Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 106




Hier is pagina 106 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8

N

FRS

ee

|

Na

er

A

Rn

=

.

ss

LAN

FR

2

Fer

ae)

——" À

LS

SE

N

Pasta met

A

kruidenpangrattato +”

a

as

1 Los het bouillonblokje op in 175 ml heet

water. Snipper de ui. Snijd de knoflook in

dunne plakjes. Snijd de courgettes in de

lengte in 4 repen en snijd de repen in plakjes

van ca. 1 cm breed. Rasp de gele schil van

=de citroen, halveer de vrucht en pers het

5

16%

Je

sap eruit. Rasp de kaas

Pi

1%

14 groente-

2 Verhit 2 el olie in een kleine, hoge pan en

fr

bouillonblokje

fruit de ui5 min. op middelhoog vuur. Bak

«lui

Od

de courgette en knoflook 2 min. omschep-

2 tenen knoflook

pend mee. Blus af met de groentebouillon

0

« 2 courgettes

en breng aan de kook.

in

À

«citroen

Laat 10 min. zacht jes koken, tot de

É

(schoongeboend)

courgette helemaal zacht is.

40 g Parmezaanse kaas

3 Pureer de courgette met de staafmixer

®

À

+ 4elolijfolie

samen met de pijnboompitten, % van de

5

Parmezaanse kaas, /4 van het basilicum en

+ 30 g pijnboompitten

a

oe

|

2 bakjes basilicum (à 15 g)

2 el citroensap tot een niet al te gladde

Ad

A

De

« 300 g volkorenpenne

saus. Breng op smaak met zout, peper

,

« 75 9 (oud) brood

enltlcitroenrasp.

N

u

%

4

« staafmixer met hak=

4 Kook ondertussen de pasta volgens de

molentje of staafmixer en

aanwijzingen op de verpakking net

oe

A

Î

keukenmachine

beetgaar. Maal het brood en de rest van

het basilicum in het hakmolentje of de

keukenmachine tot fijn kruim. Verhit de rest

van de olie in een koekenpan. Bak al

omscheppend het basilicum-broodkruim

deco in 5 min. knapperig. Breng



„op smaak met peper en eventueel zout.

5 Giet de pasta af en‚vang wat kookvocht

A

op in een kopje. Meng de courgettesaus en

AS een klein scheutje kookvocht door de pasta.

Breng op smaak met peper en eventueel

ze

BEVAT p.p.5

I ge

zout. Bestrooi met de pangrattato en

22 g vet, wi

lan 5 g verz

de rest van de kaas. Lekker m een

69 gkoolhydr

waarvan,

„tomatensalade,

N

|

14 g sui

g zout

TIP Kieskeurige eters? Pureer de

\

Foodfotografie René Mesman. foodstyling Victor de Launay. styling Hanna van den Bos

7 g vezels Prijs.p:p:€ 2.10

courgettesaus dan helemaal glad.

“A,