Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 105

Hier is pagina 105 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
Fer
©
LR
hi
Mij
ar en
ooster de hazelnoten in een koekenpan
Onder olie of boter 5 min. op middelhoog
juur. Schep regelmatig om. Laat iets
koelen én hak grof.
de tenen knoflook en snijd inde
he
Doede
dte in plakken van ca.
En
jes knoflook in een steelpan met dikke
à
A
n schenk de rijstolie erbij. Verhit
iddelhoog vuur tot het licht
tot de knoflook goudgeel
kl
eurt. Dit
min. Houd de
CS
knoflool
le gaten, roer regelmatig
“meteen iN Bbes
tendige lepel of schuim-
spaan en zet het vuur iets lager:als het te
snel gaat. Schep de knoflook met een.
schuimspaan op keukenpapier, bestrooi
met zout en laat uitlekken. De knoflook
wordt na het uitlekken knapperiger.
3 Snijd ondertussen de koriander in stukjes
4
Verhit 1 el olifolie in een koeken-
Tuinkruiden®
d koriander met wat peper en
1
Idelhoog vuur.
met crispy knofloo
4 Spoe le bonen onder koud stromend
Se
pl
„water en laat uitlekken. Snijd de komkom-
/
GN
mer in schuine plakken van een 1/2 cm dik.
Haal de blaadjes van de takjes basilicum
» 30 g hazelnoten
en munt. Snijd de dille en de blaadjes van
« lbol knoflook
de peterselie heel grof (3 à 4 cm). Snijd de
+ 200 mirijstolie (of zonnebloemolie)
takjes van de dille, peterselie en het
« 1 zakje koriander (40 9)
basilicum fijn.
+ 3 el extra vierge olijfolie
_ 5 Rasp de groene schil van 1 limoen en pers
« 1blik limabonen (400 g)
de beide vruchten uit. Maak een dressing
+ 200 g snoepkomkommer
n de rasp, 3 el sap en de rest van de
« lbakjé basilicum (159)
folie. Verdeel de verse kruiden inclusief
« lbakje munt (15 g)
Je gesneden steeltjes (behalve de
« bakje dille (15 9)
„gebakken koriander), bonen en komkom-
« lzakje platte
où
N
jn
er over een serveerschaal. Meng met de
peterselie (40 g)-
tessing. Breng op smaak met peper en
+ 2limoenen
1
J
zout, Verdeel de hazelnoten, gebakken
(schoongeboend)
koriander en knapperige knoflook SOE
Lekker met extra limoensap.
=
À
BEVAT p.p. 255 kcal -7 geiwit 18
waarvan 3 g verz.-13 g koolhydraten,
3
waarvan 2 g suikers - 0.5 gzout
à
-7 g vezels- Prijs p.p. € 2.95
Fr.
Eh
allerhande