Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 144




Hier is pagina 144 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

u

be

em

CHORIZO-KAASDIP MET

DORITOS DIPPERS

A

À

K

«lui

napperige

ck

Y

+ ltomaat

sie a

eten.omhoog, #



zi

« lrode peper

tate

* 20g roomboter

>

enna

jk een si

à

vol

#2

+ 20 gtarwebloem

+ 200 ml halfvolle melk

Do

ers

ek

« 150 g geraspte kaas voor ovengratin (zak)

la

$

+ 1bakje koriander (15 g)

ne

+ 2 chorizo (worst, à 200 g)

a

Es

« 1 zak Doritos Dippers naturel (200 g)

« kleine ovenschaal (10 x 15 cm)

Er

Br

RR

Se

>

ur

2

à

N

2

EINE

N

IN

Pre

se

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper

BN

FR

Ex

de ui en snijd de tomaat in blokjes van

NER

N

SR

ca. een V2 cm. Snijd het steeltje van de rode

peper. Halveer de peper in de lengte. ver-

DIPTIP

2

wijder met een scherp mesje de zaadlijsten

Doritos Dippers zijn

en snijd het vruchtvlees van de peper fijn.

superkrokante tor-

HE

tillachips gemaakt

2 Smelt de boter ineen pan en bak de uien

E7

de helft van derode peper 2 min.op

nn

von versgeroosterde

N

N

mais, Elke chip zorgt

2%

middelhoog vuur. Voeg debloemtoeen

=

keer op keer voor

Ex

bak al roerend 2-3 min. tot het mengsel

4

14

een explosie aan

lichtbruin begint te kleuren (roux). Voeg de

smaak en heeft

d

maximale kraak.

tomaat toe en schenk de melk beetje bij

Natuurlijk kun je

beetje op laag vuur erbij. Breng aan de

el

gaan voor een van

kook en roer met een garde tot een

2

de heel explosieve

gebonden saus. Voeg de kaas toe en laat

smaken, maar soms

heb je gewoon zin

al roerend smelten zonder te koken.

(PA

v

om de dipsaus de

3 Snijd de koriander fijn en meng de helft

£

N

hoofdrol te geven.

A

door de saus. Verdeel de saus over de

Re

Wid

In dat geval kun je

1 #

ovenschaal en bak ca. 12 min. in het midden

BZ

gaan voor de lekker

van de oven tot de kaas goudbruin is.

N

a

neutrale Doritos

vr

L

Dippers Naturel, die

4 Verwijder ondertussen het vel van de

ae

2

met zo'n beetje elke

halve chorizo en snijd de worst in blokjes

x

Ki

denkbare dipsaus te

van een V2 cm. Verhit een koekenpan

combineren is. Zet je

zonder olie of boter en bak de chorizoblok-

tafel dus lekker vol

6 4

jes ca. 5 min. op laag vuur tot ze beginnen te

met allerlei heerlijke

=

A

sausjes en dippen

kleuren en de chorizo-olie vrijkomt.

df

maar!

Po

5 Verdeel de chorizoblokjes en chorizo-olie

over de kaasdip en garneer met de rest van

Er

de koriander en rode peper. Serveer met de

IE

KE

en a

Doritos Dippers naturel.

|

PE

}

Ë

;

BEVAT pp. 290 kcql: 11 g eiwit -18 g vei,

"A

= à

D”

waarvan 8 g verz. : 20 gkoolhydraten,

|

waarvan 2 g suikers -1g zout - 2 g vezels

Æ

Doritos Dippers

- Prijs pp. € 0.85

>

Naturel

BAR

zj

zak 200 g € 149

Meer weten?

D.

Ga naar doritos.nl

B

Re

.

#

&

ES