Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DN Se

EN

sE

en

2

N

EI

Fe

ed

Dei

en

LAS à

N

7

af

N

ÿ Bonen-linzensalade met

gerookte kip en citroen

45

ÿ

>

abt

e

Y

ER

+ 450 g fijne tuinbonen

1 Kook de tuinbonen 4 min. Hak ondér-

æ

« 40 g geroosterde amandelen

tussen de amandelen grof en snijd de

Ex



« 3 salade-uitjes

salade-ui in dunne ringetjes. Halveer de

« lpotje Kalamata-olijven

olijven en snijd de munt fijn. Rasp de gele

zonder pit (240 g, AH Biologisch)

schil van de citroen en pers de vrucht uit.

ws!

« /2 bakje munt (à 15 g)

2 Meng voor de dressing de olie met het

- Icitroen (schoongeboend)

citroensap, 2tl -rasp, de munt, peper en

« 3el olijfolie

zout.

« 250 g gerookte kip

3 Giet de tuinbonen af en dop ze: knijp

« 2 blikken linzen (à 400 9)

de boontjes voorzichtig uit hun vliesje.

« 1blikje groene kidneybonen

Snijd de gerookte kip in reepjes.

(flageolets, 200 g)

4 Doe de linzen en groene kidneybonen

4

GS

x

ineen vergiet, spoel af onder koud

N

|

Er

stromend water en laat uitlekken in een

J,

\

Îl

(4,

IN

Pas

he

vergiet. Meng de linzen en bonen met de

\\

hie

tuinbonen, salade-ui, olijven, dressing en

N

à

5,

N

kip. Bestrooi met de noten.

I?

\

MO VEGA TIP Vervang de kip door.

Ee

gegrilde stukjes (schaal 175 g,

N

I

ER

Garden Gourmet).

IN

VN

=

2

BEVAT-p.p. 495 kcal - 33 g eiwit

AR

u

"26.9 vet, waarvan 4 g verz.

*

7 25. gköölhydraten, waarvan2gsuikers

A

4

soy! -14.g vezels Prijs p‚p. € R 8 à

Ed

>

ed

>

C3

4

La

if

AL

N

7

>

ve

+

7

FE

ss

NE

N

A

en

el

Bi,

Ee

Ÿ

I

B

J

YA

$

EN

Zn

(]

Le

Ee

5

dd

SER

N

7.

PN

a

Ÿ

|

N

PE

rs

xy

=

ig

x

ba

zen,

A

NA