Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 92

Hier is pagina 92 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
&
IF
>
dal
A
KOKEN
VOOR
|
‘à
>
90
fl
es
KA
5
Es
TNT
É
Pr
Mt
% E
nt
we
Rn
à
M
Es
5
De,
Ia
a
fe:
—#
5
a
+
ä
#
4
k
2
)
5
a
NS.
4%
7
Lei
nj
we
er
PS
napperige sl
kool
mo rundy esenC
pe
Il
1
MN
!
ah
a
s los van de bab
KI
UE à
NI
LL
ik
t
AN.
0
jesla
(1
N
Ger
1
a
id de rest van de sla fijn
I
Schil
de winterpeen met een dunschiller
Ht
Ye
KN
N
ik
en rasp grof. Snijd de salade-ui in dunne,
NER
schuine ringetjes en meng samen met
A
AN 7
=
« 2 kropjes babyromainesla
de fijngesneden sla, 2 el olie, de azijn en
vi
@® 400 g winterpeen (zak 1 kil)
Tel suiker door de geraspte peen.
« 2 salade-uitjes
2 Snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de
A
« 4 el (arachide)olie
gember fijn. Verhit 1 el olie in een grote
\4
« 4 el wittewijnazijn
koekenpan en bak de knoflook, gember en
® Me el kristalsuiker (zak 1,5 kilo)
de rest van de suiker 1min. op middelhoog
@® 2 tenen knoflook (netje 250 g)
vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min.
- 8 g gember
goudbruin en gaar. Breng op smaak met
a -
Ps
© 300 g rundergehakt (schaal)
peper en eventueel zout.
op
&r
Ek
EF
« 5 el sambal badjak
3 Meng ondertussen de sambal met de
>
® 5 el tomatenketchup (fles 1liter)
Pr à
ketchup. Halveer de Chinese kool, snijd in de
® 200 g Chinese kool
breedte in repen van ca. lem. Verhit de rest
v
«125 g taugé
van de olie in een koekenpan en bak
« rasp
lel sambalpasta, de Chinese kool en taugé
al omscheppend 2 min.
4 Serveer met de wortelsalade, het gehakt.
de gebakken groenten en de rest van de
sambalpasta in aparte bakjes, zodat
iedereen zijn eigen wraps kan vullen.
>,
oo
VEGA TIP Vervang het gehakt
door rulstukjes.
À
dp
#
0 koolhydraatarme
recepten
Kijk op ah.nl/allerhande/
BEVAT p.p. 430 kcal - 19 g eiwit - 28 g vet,
=
Al
À
koolhydraatarme-recepten of op
waarvan 8 g verz. -21g koolhydraten,
=
a
waarvan 13 g suikers 2.1 g zout
ms
ik
Mons Pinterest-account voor nog meer
Ri
AS
low carb inspiratie!
7 g vezels Prijs p.p. € 1.90
on
=
me
NAT
FE
eu
gi
at
Er
de
Dr
ré
Las
"2
3
a