Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ne

N

zj

mn!

d

di

4

u f

d



ee

N

Gas

vw

=

=:

3



&

14

pe

Volkorenpenne met

>:

spruitjes en ansjovis

8

4

® 800 g spruitjes (zak 500 9)

&

® 4 tenen knoflook (netje 250 g)

E

N

« Iblikje ansjovisfilets op olijfolie (45 9)

EE

)

F4

ef

« Ve tl chilivlokken

« 400 g volkorenpenne (zak 500 9)

ae

« lcitroen (schoongeboend)

® 8 gselderij (zakje 40 9)

PB

we

N

1 Maak de spruitjes schoon. Snijd de

SN

spruitjes en knoflook in flinterdunne plakjes.

NES

}

2 Verhit een wok of hapjespan op

+ à

Te

middelhoog vuur en laat de ansjovisfilets

met 3 el van de olie uit het blikje in 2 min.

2)

Pan

Pa

smelten. Voeg de spruitjes toe en roerbak

ó min. Voeg de knoflook en chilivlokken toe

en bak nog 2 min.

We

3 Kook ondertussen de penne volgens de

4

aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Giet af, maar vang 1 kopje kookvocht op.

4

Rasp de gele schil van de citroen en pers

K

de vrucht uit. Snijd de selderij fijn.



x

4 Schep de penne door de spruitjes.

S 1%

Breng op smaak met lel citroenrasp,

Zel citroensap, de selderij en peper.

Voeg 3 el kookvocht toe. Proef en breng

eventueel verder op smaak met extra

citroensap, peper en eventueel zout.

BEVAT p.p. 535 kcal 19 g eiwit « 14 g vet,

waarvan 2g verz. - 75 g koolhydraten,

waarvan ég suikers - 0.8 g zout.

15 g vezels - Prijs p.p. € 1.45