Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

an Rs.

7

BE

Pe

Ee

1

upermak

ki

S. \

err



gardbe

=ban

10

nof av

o

®

elkaar

riest. Snijd een !/2 vanille-

stokje

le lengte open en schraap met

eenmespunt het merg eruit. Pureermet

(wacerecHt (6 Portıes][10 Min

keukenmachine de banaan met de

eel

aardbei en vanille in 2-3 min. tot een glad

oere)

en romig ‘ijs’. Schep in een bakje en

re

ee

bewaar in de vriezer tot gebruik. Haal het

Snijd 800 q watermel

en

ijs ca. 20 min. voordat je het wilt eten uit de

Ss

verwijder de schil. Snijd he

vlees in

vriezer zodat het iets zachter kan worden

gi

blokjes van ca.3cm en doe

diep-

a

vrieszakje. Leg minimaal 6

BEVAT p. portie 85 kcal:

vet,

vriezer. Schud na 30 mi

ex

en los, zodat

waarvan 0 g verz. - -19 ko Ihydr

n,

niet alles aan elkaar vastvriest. Pureerin.

waarvan 15 g suiker:

>

KR

p

EZ

À

#

di

eenkeukenmachine de watermeloen met

+2 g vezels : Prijs p. portil

de blaadjes van een !/2 bakje basilicum

Ne

A j à

Le

\ =

"TOPPING

S-

(à 15 g) in 2-3 min. tot een glad ‘sorbetijs

JOCADO-IJS

Het mengsel wordt eerst korrelig maar

(etre) Gromes) Cum)

dat hoort: laat demachine draaien.

Fuosesn Jeromesfosa Jesu men.)

‚ Gemma)

(Gommwm)(aerossvmnJoonar 1e ac)

Voeg eventueel 30:ml water toe als het

mengsel niet gla

rdt. Schepineen

Snijd 40 q witte chocolade in flinter-

bakje en bewaar

e

zer tof gebruik.

Halveer 4 eefrij

cado's, ve

nne schilfers. Verhit een koekenpan

Haal het ijs ca. 20.min. voor je-h

piten snijd hi

itvlees in blokjes van

onder olie of boter en rooster hierin

eten uit de vriezef zodat hetiets.zí

ter

ca. 2 cm.Do:

diepvrieszakje. Leg

amandelstiften op middelhoog

can worden

minimaal 6uu

Vriezer.Schudna

onder regelmatig omscheppen in

30 min. even los, zodat niet alles aan elkaar

a.3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde

p.portie 40 Kcal-1geiwit-O

vastvriest. Halveer 1limoen en persuit.

panook 30 gkokossnippers zonder olie:

waarvan.

koolhydrate:

Pureerineenkeukenmachine de avocado

of boterop middelhoog vuur onder

waarvan

gzout

met 3 el poedersuiker en 2el limoensap

egelmatig omscheppen in ca.3 min:

„1g vezel:

Pr

e € 0.70

in 2-3 min.tot een glad en romig ‘ijs’. Schep

goudbruin. Schep de chocolade, aman-

een bakje en bewaar in de vriezer tot

>

n, kokossnippers en 25 g gevries-

2. AARDBEI-BANAANIJS

ureren kan ook in delen. Haal

fr.

ix in kleine bakjes. Schep

0 min. voordat je het

eten

(Warzen) @rore)Co um)

uit

r zodat hetiets zac!

|e-3.soorten ijs, eventueel

met eel

jebruik hiervoor

em)

(Eurema) Gerose)

worden.

2lepels) en verde:

kommen

Coe rme)

TIP IJs over? Bewaar het in goed afge-

Laat iedereen zijn ijsje afmake

bakjes il in de vriezer. Daar kun je het

verschillende toppings.

pe b:

en (ca. 500 gjil

ianden bewaren.

plakjés'en do

pvrieszak;

BEVAT p. portie 130 kcal + 2 g eiwit - 10 g

Maak 250 g aardb;

n schoon;halvi

rtie 250 kcal-2geiwit-23g

endoe

jde banaa

vet, waarvan 5 g verz. «7 g koolhydraten,

&t diepvries;

arvan 3 g verz. + 6 g koolhydraten,

waarvan 6 g suikers - OQ g zout

je. Leg minimaal 6 uurin de vriezer,

gsuikers- Og zout

+ 2 g vezels : Prijs p portie € 0.60

na 30 min. even los, zödat niet allt

els ER: p. por €090

=

gi

ler

ja