Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nen

am ”

A

pe

= j

vr

EEE

LA

EC

(

iR

à

+

X

X

LEKK

NEDE

ER UIT ]

Fe

u

hj

L

yin

RS

. À

We

|:

N

Dh:

AN

"m

A

À

&

w

42,

en

Ph

A

er

Ep

3

be

EE

or

bake

gi

2

se

à

En

in

Be

En

A

Le

ra

mi

Tr

EA

5

Ee

er

ps

REA

x

es

RE

20 MIN.

528

(wiesen)

7

sl

I

Be

50 groombotér.

1 Doe de boterin éen bar en

de

moneurd 18

+ 3 takjes tijm

laag vuur smelten. Neem van het vuur:

elijkmatig over di

en

/ördeel

(ca. Wz tl blaadjes)

Ris de blaadjes van de takjes tijm. Doe

“daar de brameripuree o

lerdeel de

+ 100 g digestives

de koekjes en ltltijmblaadjes in de keuken-

slagroom losjes in. golvende lijnen overde

(koekjes)

machine en maal fijn. Meng de gesmolten

bramenpuree. Legde bramen per 3inhe

OI:

ét di

« 250 ml slagroom

boter en koekjeskruim, verdeel over de

midden vanfde slagroom; Bes

« 3 el fijne kristalsuiker

glazen en druk aan, zodat er een gelijk-

a

rest van de timblaadjes.



« 300 g verse bramen

matige laag ontstaat.

(bakje 150 9)

2 Klop de slagroom en suiker met een

BEVAT p.p.505 kcal- 49 x; “359 à

+ 4ellemoncurd

handmixer stijf, dit duurt ca. 3 min. op de

waarvan 21g verz. « 41g koolhydraten,

« keukenmachine

hoogste stand. Houd 12 mooie bramen achter waarvan 26 g suikers + 0.3 g zout

« 4 glazen

en prak de rest fijn tot een grove puree.

+3 g vezels - Prijs pp. € 2.10

s