Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 135

Hier is pagina 135 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 135
T4
fag
ij
Ge
A
AAK
EB
Á
Fi
a
N
ae
2
LP)
SR
A
>
>
LE
Pr
va
ER
HG
a
QE
<ı
val
14
BR
RS
A
fi
=.
DE
7
Th
_ |
>
a
\
FT
N
Ex
\
>
(5
NE
6
4
=
À
Fe
ee
: SALADE
oe
à
7
£
£
_ VAN MELOEN
EN VENKEL |
u
=
. man) Gr)
(5 MIN. (LACTOSEVRIJ)
teek de barbecue aan: Snijd 3 aubergi-
in de lengte i
eren,
het steeltje
VARKENSHAASSPIESJES
el
MET HONING-SOJAGLAZE
eraan. Snipper 2 sjak ten h
leng
5 el ketj jap mai
el-zoete chilis:
in 8 parten. Snijd 150 g ontbijtspek in
zonnebloe
drieën. Haal het vlees uit de marinade.
et de sjalot.
Marineer de aubergine er
Breng de overgebleven marinade in een
Gril de aubergine 10-12 min
Steek de barbecue aan. Laat 500 g
steelpan op laag vuur aan de kook
hitte tot heel zacht éme
ooie strep:
varkenshaas op kamertemperatuur
Rijg om en om de blokjes vlees, spek.
keer: regelmatig. Bestrijk halverwege m
komen. Snijd 2 tenen knoflook fijn. Rasp
paprika en ui aan 8 grote spiesen. Gril
wat
‘de marinade. Snijd-T Sp:
se
de groene schil van 3 schoongeboende
ó min. op directe hitte. Draai regelmatig
peper
Jun
Tin
Leg-de auber-
limoenen en pers de vruchten uit. Meng
om en bestrijk de spiesen tijdens het
gine:op. een schaal, bespfenkel.met de
de knoflook, 6 el honing, het limoensap
grillen een paar keer met de marinade.
rest van de marinade: Bestrooi
de
en -rasp en 5 el sojasaus tot een saus,
Leg de spiesen op een schaal en schenk
peper en zel seroendeng (potje 100 g).
Snijd de varkenshaas in blokjes van 2 cm.
de rest van de marinade eroverheen
Marineer 5 min. in de honing-sojasaus.
BEVAT p.p. 215 kcal -4 g eiwit -9.g.
Verwijder ondertussen de steelaanzet
BEVAT p.p. 390 kcal - 37 g eiwit - 10 g vet.
Waarvan 2g verz. 26 9 koolhydrat:
van 4 rode puntpaprika's en verwijder
waarvan 4 g verz. 36 g koolhydraten
Wwaarvan 25 gsuikers-2,3 gzout
de zaadlijsten. Snijd in stukken van
waarvan 32 g suikers « 3.6 g zout
Een:
6-g vezels
=
ca. 2 cm. Snijd 4 middelgrote uien elk
5 g vezels - Prijs p.p. € 3.75
allerhande