Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZO DOE JE DAT

H

>

/

=

"A

a

58

Je

Deh oeveelheid zout

moët 2.25 % van

7

diet gewicht van

“ derodekoolzijn.

2

De hoeveelheid zout

Ad



verandert dus als

4?

«-, je meer of minder

kool gebruikt. $

=

ik

N

N

N

ÿ

À

à

mi

\

PP)

Dy

Al

&

4

Hi,

LEY

eld

if

ar

y

A

N

RODEKOOL INMAKEN

a)

7

1 Masseer, kneed en kneus met

je handen het zout door de

hen

rodekool, totdat het zachter

Æ:

| /

wordt en vocht loslaat.

2 Vul een schone glazen pot



met het zout-koolmengsel en

ae

voeg specerijen naar smaak toe.

\

\—

3 Bedek met een koolbad. Leg

AN f

daarop een zakje gevuld met

Al

water om de kool omlaag te

A

drukken. Doe de pot dicht en zet

weg op kamertemperatuur.

N

vn

«

Foodfotografie René Mesman. Alan Jensen, foodstyling Victor de

DRE

allerhande