Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 133

Hier is pagina 133 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nr ia,
Gs
4
IE
en!
lee
LE
Le
=:
>.
=;
SMAAK AA
EBBQ
EL
TS
=
>.
Ed
==
RI;
I
N
N
a
8
LA
À
”
À à
ES
=
ei
Ye
Fr
==
et
4
FE
A
ONE
Erd
ea
3
De
&
x
GEGRILDE COURGETTE
MET KNOFLOOKRUB
un
Meng 4 el gedroogde oregano,
2 elknoflookpoeder, 2 el gedroogde
d
munt met 2 el grof zeezout en een
Vo tl zwarte peper. Schud goed voor
gebruik. Steek de barbecue aan. Rasp de
9
gele schil van 1schoongeboende citroen,
indirecte deel van de barbecue (waár
CÔTE DE BOEUF
geen kolen liggen) tot het een kern-
{
halveer de vrucht. Meng het citroenrasp
MET KRUIDIGE RUB
temperatuur heeft van 52 °C (medium
door de dry rub. Snijd 4 courgettes
rare). Dit duurt 15-20 min. Keer halver-
in de lengte in vieren en verwijder de
wege. Controleer de kerntemperatuur
zaadlijsten. Smeer de courgette in met
eventueel met behulp van een vlees-
2 el milde olijfolie en wrijf dan in met het
thermometer. Neem van de barbecue
kruidenmengsel. Gril de courgette en de
Ren
el gema
d,
en laat de côte de boeufs afgedekt
citroenhelften 5-7 min. op directe hitte tot
onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
rookte-papril
goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Leg de
Tel korianderzaad, 2el
terd-
* Het bijgeleverde sachet wordt niet
courgette op een schaal. Besprenkel de
suiker, lel grof zeezout
alen
courgette met 2 el extra vierge olijfolie.
N
ke
zwarte peper. Schud goed.
Serveer met de gegrilde citroen.
Bereid een barbecue me
le dry rub maximaal 2 maanden
Be
op indirect grillen. Dep
afsluitbare pot.
Bewaar de dry rub maximaal 2 maanden in
(à 400 g, op kamertempel
droog
een afsluitbare pot.
met keukenpapier en wi
om in met
BEVAT De 660 kcal - 32 g eiwit - 58 g vet,
Tel olijfolie. Bestrooi hei
lees rondom
waarvan 30 g verz. - 2g koolhydraten,
BEVAT pp. 225 kcal: óg eiwit - 14 g vet,
met 8 tl dry rub en wrijf dit goed in. Gaar
waarvanlg suikers -0.8gzout
waarvan 2gverz.- 17 gkoolhydraten,
het vlees met de deksel dicht op het
-1g vezels « Prijs p.p. € 5.20
waarvan 14 g suikers - 2 g zout
3 g vezels - Prijs p.p. € 1.70
allerhande