Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 93

Hier is pagina 93 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL &
=,
|
A
=
PL
Ni
Snelle risotfo
Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze snelle (en lekkere),
+
variant staat in een kwartier op tafel.
Î
SNELLE RISOTTO MET
>
SPINAZIE EN GEBAKKEN
ê
A Ee
CHERRYTOMATEN
u
SNELLE RISOTTO
Zalf
Met deze mix van
Ee
4
risottorijst en
N
gedroogde padden-
stoelen serveer je in
« 2 pakjes Buona idea risotto porcino
AN
# -
een handomdraai
(à 210 g. Riso Scotti)
Nid
een heerlijke, romige
kl
risotto gebaseerd
« 300 g snoepgroente tomaat
j
=
À
+ lteenknoflook
8
op het authentieke
Kay
Italiaanse gerecht.
+ 40 gboter
Het enige wat je
hoeft te doen, is
« 200 g spinazie (zak)
Á
« 40 g biologische Parmigiano
A
water toevoegen
>
en12 minuten te
Reggiano-poeder (zakje)
laten koken.
Het familie-
\
N
1 Bereid de risotto volgens de aanwijzingen
2
bedrijf Riso Scotti
op de verpakking.
bewerkt de rijstkorrel
N
5
nog steeds op de
if
2 Halveer ondertussen de tomaatjes en
oorspronkelijke
snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit
manier. met stenen
15 g boter in een koekenpan en bak de
wielen. Dat proef
As
je: deze rijst heeft
knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg
de tomaatjes toe en bak 5 min. mee.
el
de ideale zetmeel-
verhouding. wat de
3 Schep de spinazie voorzichtig door de
À
Y
risotto heerlijk romig
LS
risotto tot de blaadjes zijn geslonken.
N
Ÿ
c
maakt. Eet smakelijk!
Neem de pan van het vuur en voeg 23 van
%
Le
de kaas en de rest van de boter toe.
4
N
4 Verdeel over borden en schep de
tomaten erover. Bestrooi met de rest van
de kaas en breng op smaak met peper en
eventueel zout. Lekker met geroosterde
pijnboompitten en een partje citroen.
TTO
BEVAT p.p. 510 kcal - 14 g eiwit - 14 g vet,
waarvan 8 g verz. - 80 g koolhydraten,
\
waarvan 4 gsuikers- 2.1gzout-5g vezels
- Prijs pp. € 2.55
Riso Scotti
Buona Idea
Risotto Porcino
pakje 210 g € 2.59
Meer weten?
Ga naar risoscotti.com
Ar
allerhande