Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 68

Hier is pagina 68 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zal
a.
Ze
*
ur
KOKEN
Ÿ
SEE
VOOR
VEE
le
ist >
Ee
7
N
I
ik
4
di
a
ei
>
P
Fr Ex
dE
Hi
el
Fi):
‚Tray
bake met zalm,
(
de eaagppe| en rode ui
le
à
&
kilo vastkokende aardappelen
A
zak 5 kilo)
>
@®,250 g winterpeen (zak 1 kilo)
® 2 rode uien (net 1 kilo)
Pa
@lcourgette
Wr
À
À.
@ 1rode paprika
a
« Wael vadouvan
N
® 3 el olijfolie mild (fles 1 liter)
|
@ 310 g zalmfilet op huid (schaal)
eg
« bakpapier
=
1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil
de aardappelen en snijd in parten van
ca. lem dik. Schil de winterpeen met een
dunschiller en snijd in plakken van ca. een
À
12 cm. Snijd de uien in parten en de
Æ
>
courgette in plakken van ca. Icm.Halveer
de paprika in de lengte, verwijder de
steelaanzet en zaadlijsten en snijd het
vruchtvlees in repen
2 Meng de aardappelen met de groente,
vadouvan, olie, peper en eventueel zout.
Verdeel over een met bakpapier beklede
=
HI
bakplaat en bak in ca. 30 min. in de oven
ee
gaar. Schep halverwege om.
3 Lég de laatste 10 min. de zalm met de
huid naar boven erbij en bak gaar. Verdeel
hi
de aardappelen groente over borden en
É
verdeel de zalm in stukken erover.
N
VEGA TIP Liever geen vis? Vervang de
>)
zalmfilet door vegetarische balletjes
En
BEVAT p.p. 510 kcal: 22g eiwit - 23 g vet,
waarvan 4 g verz. 50 g koolhydraten
waarvan 11 g suikers « 0.2 g zout
8 g vezels: Prijs p.p. € 2.50