Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zal

a.

Ze

*

ur

KOKEN

Ÿ

SEE

VOOR

VEE

le

ist >

Ee

7

N

I

ik

4

di

a

ei

>

P

Fr Ex

dE

Hi

el

Fi):

‚Tray

bake met zalm,

(

de eaagppe| en rode ui

le

à

&

kilo vastkokende aardappelen

A

zak 5 kilo)

>

@®,250 g winterpeen (zak 1 kilo)

® 2 rode uien (net 1 kilo)

Pa

@lcourgette

Wr

À

À.

@ 1rode paprika

a

« Wael vadouvan

N

® 3 el olijfolie mild (fles 1 liter)

|

@ 310 g zalmfilet op huid (schaal)

eg

« bakpapier

=

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil

de aardappelen en snijd in parten van

ca. lem dik. Schil de winterpeen met een

dunschiller en snijd in plakken van ca. een

À

12 cm. Snijd de uien in parten en de

Æ

>

courgette in plakken van ca. Icm.Halveer

de paprika in de lengte, verwijder de

steelaanzet en zaadlijsten en snijd het

vruchtvlees in repen

2 Meng de aardappelen met de groente,

vadouvan, olie, peper en eventueel zout.

Verdeel over een met bakpapier beklede

=

HI

bakplaat en bak in ca. 30 min. in de oven

ee

gaar. Schep halverwege om.

3 Lég de laatste 10 min. de zalm met de

huid naar boven erbij en bak gaar. Verdeel

hi

de aardappelen groente over borden en

É

verdeel de zalm in stukken erover.

N

VEGA TIP Liever geen vis? Vervang de

>)

zalmfilet door vegetarische balletjes

En

BEVAT p.p. 510 kcal: 22g eiwit - 23 g vet,

waarvan 4 g verz. 50 g koolhydraten

waarvan 11 g suikers « 0.2 g zout

8 g vezels: Prijs p.p. € 2.50