Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZOMERS FEESTJE

RIJSTSALADE MET

TOMATENSALADE

PASTASALADE MET

SPERZIEBONEN EN

MET HALLOUMI EN

ZALM EN PESTOSPREAD

TONIJN-DILLESAUS

KORIANDERZAAD

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN.) (GLUTENVRIJ)

(BIJGERECHT) (4 PERS.) (20 MIN.)

« 300 g fusilli

« Va citroen (schoongeboend)

* lkomkommer

« 300 g basmatirijst

« 100 g volle biologische yoghurt

« 400 g rivolo cherrytomaten

« 600 g sperziebonen

« 2tl gembersiroop

« 90 g pestospread (bakje, koelvers)

« l potje kappertjes (100 9)

« 4 el olijfolie

« 85 grucola

+ l blikje tonijnmoot in olijfolie (145 g)

+ tl aleppopeper (potje 30 g, Soug)

« 250 g warmgerookte zalmstukken

+ 4elmayonaise

+ Strostomaten

+ 1bakje dille (15 g)

« 225 g halloumi (pakje)

1 Kook de fusilli volgens de aanwijzingen

« 2sjalotten

« lel korianderzaad

op de verpakking beetgaar.

« 120 g gemarineerde tomaatjes (koelvers)

« 3takjes oregano

2 Halveer ondertussen de komkommer in

« 20 g slaverrijker geroosterde

« keukentang

de lengte en verwijder met een theelepel

pijnboompitten

de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in

« staafmixer

1 Rasp de gele schil van de halve citroen en

dunne plakjes van een V2 cm. Halveer de

pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp

tomaten.

met de yoghurt in een ruime kom. Voeg de

3 Giet de pasta af in een vergiet, spoel af

1 Kook de rijst in ruim water volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Kook de

gembersiroop. 2 el olie en de helft van de

onder koud stromend water en laat

laatste 5 min. de sperziebonen mee. Giet

aleppopeper toe. Breng op smaak met

uitlekken. Meng de pasta met de pesto-

af en laat 5 min. afkoelen op een schaal.

zout. Snijd de tomaten in plakken van

spread, rucola. komkommer, tomaat en

2 Laat ondertussen de kappertjes

een Y2 cm en voeg met vocht en al toe aan

verdeel de zalm in stukken erover. Breng op

uitlekken, maar vang het vocht op. Doe de

de kom. Meng goed en laat even staan.

smaak met peper en zout.

helft van de kappertjes met het kappertjes-

2 Halveer de halloumi in de lengte en snijd

(M VEGA TIP Vervang de zalm

vocht. de tonijn met de tonijnolie, de

in plakken van een V2 cm dik. Verhit de rest

door witte kaas en/of geroosterde

mayonaise en de helft van de dille in een

van de olie in een ruime koekenpan op

pijnboompitten.

hoge beker en pureer met de staafmixer tot

middelhoog vuur. Voeg de halloumi toe en

een bijna gladde saus. Breng op smaak met

bak in 6-7 min. goudbruin en knapperig.

BEVAT pp. 550 kcal - 26 g eiwit « 22 g vet,

peper.

Gebruik, zodra het ‘schuim’ in de pan ver-

waarvan 4 g verz. 59 g koolhydraten.

3 Snipper de sjalotten en snijd de tomaat-

dwijnt, een keukentang om de halloumi om

waarvan 7 g suikers - 1.4 g zout

jes fijn. Snijd de rest van de dille grof. Meng

te draaien, zodat beide kanten even bruin

- 5 g vezels Prijs pp. € 3.60

3 van de tonijnsaus, de sjalot, tomaatjes

bakken. Laat uitlekken op keukenpapier.

ende rest van de kappertjes door de rijst.

3 Verhit ondertussen een koekenpan

Verdeel de rest van de tonijnsaus erover

zonder olie of boter op middelhoog vuur

en bestrooi met de grofgesneden dille en

en bak in ca. 3 min. het korianderzaad

pijnboompitten. Breng op smaak met peper

lichtbruin en geurig. Ris de blaadjes van de

en eventueel zout.

takjes oregano. Verdeel de plakken tomaat

QD VEGA TIP Vervang de tonijn

over een grote schaal. Verdeel de dressing

door plantaardige tonijn (blikje 135 g,

erover. Verdeel daarover de halloumi,

Seasogood). Het recept is dan niet meer

oregano, het korianderzaad en de rest van

glutenvrij.

de aleppopeper. Lekker met Turks brood.

Je kunt de tonijnsaus Ì dag van tevoren

BEVAT pp. 355 kcal 15 g eiwit 29 g vet,

maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

waarvan 12 g verz. - 8 g koolhydraten,

waarvan 7 g suikers - 2 g zout

-2 g vezels : Prijs pp. € 185

BEVAT p.p.670 kcal 19 g eiwit - 32 g vet,

waarvan 4 g verz. 72 g koolhydraten.

waarvan 5 g suikers - 1.5 q zout

+10 g vezels : Prijs pp. € 3.05

allerhande