Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 141




Hier is pagina 141 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SMAAK AAN DE BBQ

RS

+.

TER

GER?

N

ar

IS

A

A

GEVULDE

wr

REGENBOOGFOREL MET

I

=,

GEPOFTE KRIELTJES

SE

à\

EN

N

IN

ff

u -

a

Lh

Steek de barbecue aan. Verpak

>

SAN

A

500 g krieltjes in een groot stuk

N

„aluminiumfolie. Leg het pakket

FX

EN

%

iS

LCI 40 min. op de barbecue. Laat

We

% ondertussen 4 regenboogforellen

à ca. 210 g) op kamertemperatuur

à.

omen. Houd 4 takjes peterselie apart.

|

=

Snijd de rest van 1 zakje platte

a

peterselie (440 g), 200 g semi-

gedroogde tomaatjes, 2 blikjes

EN

groene olijf met citroen (à 200 g,

>

e

NS

D

7

«

\

Amogusti), 1 potje kappertjes (100 g,

NA

N

uitgelekt) grof. Snipper 2 sjalotten en

Se

NS

Ÿ

N

snijd 3 tenen knoflook fijn. Meng dit

N

Sl

met 40 g panko (Japans paneermeel).

x

NET EN

KEN

oe,

A

Breng op smaak met peper en

ES

eventueel zout. Spoel de vis schoon en

PR

CE

a

Ke

À

dep droog met keukenpapier. Vul de

vis met het kruiden-pankomengsel

N

N

JA

NZ

DN

2

en bestrijk de beide zijden met

7

2el olijfolie. Gril de vis 6-8 min. in

>.

>

een visklem, keer halverwege. Snijd

A

2 citroenen in parten. Pak de krieltjes ®

uit het folie. Serveer de vis met de

s

Re

gepofte krieltjes, de rest van de

peterselie en de citroen. Besprenkel

=

ee

KZ

F7

x

/

met lel olijfolie en bestrooi met

N

versgemalen zwarte peper.

N

5

à

zl

En

27

rs

BEVAT p.p. 595 kcal - 34 g eiwit

KA

4

+30 g vet, waarvan 6 g verz.

+42 g koolhydraten, waarvan

À

AEN

9 g suikers: 3.9 g zout : 10 g vezels

ANR

AR

N

2

Â

“s

A

)

7

7



À

7

CA 3

sn

;

Ze

ld}

+?

æ)

u

Fi

x

El

m

=

|

Ca



vd

allerhande

5

x

=