Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 69

Hier is pagina 69 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
M
+
EN
KOKEN
VOOR
8
Ce
35
EN
rid,
PTT
ô
Eet
“ty
ae
HET
NE
=
a
N
rn
2
©
GE
et
et
al:
2)
do
Bl ef
A
pr:
ee me om
(c40 MIN. OVEN TIJD |
+40 MIN. OVEN
un
ri
Gasen) EED
«400 gbonenmix met mais
*
« Icitroen (schoongeboend)
$
« 800 g zoete aardappel
@® 3tl paprikapoeder (potjé 48 9)
4
®4 elolifolie mild (fles 1liter)
® 200 grulstukjes (schaal)
« 250 g ricotta (bakje, AH Biologisch)
hek”
:
« lavocado
« ovenschaal (20 x 30. cm)
>
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat
2
dS
de bonenmix uitlekken. Rasp de gele schil
A
>
st
van de citroen. Pers de helft van de vrucht
A.
uit en snijd de rest in partjes. Schil de zoete
aardappelen en snijd of schaaf in de breedte
de
> ge
in plakjes van ca. een /2 cm. Meng met
Htl paprikapoeder, 2el olie, peper en even-
==
tueel zout.
60
a
2 Verdeel de helft van de zoete-aardappel-
Ovenheerlijke video
pe
plakjes dakpansgewijs over de ovenschaal.
Op ah.nl/allerhande/video en op ons
Meng de bonenmix met het citroenrasp, het.
YouTube-kanaal laten we je zien hoe je
citroensap, de rest van de paprikapoeder, de
deze schotel zo in de oven schuift.
LL Dr.
rest van de olie, de rulstukjes en 2/3 van de
ricotta. Verdeel over de zoete-aardappel-
plakjes en breng.op smaak met peper en zout.
rn
nn
3 Verdeel de rest van de zoete-aardappel-
plakjes dakpansgewijs over de ovenschaal.
Verdeel de rest van de ricotta in stukken
erover. Bak in het midden van de oven in
ca. 40-min. gaar.
4 Snijd ondertussen de le in delengte
N
doormidden. Verwijder de pit en schep het
A
vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd
4
in de breedte in dunne plakjes. Verdeel de
ovenschotel over borden en verdeel de
N
citroenpartjes en avocado erover.
1#
Lekker met koriander.
BEVAT p.p. 620 kcal - 22 g eiwit - 31
gvet,
waarvan 8 g verz. 56 gkoolhydratens
=
eg
* waarvanigsuikers 1.4 gzout-13g
Foodfotografie Sven Benjamins. Aldh Jensen, foodstyling Martine Steenstra. Bart Stuart, Victor de Launay, styling Ulrika Gustafsson. Cyn Ferdinandus, Hanna van den Bos.
- Prijs p.p. € 2.35
h :
Mi
\
a
5
zee
ed
nd