Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 69

Hier is pagina 69 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an Rs.
7
BE
Pe
Ee
1
upermak
ki
S. \
err
€
gardbe
=ban
10
nof av
o
®
elkaar
riest. Snijd een !/2 vanille-
stokje
le lengte open en schraap met
eenmespunt het merg eruit. Pureermet
(wacerecHt (6 Portıes][10 Min
keukenmachine de banaan met de
eel
aardbei en vanille in 2-3 min. tot een glad
oere)
en romig ‘ijs’. Schep in een bakje en
re
ee
bewaar in de vriezer tot gebruik. Haal het
Snijd 800 q watermel
en
ijs ca. 20 min. voordat je het wilt eten uit de
Ss
verwijder de schil. Snijd he
vlees in
vriezer zodat het iets zachter kan worden
gi
blokjes van ca.3cm en doe
diep-
a
vrieszakje. Leg minimaal 6
BEVAT p. portie 85 kcal:
vet,
vriezer. Schud na 30 mi
ex
en los, zodat
waarvan 0 g verz. - -19 ko Ihydr
n,
niet alles aan elkaar vastvriest. Pureerin.
waarvan 15 g suiker:
>
KR
p
EZ
À
#
di
eenkeukenmachine de watermeloen met
+2 g vezels : Prijs p. portil
de blaadjes van een !/2 bakje basilicum
Ne
A j à
Le
\ =
"TOPPING
S-
(à 15 g) in 2-3 min. tot een glad ‘sorbetijs
JOCADO-IJS
Het mengsel wordt eerst korrelig maar
(etre) Gromes) Cum)
dat hoort: laat demachine draaien.
Fuosesn Jeromesfosa Jesu men.)
‚ Gemma)
(Gommwm)(aerossvmnJoonar 1e ac)
Voeg eventueel 30:ml water toe als het
mengsel niet gla
rdt. Schepineen
Snijd 40 q witte chocolade in flinter-
bakje en bewaar
e
zer tof gebruik.
Halveer 4 eefrij
cado's, ve
nne schilfers. Verhit een koekenpan
Haal het ijs ca. 20.min. voor je-h
piten snijd hi
itvlees in blokjes van
onder olie of boter en rooster hierin
eten uit de vriezef zodat hetiets.zí
ter
ca. 2 cm.Do:
diepvrieszakje. Leg
amandelstiften op middelhoog
can worden
minimaal 6uu
Vriezer.Schudna
onder regelmatig omscheppen in
30 min. even los, zodat niet alles aan elkaar
a.3 min. goudbruin. Rooster in dezelfde
p.portie 40 Kcal-1geiwit-O
vastvriest. Halveer 1limoen en persuit.
panook 30 gkokossnippers zonder olie:
waarvan.
koolhydrate:
Pureerineenkeukenmachine de avocado
of boterop middelhoog vuur onder
waarvan
gzout
met 3 el poedersuiker en 2el limoensap
egelmatig omscheppen in ca.3 min:
„1g vezel:
Pr
e € 0.70
in 2-3 min.tot een glad en romig ‘ijs’. Schep
goudbruin. Schep de chocolade, aman-
een bakje en bewaar in de vriezer tot
>
n, kokossnippers en 25 g gevries-
2. AARDBEI-BANAANIJS
ureren kan ook in delen. Haal
fr.
ix in kleine bakjes. Schep
0 min. voordat je het
eten
(Warzen) @rore)Co um)
uit
r zodat hetiets zac!
|e-3.soorten ijs, eventueel
met eel
jebruik hiervoor
em)
(Eurema) Gerose)
worden.
2lepels) en verde:
kommen
Coe rme)
TIP IJs over? Bewaar het in goed afge-
Laat iedereen zijn ijsje afmake
bakjes il in de vriezer. Daar kun je het
verschillende toppings.
pe b:
en (ca. 500 gjil
ianden bewaren.
plakjés'en do
pvrieszak;
BEVAT p. portie 130 kcal + 2 g eiwit - 10 g
Maak 250 g aardb;
n schoon;halvi
rtie 250 kcal-2geiwit-23g
endoe
jde banaa
vet, waarvan 5 g verz. «7 g koolhydraten,
&t diepvries;
arvan 3 g verz. + 6 g koolhydraten,
waarvan 6 g suikers - OQ g zout
je. Leg minimaal 6 uurin de vriezer,
gsuikers- Og zout
+ 2 g vezels : Prijs p portie € 0.60
na 30 min. even los, zödat niet allt
els ER: p. por €090
=
gi
ler
ja