Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 139

Hier is pagina 139 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
In
4]
RE man
|)
ies
ik
=
AN DE BBQ
5
Cb
|
=,
U,
{
®
253
- À
\
sa
4
BZ
Hy
RE
8
B
F4
SJE
à
À
>
pe
à
#
Le
1]
x
|
+
|
il
af
IE
|
hi
RE
ig
A
&
A
KIPPENPOTEN MET
le
2
GRANAATAPPELMARINADE
ni
u
we
I
Re
lé
UE
EN nl =
F2
Rasp de gele schil van 1 schoongeboende
\:
FR
citroen, halveer de vrucht en pers het sap eruit.
5
kid
Er
B
Plet 2 tenen knoflook. Snijd 1 bakje koriander
P
er
5
(bakje 15 g) inclusief de steeltjes, fijn. Meng
On
Fe
N
(D
N
ae
D
100 ml olijfolie, het citroenrasp en -sap,
As
B
Re
=
a
Nr
50 ml granaatappelmelasse (flesje 100 ml,
8
Soug). 2 el komijnzaad heel, 1 el tomaten-
©
Se
ZALMFILET MET
NX
puree. knoflook. koriander, 1t1zout en peper
MISO-LIMOËNMARINADE
B
RS
53
tot een marinade. Doe de marinade in een
Fe
a
EE
grote ziplockzak. Snijd 4 scharrel-
[Ho0FDstrecht pens)
becue aonen.bereid
or op
kippenpoten aan de velkant enkele keren
‘Verhit een koekenpat
kruislings in. Doe de kippenpoten in de zak.
ord
lie of.boter en rooster:hierin
Sluit de zak en schud een beetje, zodat de
Sa!
ka
Hal 30/9 gember: Meng
sesam
‚5 min. op middelhoog
kippenpoten bedekt worden met een laagje
gember
et 50 ml zonnebloemoli
aal dé 2almuit de marinade en
marinade. Leg de zak ten minste 2 uur, maar
40
SLE 2 el shiro miso paste
gril de’zalm 7 min.op een aluminium
liever 8 uur (een nacht) in de koelkast. Steek
CU ET CT RE ae ed gladde
grillschaal, keer om en bak nog
de barbecue aan. Haal de kippenpoten uit
matinade! Snijd 2 limoenen in!schijfjes.
2-3 min. tot rosé. Gril de salade-ui
de marinade en gril ze in een aluminium
Doe met de marinade in een grote
5 min. tot zacht en goudbruin. Keer
grillschaal ca. 20 min. goudbruin en gaar.
ziplockzak. Snijd 1 bosje salade-ui
halverwege. Bestrooi de zalmen
Keer regelmatig. Breng voor het serveren op
(6 stuks) elk in 3 stukken en doe met
salade-ui met het sesamzaad,
smaak met peper en eventueel zout. Lekker
4 zalmfilets met vel bijde marinade
met wat kropsla.
in;de zak. Sluit.de zak en schud een
BEVAT p.p. 445 kcal « 31 g eiwit
beetje, zodat de zalmfilets\ bedekt
"32 g vet, waarvan 5 g verz.
BEVAT p.p.450kcal - 32 geiwit -33 g vet.
worden met/een ldagje marinade. Leg
“Jg koolhydraten, waarvan
waarvan 9 g verz. 6 g koolhydraten, waarvan
de zakten minste luur, maarliever
5 g suikers: 0.7 g zout» 2g vezels
4 g suikers - 0.8 g zout - 1 g vezels
ks st (een nächt)in de koelkast. Steek
« Prijs. p.p: € 4.05
«Prijs p.p. € 2.80
ï
ê
aller!