Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

&

IF

>

dal

A

KOKEN

VOOR

|

‘à

>

90

fl

es

KA

5

Es

TNT

É

Pr

Mt

% E

nt

we

Rn

à

M

Es

5

De,

Ia

a

fe:

—#

5

a

+

ä

#

4

k

2

)

5

a

NS.

4%

7

Lei

nj

we

er

PS

napperige sl

kool

mo rundy esenC

pe

Il

1

MN

!

ah

a

s los van de bab

KI

UE à

NI

LL

ik

t

AN.

0

jesla

(1

N

Ger

1

a

id de rest van de sla fijn

I

Schil

de winterpeen met een dunschiller

Ht

Ye

KN

N

ik

en rasp grof. Snijd de salade-ui in dunne,

NER

schuine ringetjes en meng samen met

A

AN 7

=

« 2 kropjes babyromainesla

de fijngesneden sla, 2 el olie, de azijn en

vi

@® 400 g winterpeen (zak 1 kil)

Tel suiker door de geraspte peen.

« 2 salade-uitjes

2 Snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de

A

« 4 el (arachide)olie

gember fijn. Verhit 1 el olie in een grote

\4

« 4 el wittewijnazijn

koekenpan en bak de knoflook, gember en

® Me el kristalsuiker (zak 1,5 kilo)

de rest van de suiker 1min. op middelhoog

@® 2 tenen knoflook (netje 250 g)

vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min.

- 8 g gember

goudbruin en gaar. Breng op smaak met

a -

Ps

© 300 g rundergehakt (schaal)

peper en eventueel zout.

op

&r

Ek

EF

« 5 el sambal badjak

3 Meng ondertussen de sambal met de

>

® 5 el tomatenketchup (fles 1liter)

Pr à

ketchup. Halveer de Chinese kool, snijd in de

® 200 g Chinese kool

breedte in repen van ca. lem. Verhit de rest

v

«125 g taugé

van de olie in een koekenpan en bak

« rasp

lel sambalpasta, de Chinese kool en taugé

al omscheppend 2 min.

4 Serveer met de wortelsalade, het gehakt.

de gebakken groenten en de rest van de

sambalpasta in aparte bakjes, zodat

iedereen zijn eigen wraps kan vullen.

>,

oo

VEGA TIP Vervang het gehakt

door rulstukjes.

À

dp

#

0 koolhydraatarme

recepten

Kijk op ah.nl/allerhande/

BEVAT p.p. 430 kcal - 19 g eiwit - 28 g vet,

=

Al

À

koolhydraatarme-recepten of op

waarvan 8 g verz. -21g koolhydraten,

=

a

waarvan 13 g suikers 2.1 g zout

ms

ik

Mons Pinterest-account voor nog meer

Ri

AS

low carb inspiratie!

7 g vezels Prijs p.p. € 1.90

on

=

me

NAT

FE

eu

gi

at

Er

de

Dr



Las

"2

3

a