Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 64

Hier is pagina 64 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ne
N
zj
mn!
d
di
4
u f
d
€
ee
N
Gas
vw
=
=:
3
“
&
14
pe
Volkorenpenne met
>:
spruitjes en ansjovis
8
4
® 800 g spruitjes (zak 500 9)
&
® 4 tenen knoflook (netje 250 g)
E
N
« Iblikje ansjovisfilets op olijfolie (45 9)
EE
)
F4
ef
« Ve tl chilivlokken
« 400 g volkorenpenne (zak 500 9)
ae
« lcitroen (schoongeboend)
® 8 gselderij (zakje 40 9)
PB
we
N
1 Maak de spruitjes schoon. Snijd de
SN
spruitjes en knoflook in flinterdunne plakjes.
NES
}
2 Verhit een wok of hapjespan op
+ à
Te
middelhoog vuur en laat de ansjovisfilets
met 3 el van de olie uit het blikje in 2 min.
2)
Pan
Pa
smelten. Voeg de spruitjes toe en roerbak
ó min. Voeg de knoflook en chilivlokken toe
en bak nog 2 min.
We
3 Kook ondertussen de penne volgens de
4
aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet af, maar vang 1 kopje kookvocht op.
4
Rasp de gele schil van de citroen en pers
K
de vrucht uit. Snijd de selderij fijn.
Zé
x
4 Schep de penne door de spruitjes.
S 1%
Breng op smaak met lel citroenrasp,
Zel citroensap, de selderij en peper.
Voeg 3 el kookvocht toe. Proef en breng
eventueel verder op smaak met extra
citroensap, peper en eventueel zout.
BEVAT p.p. 535 kcal 19 g eiwit « 14 g vet,
waarvan 2g verz. - 75 g koolhydraten,
waarvan ég suikers - 0.8 g zout.
15 g vezels - Prijs p.p. € 1.45
(®