

|

Bewaar de rest van de

prosciutto en doe die er.

Oranje

il

paprika

als laatste overheen.

&

ai

Ü

ve

7

EVAT p.p. 590 kcal

{

eiwit 23 g vet,

EK

zl

van 4 g verz.

N

F

Re

Ihydraten,

O.g suikers

=

æ\'(

Lo

va

vezels

Wij

|

rij

245

Prosciutto di

8

Parma

x

2

%

4

y

A

à

|

ZR

ER

AN

6

2

=

ne

_

Olijven

HER

basilicum

=

=

=

=

Ps

ij

=

SE

Ss