Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 69 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 69
M + EN KOKEN VOOR 8 Ce 35 EN rid, PTT ô Eet “ty ae HET NE = a N rn 2 © GE et et al: 2) do Bl ef A pr: ee me om (c40 MIN. OVEN TIJD | +40 MIN. OVEN un ri Gasen) EED «400 gbonenmix met mais * « Icitroen (schoongeboend) $ « 800 g zoete aardappel @® 3tl paprikapoeder (potjé 48 9) 4 ®4 elolifolie mild (fles 1liter) ® 200 grulstukjes (schaal) « 250 g ricotta (bakje, AH Biologisch) hek” : « lavocado « ovenschaal (20 x 30. cm) > 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat 2 dS de bonenmix uitlekken. Rasp de gele schil A > st van de citroen. Pers de helft van de vrucht A. uit en snijd de rest in partjes. Schil de zoete aardappelen en snijd of schaaf in de breedte de > ge in plakjes van ca. een /2 cm. Meng met Htl paprikapoeder, 2el olie, peper en even- == tueel zout. 60 a 2 Verdeel de helft van de zoete-aardappel- Ovenheerlijke video pe plakjes dakpansgewijs over de ovenschaal. Op ah.nl/allerhande/video en op ons Meng de bonenmix met het citroenrasp, het. YouTube-kanaal laten we je zien hoe je citroensap, de rest van de paprikapoeder, de deze schotel zo in de oven schuift. LL Dr. rest van de olie, de rulstukjes en 2/3 van de ricotta. Verdeel over de zoete-aardappel- plakjes en breng.op smaak met peper en zout. rn nn 3 Verdeel de rest van de zoete-aardappel- plakjes dakpansgewijs over de ovenschaal. Verdeel de rest van de ricotta in stukken erover. Bak in het midden van de oven in ca. 40-min. gaar. 4 Snijd ondertussen de le in delengte N doormidden. Verwijder de pit en schep het A vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd 4 in de breedte in dunne plakjes. Verdeel de ovenschotel over borden en verdeel de N citroenpartjes en avocado erover. 1# Lekker met koriander. BEVAT p.p. 620 kcal - 22 g eiwit - 31 gvet, waarvan 8 g verz. 56 gkoolhydratens = eg * waarvanigsuikers 1.4 gzout-13g Foodfotografie Sven Benjamins. Aldh Jensen, foodstyling Martine Steenstra. Bart Stuart, Victor de Launay, styling Ulrika Gustafsson. Cyn Ferdinandus, Hanna van den Bos. - Prijs p.p. € 2.35 h : Mi \ a 5 zee ed nd
Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 69