Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 136

Hier is pagina 136 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
if
1
rn
N
1)
|
| |
|
|
s À
|
0
|
|
jd
(8
|
er
|
|
Je verwacht het
misschien niet, maar ook
een goed moment om je
vlees te marineren,
is ná het grillen!
RL
\
Omdenken
D”
Even de omgekeerde
u
wereld! Je kunt vlees en
visen andere eiwitrijke
ingrediënten ook eerst.
grillen (op de barbecue)
en daarna pas marineren
De smaak trekt er dan
alsnog heerlijk in. Zeker bij
citrusmarinades werkt dit
goed: doordat deze niet
meegaren, behouden
ze extra frisheid,
ie m r
A
|
en
je
[7
z
VRR
2
N
di
Br
>
SMAAKMAKER
Het gegrilde randje of
het gebakken korstje
je
neemt alle smaak van
de marinade alsnog
op. De marinade
er
wordt zo een frisse
smaaktoevoeging.
En de marinade
die niet in contact
is geweest met het
er
rauwe vlees is ook de
dressing van je salade!
rs