Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZO DOE JE DAT
H
>
/
=
"A
a
58
Je
Deh oeveelheid zout
moët 2.25 % van
7
diet gewicht van
“ derodekoolzijn.
2
De hoeveelheid zout
Ad
/À
verandert dus als
4?
«-, je meer of minder
kool gebruikt. $
=
ik
N
N
N
ÿ
À
à
mi
\
PP)
Dy
Al
&
4
Hi,
LEY
eld
if
ar
y
A
N
RODEKOOL INMAKEN
a)
7
1 Masseer, kneed en kneus met
je handen het zout door de
hen
rodekool, totdat het zachter
Æ:
| /
wordt en vocht loslaat.
2 Vul een schone glazen pot
‘
met het zout-koolmengsel en
ae
voeg specerijen naar smaak toe.
\
\—
3 Bedek met een koolbad. Leg
AN f
daarop een zakje gevuld met
Al
water om de kool omlaag te
A
drukken. Doe de pot dicht en zet
weg op kamertemperatuur.
N
vn
«
Foodfotografie René Mesman. Alan Jensen, foodstyling Victor de
DRE
allerhande