Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 113




Hier is pagina 113 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LEKKER UIT NEDERLAND

=



WR

N

Ÿ

EL

à.

je

£

N

|

wi

à

Le

Fr

de

=

iN

0

Gesponsord

5,

2:

Ki

OJ

|

UN

8

Le

MOOIE MATCH

UE

Frisse, droge witte

wijn met een vleug

>

N

passievrucht: past

ti

ER

perfect bij mosselen.

Lindeman's Bin 95

Sauvignon Blanc

0.75 liter € 6.65

524

r

7

FR

Ya

I

>

Ke

ke

EN

a

1

wl

a

PSE

|

al

Y

Ar

BI

L

n

« 2kilo mosselen

1 Maak de mosselen schoon. Gooi kapotte

4 Snijd ondertussen de peterselie grof.

« 4 stengels bleekselderij

mosselen weg. Spoel in koud water en

Schep de mosselen met een schuimspaan

« 2 sjalotten

verwijder de exemplaren die open blijven

uitde pan in een schaal, gooi de mosselen

« lteen knoflook

als je erop tikt. Laat ze in koud water liggen.

die niet open staan weg. Houd afgedekt

« 25 g gezouten roomboter

warm. Voeg de crème fraîche toe aan het

2 Snijd de bleekselderij in boogjes van

« 300 ml droge witte wijn

ca. 2 cm. Snipper de sjalotten en snijd de

achtergebleven Kookvocht. Breng aan de

(0.75 liter, Lindeman's Bin 95

knoflook fijn. Verhit de boter in de

kook en kook I1min. Schep de peterselie

Sauvignon Blanc)

mossel- of soeppan en fruit de bleekselderij,

erdoor en schenk over de mosselen.

Serveer met het brood. Lekker met een

« lbakje platte peterselie (15 9)

sjalot en knoflook 3 min. op laag vuur.

« 200 ml crème fraîche

Voeg de wijn, peper en zout toe en breng.

frisse salade met venkel.

» 2verse petit stokbroden wit

aan de kook.

(broodafdeling)

3 Laat de mosselen uitlekken. Doe bij de

BEVAT p.p. 740 kcal - 39. g eiwit: 26. g vet,

* mossel- of soeppan

groenten in de pan en kook met de deksel

waarvan 15 g verz. 79 gkoolhydraten,

op de pan op hoog vuur in ca. 6 min. gaar.

waarvan 4g suikers - 3.4 g zout 3 g vezels

Schud de pan regelmatig.

«Prijs p.p. € 4.05

Foodfotografie Alan Jensen, foodstyling Goran Todorovic. styling Mirjam van der Rijst. interview Jeannette van Haastert

allerhande