Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 136




Hier is pagina 136 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

if

1

rn

N

1)

|

| |

|

|

s À

|

0

|

|

jd

(8

|

er

|

|

Je verwacht het

misschien niet, maar ook

een goed moment om je

vlees te marineren,

is ná het grillen!

RL

\

Omdenken

D”

Even de omgekeerde

u

wereld! Je kunt vlees en

visen andere eiwitrijke

ingrediënten ook eerst.

grillen (op de barbecue)

en daarna pas marineren

De smaak trekt er dan

alsnog heerlijk in. Zeker bij

citrusmarinades werkt dit

goed: doordat deze niet

meegaren, behouden

ze extra frisheid,

ie m r

A

|

en

je

[7

z

VRR

2

N

di

Br

>

SMAAKMAKER

Het gegrilde randje of

het gebakken korstje

je

neemt alle smaak van

de marinade alsnog

op. De marinade

er

wordt zo een frisse

smaaktoevoeging.

En de marinade

die niet in contact

is geweest met het

er

rauwe vlees is ook de

dressing van je salade!

rs