Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De barbecue geeft de nectarine

een randje hartige rokerigheid en

SALADE MET GEGRILDE

haalt de zoetheid mooi naar boven

NECTARINE EN BURRATA

Zo past-ie extra goed bij de andere

ingrediënten in deze salade

5

+ Ya verse ciabatta

+ 500 gnectarines

« 4 kroppen baby-

rustiek (Liefde &

romaine

Passie)

mn

« 2el+100 ml olijfolie

« 4 bollen burrata

+ 380 gtastytom-

(a150g)

trostomaten

+ zoutvlokken

Kd

+ Icitroen

naar smaak

N

(schoongeboend)

« bakkwastje

im

+ barbecue

+ 1bakje platte

peterselie (15 g)

« staafmixer

Va tl zout

2 Vars ra)

fi

g

|

Halveer de nectarines en verwijder

de pitten. Snijd elke nectarine in kwarten,

of grote exemplaren in 8 parten. Snijd de

babyromaine in de lengte in kwarten.

Bestrijk de nectarines en parten slamet

de olie met behulp van het bakkwastje.

2 Steek de barbecue aan. Gril de parten

sla 4 min. Keer regelmatig, zodat aan alle

kanten mooie grillstrepen ontstaan. Grilde

parten nectarine 4 min. Keer regelmatig,

Cie

zodat alle kanten mooie grillstrepen krijgen.

Fe

3 Snijd ondertussen de tomaten in plakjes

A

ed

ES

N

van ca. lem dik. Rasp de gele schil van de

ten

ve

citroen. Halveer de vrucht en pers het sap

A

®

a

eruit. Pureer de rest van de olie met de

a‘

peterselie (inclusief de steeltjes) en het zout

tot een gladde kruidendressing. Breng de

à"

a

olie op smaak met lel citroensap en

1tl-rasp.

%

4 Snijd het brood in plakken van ca. 2 cm

breed. Bestrijk de plakken brood met

2 el van de peterselieolie. Leg op de

barbecue en gril in 4-5 min. bruinen

ED

|

=

knapperig. Keer halverwege.

rk

5 Verdeel de parten sla over 4 borden.

Schep de plakjes tomaat en nectarine

We

door de kruidenolie en schep ze op de sla.

=

7

>

Leg de bol burrata erop en verdeel de over-

gebleven peterselieolie erover. Leg de

BEVAT p.p. 790keol

°

&

gegrilde plakjes brood erbij. Breng op

+18 geiwit-65g vet,

4

de

smaak met zoutvlokken en peper.

waarvan 27 g verz.

à

TIP Je kunt dit gerecht.ook in een grillpan

„30 g koolhydraten,

=

bereiden in plaats van op de barbecue.

waarvan 14 g suikers

© VEGA TIP Vervang de burrata door”

1,9 g zout: 4g vezels

vegetarische mozzarella.

. QE p.p.€ 3.40

a

EN

au