Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZOMERS FEESTJE
RIJSTSALADE MET
TOMATENSALADE
PASTASALADE MET
SPERZIEBONEN EN
MET HALLOUMI EN
ZALM EN PESTOSPREAD
TONIJN-DILLESAUS
KORIANDERZAAD
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN.) (GLUTENVRIJ)
(BIJGERECHT) (4 PERS.) (20 MIN.)
« 300 g fusilli
« Va citroen (schoongeboend)
* lkomkommer
« 300 g basmatirijst
« 100 g volle biologische yoghurt
« 400 g rivolo cherrytomaten
« 600 g sperziebonen
« 2tl gembersiroop
« 90 g pestospread (bakje, koelvers)
« l potje kappertjes (100 9)
« 4 el olijfolie
« 85 grucola
+ l blikje tonijnmoot in olijfolie (145 g)
+ tl aleppopeper (potje 30 g, Soug)
« 250 g warmgerookte zalmstukken
+ 4elmayonaise
+ Strostomaten
+ 1bakje dille (15 g)
« 225 g halloumi (pakje)
1 Kook de fusilli volgens de aanwijzingen
« 2sjalotten
« lel korianderzaad
op de verpakking beetgaar.
« 120 g gemarineerde tomaatjes (koelvers)
« 3takjes oregano
2 Halveer ondertussen de komkommer in
« 20 g slaverrijker geroosterde
« keukentang
de lengte en verwijder met een theelepel
pijnboompitten
de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in
« staafmixer
1 Rasp de gele schil van de halve citroen en
dunne plakjes van een V2 cm. Halveer de
pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp
tomaten.
met de yoghurt in een ruime kom. Voeg de
3 Giet de pasta af in een vergiet, spoel af
1 Kook de rijst in ruim water volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Kook de
gembersiroop. 2 el olie en de helft van de
onder koud stromend water en laat
laatste 5 min. de sperziebonen mee. Giet
aleppopeper toe. Breng op smaak met
uitlekken. Meng de pasta met de pesto-
af en laat 5 min. afkoelen op een schaal.
zout. Snijd de tomaten in plakken van
spread, rucola. komkommer, tomaat en
2 Laat ondertussen de kappertjes
een Y2 cm en voeg met vocht en al toe aan
verdeel de zalm in stukken erover. Breng op
uitlekken, maar vang het vocht op. Doe de
de kom. Meng goed en laat even staan.
smaak met peper en zout.
helft van de kappertjes met het kappertjes-
2 Halveer de halloumi in de lengte en snijd
(M VEGA TIP Vervang de zalm
vocht. de tonijn met de tonijnolie, de
in plakken van een V2 cm dik. Verhit de rest
door witte kaas en/of geroosterde
mayonaise en de helft van de dille in een
van de olie in een ruime koekenpan op
pijnboompitten.
hoge beker en pureer met de staafmixer tot
middelhoog vuur. Voeg de halloumi toe en
een bijna gladde saus. Breng op smaak met
bak in 6-7 min. goudbruin en knapperig.
BEVAT pp. 550 kcal - 26 g eiwit « 22 g vet,
peper.
Gebruik, zodra het ‘schuim’ in de pan ver-
waarvan 4 g verz. 59 g koolhydraten.
3 Snipper de sjalotten en snijd de tomaat-
dwijnt, een keukentang om de halloumi om
waarvan 7 g suikers - 1.4 g zout
jes fijn. Snijd de rest van de dille grof. Meng
te draaien, zodat beide kanten even bruin
- 5 g vezels Prijs pp. € 3.60
3 van de tonijnsaus, de sjalot, tomaatjes
bakken. Laat uitlekken op keukenpapier.
ende rest van de kappertjes door de rijst.
3 Verhit ondertussen een koekenpan
Verdeel de rest van de tonijnsaus erover
zonder olie of boter op middelhoog vuur
en bestrooi met de grofgesneden dille en
en bak in ca. 3 min. het korianderzaad
pijnboompitten. Breng op smaak met peper
lichtbruin en geurig. Ris de blaadjes van de
en eventueel zout.
takjes oregano. Verdeel de plakken tomaat
QD VEGA TIP Vervang de tonijn
over een grote schaal. Verdeel de dressing
door plantaardige tonijn (blikje 135 g,
erover. Verdeel daarover de halloumi,
Seasogood). Het recept is dan niet meer
oregano, het korianderzaad en de rest van
glutenvrij.
de aleppopeper. Lekker met Turks brood.
Je kunt de tonijnsaus Ì dag van tevoren
BEVAT pp. 355 kcal 15 g eiwit 29 g vet,
maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
waarvan 12 g verz. - 8 g koolhydraten,
waarvan 7 g suikers - 2 g zout
-2 g vezels : Prijs pp. € 185
BEVAT p.p.670 kcal 19 g eiwit - 32 g vet,
waarvan 4 g verz. 72 g koolhydraten.
waarvan 5 g suikers - 1.5 q zout
+10 g vezels : Prijs pp. € 3.05
allerhande