Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ER

j

U

a

Deborah helpt Achilles met schoolwerk, Jasmijn

=.

}

I U

zoekt de antwoorden op haar telefoon.

1

TT

/ D LR

(Le

N

|=

Jp

WW

P

N

{

Tae

'

%

N)

|

N

Ban

3

NE

(fi

N

/

a

Br

Y

tj

4

À

Pl

...

Wie doet wat bij jullie?

& hi

LE

Deborah: ‘Ik ben meestal degene die

Er,

Eel

| 4

opstaat met de kinderen, dan smeerikeen

fr

boterham voor iedereen en ga aan het werk.

Maar somsis Martijn danal een uur op en

En

EN

staat-ie uitgebreid clubsandwiches voor

iedereen te maken.’

Michelle, Jasmijn, Bickel, Deborah en Achilles met hond

Oyunaa, die het liefst iedereen bij elkaar heeft.

Martijn: ‘Dat vind ik leuk om tedoen, ja.

Jullie krijgen weleens 5 verdiepingen mee.”

Martijn: ‘Kip is zelfs haar bijnaam, haha.”

Jasmijn: ‘Hij steekt in elke maaltijd echt

Jasmijn: Ja, het liefst van diekleine

veel liefde. Veel gerechten die ik normaal

kippenboutjes, die papa altijd maakt.

niet lekker vind, lust ik wel als hij het maakt.

Met aardappelgratin en sla”

Kook je dan niet volgens

Of hij verstopt die groente door extra saus

Martijn: ‘Het avondmaal hangt echt af van

recepten? Martijn: ‘Nee, ik kijk vaak in

en kruiden te gebruiken.”

hoeveel tijd ik heb. Soms maak ik rijsttafel,

een kookboek voor inspiratie, maar voor de

Martijn: ‘Maar ze hoeven niet altijd verstopt

maar dan begin ik de dag van tevoren. Zodat

rest gebeurt het koken gewoon ter plekke.

te zijn, het ligtook aan de bereiding. Als je

de smaken intrekken, die moeten huwen.

Mijn bolognesesaus is altijd anders, met

bijvoorbeeld bloemkool inde oven zet en hij

Ik maak ook vaak paella, draadjesvlees,

verschillend gehakt, soms met ossenstaart,

karamelliseert, wordt-ie bijna truffelachtig

curry, lofschotel ofstamppot.”

of soms zelfs als een echte Italiaanseragù.

quasmaak, en dan met een beetje parme-

En afhankelijk van de saus kies ik de soort

zaan en goede olie erop …”

Jasmijn: ‘Ja, dán vind ik bloemkool dus wel

Wie bepaalt wat er gegeten

pasta. Meteen drogere saus is spaghetti

wordt? Deborah: ‘We overleggen in

lekker, maar als de saus wat vloeibaarder is

heel lekker.”

onze familie-app. Ik wilde laatste tijd wat

neem ik penne.’

lichter eten, met meer groente …

Houden jullie weleens eten

Martijn: … hethangt ook af van het weer,

En hoe bepaal je dan de

over? Deborah: ‘Nee, eigenlijk nooit. We

alshetwat kouder is, maakik bijvoorbeeld

boodschappen? peborah:‘Die

doen elke week een kliekjesavond. Ik kan het

worden in de supermarkt beslist, er staat

zoetzure kip in tomatensaus met gember,

niet over m’n hart verkrijgen om eten weg te

knoflook en ananas, en rijst metlimoen-

gewoon “eten” op het lijstje. Martijn kookt

gooien. En Martijn kan er altijd nog wel iets

blaadjes en daarbij gefruite uitjes en

eigenlijk altijd. Hij kan het beter en vindt

mee maken. Als er rijst overblijft, dan is het

zelfgemaakt komkommerzuur.

het leuker dan ik. Als ik kook, houd ik

de volgende dag nasi …”

hetsimpel. Mijn bamivalt altijd wel in de

Michelle: ‘Papa is eigenlijk echt een

Bickel: … als er kip overblijft, gaat die in een

topchef.”

smaak.”

clubsandwich. Hetzelfde met biefstuk of

Deborah: ‘Ja, Martijn kookt altijd op gevoel,

Martijn: ‘Ik gebruik soms ookwel een kant-

burgers.’

dusalsik hem vraagom weer eens die

en-klare maaltijd, maar dan voeg ik er wel

Martijn: ‘Boontjes gaan door de salade. Een

lekkere paella te maken, weet hij niet waar

wat naar eigen smaak aan toe, dan gebruik

blikje tonijn of ansjovis en aardappelen erbij

ik het over heb. Hetis elke keer weer anders.’

ikdie basis meer als binder.”

en dan heb je een lekkere salade niçoise.’