Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 125




Hier is pagina 125 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Er

SUPERSANDWICREs

CSS

az

ne

=

z

Er

le

Dikk

é spelt-

id

ER

we

Á

a

ER

2

sandwich met

£

iv

BEU)

u

Ee

kip, avocado en

FR

3

a

<&

spinaziedressing

Ve Pre

+

\

PJ

m,

sf

is

u

\

Ok

« 4 tl zout

« 2 el guacamole-

vr

I

ur

ri

f

NN

« 300 g kipfilet

kruiden (potje 24 9.

En

“2

+ 2 eetrijpe avocados

Euroma)

B

+ V2 citroen

A

« 200 g spinazie

A!

(schoongeboend)

+ Ya komkommer

Äı

ER

2

ie

75 g crème fraîche

« l volkorenspeltbrood

[7

$

(Liefde & Passie)

a

AR

> |

« staafmixer

As

4

1 Breng een kleine pan met water aan de kook.

h

vi

Voeg | tl zout en de kip toe. Kook de kip

8

in IO min. gaar, houd het water tegen de kook

ú

aan (pocheren).

Se

Mi

@

2 Snijd ondertussen de avocados in de lengte

wen

ha

=;

doormidden. Verwijder de pit en schep het

Be

Pe

>

2

vruchtvlees met een lepel uit de schil. Rasp voor

de spread de gele schil van de citroen en pers

de vrucht uit. Doe l avocado. de crème fraîche.

guacamolekruiden, | el citroensap, het -rasp

en de rest van het zout in een kom en pureer

We

met de staafmixer glad. Voeg in delen de

spinazie toe en pureer mee tot een dikke

gladde dressing. Snijd de andere avocado in de

breedte in plakken. Snijd de halve komkommer

nm

in plakken van een V2 cm.

Bw

3 Leg de kip op een bord, laat iets afkoelen en

<

trek met 2 vorken het vlees in plukjes uit elkaar.

Meng door de avocado-spinaziespread. Breng

7

oe

Mn

op smaak met peper en eventueel zout.

4 Snijd het middelste deel vanhet brood in

dikke plakken van 2 cm. De buitenkanten

worden niet gebruikt. Verdeel de avocado-

x

A

spinaziespread over de sneetjes brood. Beleg



de helft met plakjes komkommer en avocado

Sed

4

=

en dek af met de rest van de broodjes (met de

F

kip-avocadokant naar beneden). Halveer en

ee

serveer direct.

|

TIP Met de rest van het brood kun je

croutons of pangrattato maken. Kijk voor een

zomerse pasta met pangrattato op pag. 108.

BEVAT p.p. 715 kcal- 36 g eiwit : 37 g vet,

waarvan 8 g verz. 54 gkoolhydraten,

mm

waarvan 4 g suikers 1.6 g zout

/

LS

10 g vezels - Prijs p.p. € 2.95

ñ

| |