Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 21

Hier is pagina 21 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 21
ZOMERS FEESTJE
+
fr?
€
>
&
hd
Pr
Sch
I
4
Æ
Ze
N.
@”
4
a”
NS
De Fa" pd
Re
Æ
Ei
+
fi
kn
N
A
N
*
FR
\
À
u
u
‘
ed
N
en
P%
&
ie
Se
ss
x
en
Se)
ER
ine
ee
Hi
Penn
N
7
ld
mn.
N
a
2 Leg de komkommers op een grote,
stevige snijplank. Kneus ze met de
deegroller en snijd in grove stukken. Snijd
=
de koriander grof en hak de pinda's grof.
Meng de komkommer met de koriander
EE gekneusde
en het peper-knoflookmengsel en
komkommer
bestrooi met de pinda's. Serveer met de
limoenparten.
TIP Laat de salade voor extra smaal
minimaal 20 min.staan voorhet
« lrode peper
KST Tel eld BK
je van de rode peper.
serveren. Schep af en toe om.
» Iteen knoflook
Pre peper in de lengte en verwij-
TIP Geen vijzel? Je kunt depeperen
»2limoenen
au erp mesje de zaadlijsten.
knoflook ook heel fijn snijden.
«2 el vissaus
Snijd het vruch:
lees in stukjes vaneen
V VEGA TIP Vervang de vissaus door
“3 komkommers
Vaem. Doe sa
n met de knoflook inde
12 el sojasaus en een /2 el sesamolie.
«1bakjekoriander (159)
Het recept is dan niet meer glutenvrij.
«50 gsuikerpinda’s
Knoflookzo
LARGE FREE peperen stamp de
mogelijk. Halveer1limoen
CRUE
BEVAT p.p.125 kcal - 5 geiwit -6 gvet,
«deegroller
enpersde Me uittotje3elsaphebt.
waarvan 1 g verz. + 11g koolhydraten,
Snijd de andere limoen in parten. Roer de
vissaus en het li
waarvan 9 g suikers - 1.4 g zout.
enknoflook.
we door depeper
«3 g vezels- Prijs p.p. € 1.10
if
N
allerh