Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

M

+

EN

KOKEN

VOOR

8

Ce

35

EN

rid,

PTT

ô

Eet

“ty

ae

HET

NE

=

a

N

rn

2

©

GE

et

et

al:

2)

do

Bl ef

A

pr:

ee me om

(c40 MIN. OVEN TIJD |

+40 MIN. OVEN

un

ri

Gasen) EED

«400 gbonenmix met mais

*

« Icitroen (schoongeboend)

$

« 800 g zoete aardappel

@® 3tl paprikapoeder (potjé 48 9)

4

®4 elolifolie mild (fles 1liter)

® 200 grulstukjes (schaal)

« 250 g ricotta (bakje, AH Biologisch)

hek”

:

« lavocado

« ovenschaal (20 x 30. cm)

>

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat

2

dS

de bonenmix uitlekken. Rasp de gele schil

A

>

st

van de citroen. Pers de helft van de vrucht

A.

uit en snijd de rest in partjes. Schil de zoete

aardappelen en snijd of schaaf in de breedte

de

> ge

in plakjes van ca. een /2 cm. Meng met

Htl paprikapoeder, 2el olie, peper en even-

==

tueel zout.

60

a

2 Verdeel de helft van de zoete-aardappel-

Ovenheerlijke video

pe

plakjes dakpansgewijs over de ovenschaal.

Op ah.nl/allerhande/video en op ons

Meng de bonenmix met het citroenrasp, het.

YouTube-kanaal laten we je zien hoe je

citroensap, de rest van de paprikapoeder, de

deze schotel zo in de oven schuift.

LL Dr.

rest van de olie, de rulstukjes en 2/3 van de

ricotta. Verdeel over de zoete-aardappel-

plakjes en breng.op smaak met peper en zout.

rn

nn

3 Verdeel de rest van de zoete-aardappel-

plakjes dakpansgewijs over de ovenschaal.

Verdeel de rest van de ricotta in stukken

erover. Bak in het midden van de oven in

ca. 40-min. gaar.

4 Snijd ondertussen de le in delengte

N

doormidden. Verwijder de pit en schep het

A

vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd

4

in de breedte in dunne plakjes. Verdeel de

ovenschotel over borden en verdeel de

N

citroenpartjes en avocado erover.

1#

Lekker met koriander.

BEVAT p.p. 620 kcal - 22 g eiwit - 31

gvet,

waarvan 8 g verz. 56 gkoolhydratens

=

eg

* waarvanigsuikers 1.4 gzout-13g

Foodfotografie Sven Benjamins. Aldh Jensen, foodstyling Martine Steenstra. Bart Stuart, Victor de Launay, styling Ulrika Gustafsson. Cyn Ferdinandus, Hanna van den Bos.

- Prijs p.p. € 2.35

h :

Mi

\

a

5

zee

ed

nd