Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 143




Hier is pagina 143 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À

«|

| À

Te

6

NS

NY

SE

£ Lekker vanLo:

He

SG

IN

KLEINE WENTELTEEFJES

Of je het nu als koekje eet bij ke koffie, of

N

MET PASTA EN CRUMBLE

@

het als pasta op je brood smeert: speculoos

VAN SPECULOOS

smaakt altijd lekker, op elk moment van de dag

N

« 200 gbrioche (zoet brood, 400 g)*

\

» 2eieren

Cc

| |

en

« 150 ml halfvolle melk

GX

+ 30 groomboter

à

a

« 75 g speculoospasta original

f

(pot 400 g. Lotus)

à

af)

« 50 g speculoos koek (pakje 250 gj.

Re

Lotus Biscoff)

+ 225 g verse frambozen (schaal)

UNIEKE SMAAK

4

1 Snijd de brioche in 4 plakken. Snijd elke

Je kent ze vast wel.

=>

de unieke specu-

+

plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe

in een lage schaal.

EN,

loos koekjes van

Lotus Biscoff. Ze zijn

2 Klop de eierenlos met de melk, schenk

En

17

ES

heerlijk knapperig

over de stukken brioche en schep om.

en hebben een

3 Verhit de boter in een grote koekenpan

gekaramelliseerde

en bak het brood in ca. 5 min. op middel-

2

smaak. Deze fijne

biscuit vormt een

hoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om.

perfect duo met je

4 Doe ondertussen de speculoospasta in

=

=

ete

kop koffie: ze vullen

een vuurvaste kom. Hang de kom in een

Er

Be

elkaar geweldig aan.

iets grotere pan met bijna kokend water

Maar ben jij ook zo

x

N Q

hoteldebotel van

enlaat de speculoospasta smelten

“x

speculoos dat je

(au bain-marie).

meer wilt? Probeer

5 Verkruimel de koekjes fijn. Verdeel de

7

dan eens de

briochestukken over borden en verdeel

speculoospasta.

de gesmolten speculoospasta erover.

à

fl

Dezelfde vertrouw-

Ve

u

de smaak van de

Garneer met de speculooskruim en verse



frambozen.

\

koekjes. maar dan

inde vorm van een

©

TIP Serveer dit gerecht eens met geraspte

je

smeuïge spread.

kokos.

Deze maakt van je

4

brood, cracker of

Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel

zoete baksel een

verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl of.

+"

Ar

groot feest.

vervang het door hetzelfde gewicht aan

À

Ë

AH Melkbroodjes (zak 10 stuks).

À

N

SS

ze

BEVAT p.p. 480 kcal - 10 g eiwit 26 g vet.

sk

waarvan 11 g verz. 50 g koolhydraten,

waarvan 23 g suikers - 0.9 g zout 3 g vezels

id

|

er

ue

4

Prijsp.p. € 1.75

Lotus Biscoff

ur

N

DA

à

Speculoos koek

pakje 250 g € 1.29

Meer weten? Ga naar

5

=

lotusbakeries.nl

NT

F

AUS N

allerhande