Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 40

Hier is pagina 40 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N)
Pizza altartufo
M}
MN
=
« 4rollen pizzadeeg (230 g. koelvers)
« 3el olijfolie
« 3 bollen buffelmozzarella (125 g, Zanetti)
« el truffeltapenade (potje 80 g, Urbani)
« 8elmascarpone
« 80 g prosciutto di Parma (pakje. AH Excellent)
Ka
« 85 g rucola
5
« 2bakplaten
|
we
1
LAN
|
|
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het
|
|
pizzadeeg uit met het bijgeleverde bakpapier.
Ih
(Il
|
I)
Besprenkel met 2 el olie en smeer ook de randen
goed in. Laat de mozzarella goed uitlekken, knijp
à 7
alle vocht eruit. Snijd de mozzarella in plakjes
en verdeel over de bodems. Verdeel 2 el truffel
EN
tapenade over de pizza's. Bestrooi met peper en
nt
Ih
eventueel zout.
EN
Er
2 Leg op elke bakplaat 1 pizza. Bak 2 pizza's
gee
Z
tegelijk 15-20 min. in de hete oven. Wissel de
(
bakplaten halverwege om de pizza's gelijkmatig
te laten garen.
SA
3 Meng ondertussen de rest van de truffel-
|
7
NS
tapenade met de mascarpone tot een dunne
ds
saus, voeg eventueel l el water toe omhet wat
dunner te maken. Scheur de parmaham in repen.
AS
=
4 Neem de pizza's uit de oven, bestrooi met de
helft van de rucola, beleg met de helft van de
à
parmaham en besprenkel met de helft van de
2
D —
N
truffelsaus. Bestrooi rijkelijk met versgemalen
zi
zwarte peper en besprenkel met een Vz el olie.
>
(2
Herhaal dit met de laatste 2 pizza's.
DZ
TIP Heb je geen 2 bakplaten. bekleed dan een
TES
rooster met bakpapier.
5
£
BEVAT pp. 1190 kcal - 38 g eiwit - 66 g vet,
Hm
£
2
waarvan 28 g verz. 109 g koolhydraten,
waarvan 9 g suikers - 5.4 g zout - 4 g vezels
a
Ki
:
- Pris pp. € 695
=>
Il
VS
a
N
7
Vr
5
En
A
Er
II
Il
+
ae
La
MATE