Albert Heijn - Folder van 09.08.2021 tot 05.09.2021 - Pagina 139




Hier is pagina 139 van 145 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 09.08.2021 tot 05.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

In

4]

RE man

|)

ies

ik

=

AN DE BBQ

5

Cb

|

=,

U,

{

®

253

- À

\

sa

4

BZ

Hy

RE

8

B

F4

SJE

à

À

>

pe

à

#

Le

1]

x

|

+

|

il

af

IE

|

hi

RE

ig

A

&

A

KIPPENPOTEN MET

le

2

GRANAATAPPELMARINADE

ni

u

we

I

Re



UE

EN nl =

F2

Rasp de gele schil van 1 schoongeboende

\:

FR

citroen, halveer de vrucht en pers het sap eruit.

5

kid

Er

B

Plet 2 tenen knoflook. Snijd 1 bakje koriander

P

er

5

(bakje 15 g) inclusief de steeltjes, fijn. Meng

On

Fe

N

(D

N

ae

D

100 ml olijfolie, het citroenrasp en -sap,

As

B

Re

=

a

Nr

50 ml granaatappelmelasse (flesje 100 ml,

8

Soug). 2 el komijnzaad heel, 1 el tomaten-

©

Se

ZALMFILET MET

NX

puree. knoflook. koriander, 1t1zout en peper

MISO-LIMOËNMARINADE

B

RS

53

tot een marinade. Doe de marinade in een

Fe

a

EE

grote ziplockzak. Snijd 4 scharrel-

[Ho0FDstrecht pens)

becue aonen.bereid

or op

kippenpoten aan de velkant enkele keren

‘Verhit een koekenpat

kruislings in. Doe de kippenpoten in de zak.

ord

lie of.boter en rooster:hierin

Sluit de zak en schud een beetje, zodat de

Sa!

ka

Hal 30/9 gember: Meng

sesam

‚5 min. op middelhoog

kippenpoten bedekt worden met een laagje

gember

et 50 ml zonnebloemoli

aal dé 2almuit de marinade en

marinade. Leg de zak ten minste 2 uur, maar

40

SLE 2 el shiro miso paste

gril de’zalm 7 min.op een aluminium

liever 8 uur (een nacht) in de koelkast. Steek

CU ET CT RE ae ed gladde

grillschaal, keer om en bak nog

de barbecue aan. Haal de kippenpoten uit

matinade! Snijd 2 limoenen in!schijfjes.

2-3 min. tot rosé. Gril de salade-ui

de marinade en gril ze in een aluminium

Doe met de marinade in een grote

5 min. tot zacht en goudbruin. Keer

grillschaal ca. 20 min. goudbruin en gaar.

ziplockzak. Snijd 1 bosje salade-ui

halverwege. Bestrooi de zalmen

Keer regelmatig. Breng voor het serveren op

(6 stuks) elk in 3 stukken en doe met

salade-ui met het sesamzaad,

smaak met peper en eventueel zout. Lekker

4 zalmfilets met vel bijde marinade

met wat kropsla.

in;de zak. Sluit.de zak en schud een

BEVAT p.p. 445 kcal « 31 g eiwit

beetje, zodat de zalmfilets\ bedekt

"32 g vet, waarvan 5 g verz.

BEVAT p.p.450kcal - 32 geiwit -33 g vet.

worden met/een ldagje marinade. Leg

“Jg koolhydraten, waarvan

waarvan 9 g verz. 6 g koolhydraten, waarvan

de zakten minste luur, maarliever

5 g suikers: 0.7 g zout» 2g vezels

4 g suikers - 0.8 g zout - 1 g vezels

ks st (een nächt)in de koelkast. Steek

« Prijs. p.p: € 4.05

«Prijs p.p. € 2.80

ï

ê

aller!