Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 135




Hier is pagina 135 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

T4

fag

ij

Ge

A

AAK

EB

Á

Fi

a

N

ae

2

LP)

SR

A

>

>

LE

Pr

va

ER

HG

a

QE



val

14

BR

RS

A

fi

=.

DE

7

Th

_ |

>

a

\

FT

N

Ex

\

>

(5

NE

6

4

=

À

Fe

ee

: SALADE

oe

à

7

£

£

_ VAN MELOEN

EN VENKEL |

u

=

. man) Gr)

(5 MIN. (LACTOSEVRIJ)

teek de barbecue aan: Snijd 3 aubergi-

in de lengte i

eren,

het steeltje

VARKENSHAASSPIESJES

el

MET HONING-SOJAGLAZE

eraan. Snipper 2 sjak ten h

leng

5 el ketj jap mai

el-zoete chilis:

in 8 parten. Snijd 150 g ontbijtspek in

zonnebloe

drieën. Haal het vlees uit de marinade.

et de sjalot.

Marineer de aubergine er

Breng de overgebleven marinade in een

Gril de aubergine 10-12 min

Steek de barbecue aan. Laat 500 g

steelpan op laag vuur aan de kook

hitte tot heel zacht éme

ooie strep:

varkenshaas op kamertemperatuur

Rijg om en om de blokjes vlees, spek.

keer: regelmatig. Bestrijk halverwege m

komen. Snijd 2 tenen knoflook fijn. Rasp

paprika en ui aan 8 grote spiesen. Gril

wat

‘de marinade. Snijd-T Sp:

se

de groene schil van 3 schoongeboende

ó min. op directe hitte. Draai regelmatig

peper

Jun

Tin

Leg-de auber-

limoenen en pers de vruchten uit. Meng

om en bestrijk de spiesen tijdens het

gine:op. een schaal, bespfenkel.met de

de knoflook, 6 el honing, het limoensap

grillen een paar keer met de marinade.

rest van de marinade: Bestrooi

de

en -rasp en 5 el sojasaus tot een saus,

Leg de spiesen op een schaal en schenk

peper en zel seroendeng (potje 100 g).

Snijd de varkenshaas in blokjes van 2 cm.

de rest van de marinade eroverheen

Marineer 5 min. in de honing-sojasaus.

BEVAT p.p. 215 kcal -4 g eiwit -9.g.

Verwijder ondertussen de steelaanzet

BEVAT p.p. 390 kcal - 37 g eiwit - 10 g vet.

Waarvan 2g verz. 26 9 koolhydrat:

van 4 rode puntpaprika's en verwijder

waarvan 4 g verz. 36 g koolhydraten

Wwaarvan 25 gsuikers-2,3 gzout

de zaadlijsten. Snijd in stukken van

waarvan 32 g suikers « 3.6 g zout

Een:

6-g vezels

=

ca. 2 cm. Snijd 4 middelgrote uien elk

5 g vezels - Prijs p.p. € 3.75

allerhande