Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZOMERS FEESTJE

+

fr?



>

&

hd

Pr

Sch

I

4

Æ

Ze

N.

@”

4

a”

NS

De Fa" pd

Re

Æ

Ei

+

fi

kn

N

A

N

*

FR

\

À

u

u



ed

N

en

P%

&

ie

Se

ss

x

en

Se)

ER

ine

ee

Hi

Penn

N

7

ld

mn.

N

a

2 Leg de komkommers op een grote,

stevige snijplank. Kneus ze met de

deegroller en snijd in grove stukken. Snijd

=

de koriander grof en hak de pinda's grof.

Meng de komkommer met de koriander

EE gekneusde

en het peper-knoflookmengsel en

komkommer

bestrooi met de pinda's. Serveer met de

limoenparten.

TIP Laat de salade voor extra smaal

minimaal 20 min.staan voorhet

« lrode peper

KST Tel eld BK

je van de rode peper.

serveren. Schep af en toe om.

» Iteen knoflook

Pre peper in de lengte en verwij-

TIP Geen vijzel? Je kunt depeperen

»2limoenen

au erp mesje de zaadlijsten.

knoflook ook heel fijn snijden.

«2 el vissaus

Snijd het vruch:

lees in stukjes vaneen

V VEGA TIP Vervang de vissaus door

“3 komkommers

Vaem. Doe sa

n met de knoflook inde

12 el sojasaus en een /2 el sesamolie.

«1bakjekoriander (159)

Het recept is dan niet meer glutenvrij.

«50 gsuikerpinda’s

Knoflookzo

LARGE FREE peperen stamp de

mogelijk. Halveer1limoen

CRUE

BEVAT p.p.125 kcal - 5 geiwit -6 gvet,

«deegroller

enpersde Me uittotje3elsaphebt.

waarvan 1 g verz. + 11g koolhydraten,

Snijd de andere limoen in parten. Roer de

vissaus en het li

waarvan 9 g suikers - 1.4 g zout.

enknoflook.

we door depeper

«3 g vezels- Prijs p.p. € 1.10

if

N

allerh