Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ik 5

IF

EN

Ÿ

|

us

ce

Es

mi 8

Fo

Alles begint met de mosselzaadvangst:

touwen en netten worden uitgezet,

waaraan mossellarf jes zich hechten.

In ‘verwatercontainers' krijgen de

mosselen 12 tot 36 uur de kans om

eventueel zand naar buiten te werken.

Pieter: ‘Dat doet de mossel zelf

@

Re

Æ®

y

Ta

%

1

ed

vo

1%

fi

As

m

N

ef

=

z

à

a?

nn

FE

Groeien de mosselen hard, dan worden

éd

ze soms deels verplaatst naar een

Je

beschutte. veilige plek met meer ruimte

De mosselen die nog vastzitten worden

om optimaal door te kunnen groeien.

losgehaald en de laatste restdeeltjes

worden verwijderd. Daarna worden ze

gesorteerd op schelpgrootte en verpakt.

à.

cf

9

ZEN

mf

LS

Mi

RK

(l

l

|

\

NUE

Le

%

me

a

na

\

In Yerseke wordt een deel van de oogst

direct verpakt en een deel wordt in

zogenaamde ‘natte pakhuizen’ onder

In de eigen testkeuken worden

water bewaard voor later.

proefmonsters getest op kwaliteit,

waarbij de mosselen worden gekookt

en het vispercentage wordt gemeten.

ss