Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 133




Hier is pagina 133 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nr ia,

Gs

4

IE

en!

lee

LE

Le

=:

>.

=;

SMAAK AA

EBBQ

EL

TS

=

>.

Ed

==

RI;

I

N

N

a

8

LA

À



À à

ES

=

ei

Ye

Fr

==

et

4

FE

A

ONE

Erd

ea

3

De

&

x

GEGRILDE COURGETTE

MET KNOFLOOKRUB

un

Meng 4 el gedroogde oregano,

2 elknoflookpoeder, 2 el gedroogde

d

munt met 2 el grof zeezout en een

Vo tl zwarte peper. Schud goed voor

gebruik. Steek de barbecue aan. Rasp de

9

gele schil van 1schoongeboende citroen,

indirecte deel van de barbecue (waár

CÔTE DE BOEUF

geen kolen liggen) tot het een kern-

{

halveer de vrucht. Meng het citroenrasp

MET KRUIDIGE RUB

temperatuur heeft van 52 °C (medium

door de dry rub. Snijd 4 courgettes

rare). Dit duurt 15-20 min. Keer halver-

in de lengte in vieren en verwijder de

wege. Controleer de kerntemperatuur

zaadlijsten. Smeer de courgette in met

eventueel met behulp van een vlees-

2 el milde olijfolie en wrijf dan in met het

thermometer. Neem van de barbecue

kruidenmengsel. Gril de courgette en de

Ren

el gema

d,

en laat de côte de boeufs afgedekt

citroenhelften 5-7 min. op directe hitte tot

onder aluminiumfolie 5 min. rusten.

rookte-papril

goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Leg de

Tel korianderzaad, 2el

terd-

* Het bijgeleverde sachet wordt niet

courgette op een schaal. Besprenkel de

suiker, lel grof zeezout

alen

courgette met 2 el extra vierge olijfolie.

N

ke

zwarte peper. Schud goed.

Serveer met de gegrilde citroen.

Bereid een barbecue me

le dry rub maximaal 2 maanden

Be

op indirect grillen. Dep

afsluitbare pot.

Bewaar de dry rub maximaal 2 maanden in

(à 400 g, op kamertempel

droog

een afsluitbare pot.

met keukenpapier en wi

om in met

BEVAT De 660 kcal - 32 g eiwit - 58 g vet,

Tel olijfolie. Bestrooi hei

lees rondom

waarvan 30 g verz. - 2g koolhydraten,

BEVAT pp. 225 kcal: óg eiwit - 14 g vet,

met 8 tl dry rub en wrijf dit goed in. Gaar

waarvanlg suikers -0.8gzout

waarvan 2gverz.- 17 gkoolhydraten,

het vlees met de deksel dicht op het

-1g vezels « Prijs p.p. € 5.20

waarvan 14 g suikers - 2 g zout

3 g vezels - Prijs p.p. € 1.70

allerhande