Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 67

Hier is pagina 67 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ERIS & FRUITIG
ZOMERFRUIT MET
MUNTSUIKER
GEROOSTERDE KERSEN
ENGELSE FOOL
MET FRAMBOOS
MET BALSAMICO,
« bakje munt (15 g. alleen de blaadjes)
VANILLE-IJS EN
EN RODE BES
« 100 g suiker
CHOCOLA
« lcantaloupe (meloen)
8 PI
« 500 g Nederlandse pruimen”
« 500 g perziken
«55 gamandelschaafsel
« 30 ghazelnoten
« 300 grode bessen
« 100 g plantaardige variatie op yoghurt
« 500 g Nederlandse kersen”
« 365 g Sweet Eve frambozen
kokos (beker 300 g)
« 3el balsamicoazijn
« 120 g suiker
« staafmixer met hakmolentje
« 220 g vanille-ijs (bak 500 g. AH Biologisch)
« 500 ml slagroom
of keukenmachine
« 100 g zachte amandelkoekjes
« elektrische handmixer
(zak 175 g, Sapori Amaretti)
« (glazen) schaal
1 Houd een paar muntblaadjes achter en
« 150 gricotta
snijd de rest zo fijn mogelijk. Meng in een
40 g chocolade extra puur
1 Verhit een koekenpan zonder olie of
boter en rooster het amandelschaafsel
kommetje met 75 g suiker.
* bakpapier
2 Halveer de meloen, verwijder de
« ijsbolschep (optioneel)
op middelhoog vuur in 3-4 min. goudbruin.
zaadlijsten en schil de vrucht. Snijd de
Schep regelmatig om. Laat afkoelen.
helften in flinterdunne plakken. Snijd de
1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Halveer.
2 Ris de rode bessen van de takjes maar
pruimen vanaf beide kanten langs en
de kersen en verwijder de pit. Verdeel de
houd 4 takjes apart. Houd 16 frambozen
rondom de pit in zo dun mogelijke plakken.
kersen over een met bakpapier beklede
achter. Bestrooi de rest van de bessen en
Verwijder de pit. Snijd de perziken op
bakplaat. Besprenkel ze met de balsamico-
frambozen met 60 g suiker en schep om.
dezelfde manier. Schuif als je rond de pit
azijn. Rooster ze 10-15 min. in het midden van
3 Klop de slagroom met de elektrische
snijdt met je mes het vruchtvlees rondom
de oven, tot je het sap ziet borrelen en de
handmixer in 5-6 min. stijf met de rest van
eraf, zodat het mooi heel blijft. Bewaar de
kersen er geroosterd uitzien. Zet de oven uit
de suiker.
stukjes die niet mooi worden.
maar laat de plaat met kersen in de oven
4 Plet het gesuikerde fruit met een vork tot
3 Verhit een koekenpan zonder olie of
staan tot het serveren.
een grove puree. Schep de fruitpuree luchtig
boter en rooster hierin de hazelnoten op
door de slagroom tot de room mooi
2 Haal ondertussen het ijs uit de vriezer
middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.
zodat het wat zachter kan worden. Hak de
gemarmerd is.
Maal ze tot een fijn kruim in het hakmolentje
amandelkoekjes grof en schep % van de
5 Bestrooi de fool met het amandelschaaf-
van een staafmixer of een keukenmachine
koekjes door de ricotta. Hak de chocolade
sel, verdeel de achtergehouden takjes
en doe ineen kommetje. Doe de variatie
in flinterdunne schilfers.
bessen en frambozen erover en serveer
op yoghurt met de rest van de suiker en
direct, of bewaar tot gebruik in de koelkast.
3 Verdeel het vanille-ijs over 4 kommen.
ca. 100 g afsnijdsels van het fruit ineen hoge
eventueel met een ijsbolschep. Schep er
TIP Eten er geen kinderen mee? Voeg dan
beker en pureer tot een kleurige puree.
een flinke eetlepel van het ricotta-koekjes-
eventueel een scheutje amaretto toe aan
Schep in een kommetje.
mengsel op. Verdeel er de kersen. het
het fruit. Doe dit samen met de suiker bij
4 Drapeer de dunne plakken meloen over
vrijgekomen kersensap en de rest van de
stap 2.
een grote schaal. Verdeel er de perzik-
amandelkoekjes over. Bestrooi met de
plakken over, gevolgd door de plakken
geraspte chocolade.
BEVAT pp. 315 kcal - 4 g eiwit - 23 g vet,
pruim. Zet de muntsuiker, fijngemalen
“Nederlandse kersen zijn verkrijgbaar tot
waarvan 13 g verz. : 21 g koolhydraten,
hazelnoten en het fruit-voghurtmengsel
half augustus. Je kunt dan ook diepvries-
waarvan 21 g suikers - 0. g zout
ertussen. Bestrooi met de rest van de munt.
kersen gebruiken. Laat ze in dat geval
+3 g vezels : Pris pp. € 205
“Het Nederlandse pruimenseizoen loopt tot
ontdooien en rooster ze op dezelfde manier
als verse kersen.
begin september. Geen Nederlandse
pruimen in de winkel? Met AH Pluot pruimen
© VEGA TIP Vervangdericotta door
is dit gerecht ook heerlijk.
mascarpone (bak 250 g, Galbani).
BEVAT pp. 330 kcal 4 g eiwit - 9 g vet,
BEVAT pp. 415 kcal - 10 g eiwit - 219 vet.
waarvan 4 g verz. «54 g koolhydraten,
waarvan 10 g verz. « 44 g koolhydraten,
waarvan 50 g suikers - Og zout
waarvan 43 g suikers - 0.2 g zout
6 g vezels - Prijs pp. € 3.35
-4 g vezels Prijs p.p. € 2.10
allerhande