Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 81

Hier is pagina 81 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SR
FE
WATETEN WE VANDAA
Zl
Re
Da
En
5
=
Ps
raybake van
LS
kabeljauw, courgette,
6 4
%
aardappel en tomaat
LÀ
x
(Goorderrechr)(@ PERS) (5 MIN ) Cao: MIN. OVENTIJD }(GEZOND)
fr
Me
“Teen knoflook
« Ikilo aardappelpartj jes (eek bé
„3el olijfolie
#4
2 el gedroogde Franse. ratatoı
iden
Bar
er
en
(potje 49.9, Euroma)
« courgette
16
+ 2rode uien
PA
he
&
380.94
ten.
Eed
aa:
vr
“520 g verse kabeljati
#
A
+10 gbieslook (bakje 5 D
=
7
. Sakpopiei
7
Verwarmde
NV
rr
dé knoflook
Schep de‘aardappgel=”
partjes on metde fijngesneden knoflook
zel olie, Franse kruid
‚pep
verdeel
over een met bal
Tr. beklede bakplaat
Dg
4
f
ak 30-min; inf
idden van de.oven,
ns
4
2 Halveer ondertussen de courgette en
snijd in.dunne plakken van ca. een 2; cm,
2
a
A
Snijd de uien en tomg!
ten.
k
em je
na 15 min.
it de.
el
3
oven, schep’ Omen schuifnaar 1.kant vande
À
bakplaat, Ves deelde courgeite en
aast
4
MR
5
tk
de aardapp
gde kabeljauw. naast de
courgette, Besprenkel de groente en vis, met
7
de rest van de olie en bestrooi met peper &
er
Ten
zouf.Verdeeldet:
at overde vis en bak
id,
À
in caf
4 Snijd de bieslook fijnen’strooi v
Y
a
serveren overde vis.
0 VEG
Vervang de kabeljauw.
ers
8
door vegan kibbeling of een vega
schnitzel; bak dé kibbeli
vega
N
LS
niizel de laatste 10
mee.
Na
%
BEVAT 5.
kEafs3}
1299
Gj
2
arvanı2
Ze LS 0 koolhydraten
pra
waarvan 9 g "suikers-0.8 gzout
ni
as
je
<8 gvezels- -Prjsp.p- 4707
.
PT
ES
=
LS
TS
aller:
Be
TG
BE
FE