Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 56

Hier is pagina 56 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GROENTE WAFELS MET
REGENBOOG-
‘FLAMMKUCHEN’ MET
KIPEN GUACAMOLE
PANNENKOEKEN
BLOEMKOOLBODEM
® 150 g winterpeen
« \ilbakpoeder
© 1rode paprika
© 2 el olijfolie mild
« 100 g pompoenstukjes (zak 400 g)
« 1 blikje mais (150 g)
(fles liter)
® 100 g spinazie fijngesneden
@® 1el olijfolie mild (fles I liter)
® lrode peper
« kipfilet
(pak 450 g, diepvries, ontdooid)
« 800 gbloemkoolrijst (zak 400 g)
« 150 g volkoren-
Vo el gerookte-
« 50 g amandelmeel
« 100 g belegen kaas (stuk)
tarwemeel
paprikapoeder
® 2 witte vrije-uitloopeieren M (doos 6 stuks)
« 50 g volkorentarwemeel
« 50 ml wortel-
+ % bakje koriander ® 2 witte vrije-uitloopeieren M(doos 6 stuks) ® 125 g gerookte spekreepjes (zak 300 g)
© 75 mlhalfvolle melk
sinaasappel-
(als g)
® lrode ui (netje 2 stuks)
gembersap
* leetrijpe avocado
(pak 500 ml, De Zaanse Hoeve)
@® V2 teen knoflook (netje 250 g)
@® 3 vrije-uitloop-
+ Valimoen
« \ilbakpoeder
« Va tl gemalen nootmuskaat
eieren (doos óé stuks)
* grove rasp
« 100 g gekookte rode biet
® 200 g crème fraîche (beker.
@® 200 g cottage-
« wafelijzer
« 250 g doosjevol mangostukjes (diepvries)
De Zaanse Hoeve)
cheese
* vijzel
® 3el olijfolie mild (fles 1 liter)
« 2/3 bakje platte peterselie (à 15 9)
« staafmixer
« bakpapier
1 Schilde winterpeen en rasp grof. Ver-
+ pureestamper
wijder de steelaanzet en zaadlijsten van de
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit
paprika en snijd het vruchtvlees fijn. Spoel
1 Kook de pompoenstukjes in 10 min. gaar
de olie in een grote hapjespan en bak de
de mais onder koud water en laat uitlekken.
en giet af. Laat de spinazie uitlekken. Meng
bloemkoolrijst 5 min. op middelhoog vuur.
Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten
ondertussen het amandelmeel, tarwemeel,
Blijf goed omscheppen. Schep de rijst in een
van de peper en snijd het vruchtvlees fijn.
de eieren, de melk en bakpoeder met de
grote kom. laat 15 min. afkoelen en schep om.
2 Meng het meel, groentesap, de eieren,
staafmixer tot een beslag. Verdeel het
2 Rasp ondertussen de kaas en voeg toe
cottagecheese en bakpoeder met een
beslag over 3 kommen.
aan de rijst. Breek de eieren erboven en
garde in een kom. Roer de wortel, paprika,
2 Snijd de rode biet grof. Voeg per bakje
breng op smaak met peper en eventueel
mais en de helft van de rode peper erdoor.
beslag achtereenvolgens 1 groente toe:
zout. Meng alles goed door elkaar en vorm
pompoen, rode biet, spinazie. Meng elk
een ovale bodem op een met bakpapier
3 Verhit het wafelijzer en vet in met een
Ya el olie. Verdeel de helft van het beslag over
beslag apart met de staafmixer tot een
beklede bakplaat. Zorg ervoor dat de
het wafelijzer. Bak de wafels in 7-8 min. Houd
oranje, roze en groen beslag. Ga van licht
bodem tussen de V2 en Ì cm dik is. Druk
warm onder aluminiumfolie. Vet het ijzer weer
naar donker, zodat elke kleur mooi blijft.
goed aan. Bak de bodem ca. 25 min. in het
midden van de oven.
in en herhaal met de rest van het beslag.
3 Doe de mango met 75 ml water in een
4 Snijd ondertussen de kip in blokjes van
steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur
3 Verhit ondertussen een koekenpan
ca. 2 cm. Meng het paprikapoeder erdoor.
laag en kook met de deksel op de pan
onder olie of boter en bak de spekreepjes
Verhit de rest van de olie in een koekenpan
ca. 10 min. Zet het vuur uit. Neem de pan van
5 min. op middelhoog vuur knapperig. Laat
op middelhoog vuur en bak de kip in
het vuur en stamp de mango grof met de
uitlekken op keukenpapier. Snijd de ui in
8-10 min. goudbruin en gaar.
pureestamper.
dunne ringen. Snijd de knoflook fijn en meng
5 Maal ondertussen de rest van de rode
4 Verhit 2 koekenpannen met antiaanbak-
met de nootmuskaat door de crème fraîche.
peper inde vijzel tot een gladde pasta.
laag met elk een Ve el olie op middelhoog
Snijd de peterselie fijn.
Snijd de koriander fijn. Halveer de avocado
vuur. Bak in elke pan 2 oranje pannenkoe-
4 Neem de 'flammkuchen uit de oven en
in de lengte en verwijder de pit. Schep het
ken van ® 8 em in 5 min. goudbruin en gaar.
verdeel een dun laagje crème fraîche over
vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe
Keer halverwege. Bak zo met de rest van de
de bodem. Beleg met de spekjes en ui en
met de helft van de koriander in de vijzel.
olie ook de roze en groene pannenkoeken.
bak nog 15 min. in het midden van de oven
Stamp grof. Pers de halve limoen uit en
Serveer per persoon 3 verschillende
gaar en goudbruin aan de randen. Neem uit
meng lel limoensap door de guacamole.
kleuren pannenkoeken met de lauwwarme
de oven en bestrooi met de peterselie.
Breng eventueel op smaak met zout.
mangocompote.
OD VEGA TIP Vervang de kaas en
6 Verdeel de kip, guacamole en de rest
TIP In plaats van diepvriesmangostukjes
spekjes door biologische belegen kaas
van de koriander over de wafels.
kun je ook ander diepvriesfruit naar keuze
en vegan spekjes.
gebruiken. Wat je maar lekker vindt!
BEVAT pp. 495 kcal - 30 g eiwit - 24 g vet,
BEVAT p.p. 440 kcal 20 g eiwit - 35 g vet,
waarvan 5 g verz. 35 g koolhydraten,
waarvan 19 g verz. 9 g koolhydraten,
BEVAT pp. 325 kcal - 10 g eiwit - 21g vet,
waarvan 9 g suikers « 1. g zout
waarvan 3 g verz: 22 g koolhydraten,
waarvan 8 g suikers 1.0 g zout
9 g vezels - Prijs p.p. € 2.25
waarvan 13 g suikers - 0.5 g zout
5 gvezels- Prijs pp. € 2.40
-5 g vezels : Prijs pp. € 1.00