Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 110

Hier is pagina 110 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ik 5
IF
EN
Ÿ
|
us
ce
Es
mi 8
Fo
Alles begint met de mosselzaadvangst:
touwen en netten worden uitgezet,
waaraan mossellarf jes zich hechten.
In ‘verwatercontainers' krijgen de
mosselen 12 tot 36 uur de kans om
eventueel zand naar buiten te werken.
Pieter: ‘Dat doet de mossel zelf
@
Re
Æ®
y
Ta
%
1
ed
vo
1%
fi
As
m
N
ef
=
z
à
a?
nn
FE
Groeien de mosselen hard, dan worden
éd
ze soms deels verplaatst naar een
Je
beschutte. veilige plek met meer ruimte
De mosselen die nog vastzitten worden
om optimaal door te kunnen groeien.
losgehaald en de laatste restdeeltjes
worden verwijderd. Daarna worden ze
gesorteerd op schelpgrootte en verpakt.
à.
cf
9
ZEN
mf
LS
Mi
RK
(l
l
|
\
NUE
Le
%
me
a
na
\
In Yerseke wordt een deel van de oogst
direct verpakt en een deel wordt in
zogenaamde ‘natte pakhuizen’ onder
In de eigen testkeuken worden
water bewaard voor later.
proefmonsters getest op kwaliteit,
waarbij de mosselen worden gekookt
en het vispercentage wordt gemeten.
ss