Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 14

Hier is pagina 14 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De barbecue geeft de nectarine
een randje hartige rokerigheid en
SALADE MET GEGRILDE
haalt de zoetheid mooi naar boven
NECTARINE EN BURRATA
Zo past-ie extra goed bij de andere
ingrediënten in deze salade
5
+ Ya verse ciabatta
+ 500 gnectarines
« 4 kroppen baby-
rustiek (Liefde &
romaine
Passie)
mn
« 2el+100 ml olijfolie
« 4 bollen burrata
+ 380 gtastytom-
(a150g)
trostomaten
+ zoutvlokken
Kd
+ Icitroen
naar smaak
N
(schoongeboend)
« bakkwastje
im
+ barbecue
+ 1bakje platte
peterselie (15 g)
« staafmixer
Va tl zout
2 Vars ra)
fi
g
|
Halveer de nectarines en verwijder
de pitten. Snijd elke nectarine in kwarten,
of grote exemplaren in 8 parten. Snijd de
babyromaine in de lengte in kwarten.
Bestrijk de nectarines en parten slamet
de olie met behulp van het bakkwastje.
2 Steek de barbecue aan. Gril de parten
sla 4 min. Keer regelmatig, zodat aan alle
kanten mooie grillstrepen ontstaan. Grilde
parten nectarine 4 min. Keer regelmatig,
Cie
zodat alle kanten mooie grillstrepen krijgen.
Fe
3 Snijd ondertussen de tomaten in plakjes
A
ed
ES
N
van ca. lem dik. Rasp de gele schil van de
ten
ve
citroen. Halveer de vrucht en pers het sap
A
®
a
eruit. Pureer de rest van de olie met de
a‘
peterselie (inclusief de steeltjes) en het zout
tot een gladde kruidendressing. Breng de
à"
a
olie op smaak met lel citroensap en
1tl-rasp.
%
4 Snijd het brood in plakken van ca. 2 cm
breed. Bestrijk de plakken brood met
2 el van de peterselieolie. Leg op de
barbecue en gril in 4-5 min. bruinen
ED
|
=
knapperig. Keer halverwege.
rk
5 Verdeel de parten sla over 4 borden.
Schep de plakjes tomaat en nectarine
We
door de kruidenolie en schep ze op de sla.
=
7
>
Leg de bol burrata erop en verdeel de over-
gebleven peterselieolie erover. Leg de
BEVAT p.p. 790keol
°
&
gegrilde plakjes brood erbij. Breng op
+18 geiwit-65g vet,
4
de
smaak met zoutvlokken en peper.
waarvan 27 g verz.
à
TIP Je kunt dit gerecht.ook in een grillpan
„30 g koolhydraten,
=
bereiden in plaats van op de barbecue.
waarvan 14 g suikers
© VEGA TIP Vervang de burrata door”
1,9 g zout: 4g vezels
vegetarische mozzarella.
. QE p.p.€ 3.40
a
EN
au