Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 106

Hier is pagina 106 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
8
N
FRS
ee
|
Na
er
A
Rn
=
.
ss
LAN
FR
2
Fer
ae)
——" À
LS
SE
N
Pasta met
A
kruidenpangrattato +”
a
as
1 Los het bouillonblokje op in 175 ml heet
water. Snipper de ui. Snijd de knoflook in
dunne plakjes. Snijd de courgettes in de
lengte in 4 repen en snijd de repen in plakjes
van ca. 1 cm breed. Rasp de gele schil van
=de citroen, halveer de vrucht en pers het
5
16%
Je
sap eruit. Rasp de kaas
Pi
1%
14 groente-
2 Verhit 2 el olie in een kleine, hoge pan en
fr
bouillonblokje
fruit de ui5 min. op middelhoog vuur. Bak
«lui
Od
de courgette en knoflook 2 min. omschep-
2 tenen knoflook
pend mee. Blus af met de groentebouillon
0
« 2 courgettes
en breng aan de kook.
in
À
«citroen
Laat 10 min. zacht jes koken, tot de
É
(schoongeboend)
courgette helemaal zacht is.
40 g Parmezaanse kaas
3 Pureer de courgette met de staafmixer
®
À
+ 4elolijfolie
samen met de pijnboompitten, % van de
5
Parmezaanse kaas, /4 van het basilicum en
+ 30 g pijnboompitten
a
oe
|
2 bakjes basilicum (à 15 g)
2 el citroensap tot een niet al te gladde
Ad
A
De
« 300 g volkorenpenne
saus. Breng op smaak met zout, peper
,
« 75 9 (oud) brood
enltlcitroenrasp.
N
u
%
4
« staafmixer met hak=
4 Kook ondertussen de pasta volgens de
molentje of staafmixer en
aanwijzingen op de verpakking net
oe
A
Î
keukenmachine
beetgaar. Maal het brood en de rest van
het basilicum in het hakmolentje of de
keukenmachine tot fijn kruim. Verhit de rest
van de olie in een koekenpan. Bak al
omscheppend het basilicum-broodkruim
deco in 5 min. knapperig. Breng
—
„op smaak met peper en eventueel zout.
5 Giet de pasta af en‚vang wat kookvocht
A
op in een kopje. Meng de courgettesaus en
AS een klein scheutje kookvocht door de pasta.
Breng op smaak met peper en eventueel
ze
BEVAT p.p.5
I ge
zout. Bestrooi met de pangrattato en
22 g vet, wi
lan 5 g verz
de rest van de kaas. Lekker m een
69 gkoolhydr
waarvan,
„tomatensalade,
N
|
14 g sui
g zout
TIP Kieskeurige eters? Pureer de
\
Foodfotografie René Mesman. foodstyling Victor de Launay. styling Hanna van den Bos
7 g vezels Prijs.p:p:€ 2.10
courgettesaus dan helemaal glad.
“A,