Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 143

Hier is pagina 143 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
«|
| À
Te
6
NS
NY
SE
£ Lekker vanLo:
He
SG
IN
KLEINE WENTELTEEFJES
Of je het nu als koekje eet bij ke koffie, of
N
MET PASTA EN CRUMBLE
@
het als pasta op je brood smeert: speculoos
VAN SPECULOOS
smaakt altijd lekker, op elk moment van de dag
N
« 200 gbrioche (zoet brood, 400 g)*
\
» 2eieren
Cc
| |
en
« 150 ml halfvolle melk
GX
+ 30 groomboter
à
a
« 75 g speculoospasta original
f
(pot 400 g. Lotus)
à
af)
« 50 g speculoos koek (pakje 250 gj.
Re
Lotus Biscoff)
+ 225 g verse frambozen (schaal)
UNIEKE SMAAK
4
1 Snijd de brioche in 4 plakken. Snijd elke
Je kent ze vast wel.
=>
de unieke specu-
+
plak in 9 gelijke stukken van 2-3 cm en doe
in een lage schaal.
EN,
loos koekjes van
Lotus Biscoff. Ze zijn
2 Klop de eierenlos met de melk, schenk
En
17
ES
heerlijk knapperig
over de stukken brioche en schep om.
en hebben een
3 Verhit de boter in een grote koekenpan
gekaramelliseerde
en bak het brood in ca. 5 min. op middel-
2
smaak. Deze fijne
biscuit vormt een
hoog vuur goudbruin. Schep regelmatig om.
perfect duo met je
4 Doe ondertussen de speculoospasta in
=
=
ete
kop koffie: ze vullen
een vuurvaste kom. Hang de kom in een
Er
Be
elkaar geweldig aan.
iets grotere pan met bijna kokend water
Maar ben jij ook zo
x
N Q
hoteldebotel van
enlaat de speculoospasta smelten
“x
speculoos dat je
(au bain-marie).
meer wilt? Probeer
5 Verkruimel de koekjes fijn. Verdeel de
7
dan eens de
briochestukken over borden en verdeel
speculoospasta.
de gesmolten speculoospasta erover.
à
fl
Dezelfde vertrouw-
Ve
u
de smaak van de
Garneer met de speculooskruim en verse
”
frambozen.
\
koekjes. maar dan
inde vorm van een
©
TIP Serveer dit gerecht eens met geraspte
je
smeuïge spread.
kokos.
Deze maakt van je
4
brood, cracker of
Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel
zoete baksel een
verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl of.
+"
Ar
groot feest.
vervang het door hetzelfde gewicht aan
À
Ë
AH Melkbroodjes (zak 10 stuks).
À
N
SS
ze
BEVAT p.p. 480 kcal - 10 g eiwit 26 g vet.
sk
waarvan 11 g verz. 50 g koolhydraten,
waarvan 23 g suikers - 0.9 g zout 3 g vezels
id
|
er
ue
4
Prijsp.p. € 1.75
Lotus Biscoff
ur
N
DA
à
Speculoos koek
pakje 250 g € 1.29
Meer weten? Ga naar
5
=
lotusbakeries.nl
NT
F
AUS N
allerhande