Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 25

Hier is pagina 25 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
Wen -, F
ERS FEESTJE
1.
2
|
|
y
=
V4
vw
PD
Ben
Re.
REGENBOOGSPIESJES
MET YOGHURTDIP
>
el
/
Kg
N
e
« lrode paprika
« lgele paprika
“a
» 130 9 winterpeen
Le
* Vo komkommer
|
- 3 bakje basilicum (à 15 g)
Ì
« 150 g Griekse yoghurt
|
« 250 g cherrytomaten
+ l
« 150 g witte druiven
©
&
=
- 150 gblauwe bessen
er
« ló metalen of houten satéprikkers
we
fi
I
|
Ÿ
1 Halveer de paprika's in de lengte en
\ =,
verwijder de zaadlijsten. Snijd het vrucht-
\#
LA
vlees in blokjes van ca. 3 cm. Schil de peen
5
'
ensnijd hem in 16 plakjes van l cm breed.
| £
2
Zl
Snijd de halve komkommer in 16 plakjes van
c
Ge
lem breed. Snijd het basilicum fijn en roer
u
het door de yoghurt.
Vele
\&
x
€
2 Rijg de spiesjes. Begin met een cherry-
\
tomaat, gevolgd door een stukje rode
NE
eu
Ye
paprika, een plakje peen, een stukje
gele paprika, een witte druif, een plakje
NE
LES
komkommer en 3 blauwe bessen. Maak
zo nog 15 spiesjes.
ie 5 |
3 Leg de spiesjes op een grote schaal en
A
serveer met de dip.
=
ns
(5
BEVAT psst. 35 kcal -1g eiwit - 1g vet,
waarvan | g verz. 5.9 koolhydraten,
=
waarvan 5 g suikers - Og zout: 1g vezels
u
- Prijs p.st. € 0.45
SCEE eee
8
u
EEE CSS
allerhande