Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hee

LR.

Fe

PA

9

sAS

$

u

Te

A

fe

%

LE

“+

3,0

* à

>.

+

à

ve stamp met geroosterde

BA

.*

=

„boerenkool, rode ui en ei

en i HOOFDGERECHT )(4 PERS.) (25 MN] Lo MIN. OVENTIJD ) (VEGETARISCH) GLUTENVRI ) EEE)

« Ikilo krieltjes met schil

@® 500 g rode uien (net 1 kilo)

®D 75 g ongebrande amandelen (zak 200 g)

D

el olijfolie mild (fles 1 liter)

ie!

» 150 ggesneden boerenkool

) 4 witte vrije-uitloopeieren (doos 6 stuks)

50 g tuinerwten fijn (zak, diepvries)

- lbakje platte peterselie (15 9)

« Icitroen (schoongeboend)

® 100 ml halfvolle melk (pak 500 ml,

De Zaanse Hoeve)

Pd

{

>

„bakpapier

RN

« staafmixer

A

« pureestamper

N

1)

ee“

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen

».

Al

bs

ondertussen de krieltjes schoon en halveer de

Ui

S

grote exemplaren. Kook in ruim water in 15 min.

a

gaar. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit een

AR}

ke

We

dins

koekenpan zonder olie of boter en rooster de

amandelen 3 min. Laat afkoelen op een bord en

2

>

hak grof.

TE:

zi

8

,

2 Verhit de helft van de olie in dezelfde pan en

fruit de ui 15 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

ar

Al

Breng eventueel op smaak met zout. Meng

LE

ondertussen de boerenkool met de rest van de

olie, verdeel over een met bakpapier beklede

4

2%

bakplaat en rooster ca. 10 min. in de oven. Schep

<_ halverwege om.

er

%

ze

3 Kook.de eieren 7 min.inruim kokend water.

7

El

Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten

Pa

pe

toe. Shijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil

en

Ke

van de citroen en pers de vrucht uit.

&

4 Laat de tuinerwten uitlekken in een vergiet.

Laat deeieren schrikken onder koud stromend

water, pelen halVeer. Doe de helft van de

E

a

erwten met de peterselie, het citroenrasp en het

citroensap in een hoge beker en pureer met de

Kd li hd

BEVAT Hi kcal

staafmixer. Roer de rest van de tuinerwten

+25 geiwit- 30-g vet,

erdoor en breng op smaak met peper.

waarvan 5 g verz.

5 Giet de krieltjes af, voeg de melk toe en stamp

Fes

grof met de pureestamper. Roer de boerenkool,

+729 koolhydraten,

waarvan 12 g suikers

het tuinerwtenmengsel en %3 van de ui erdoor.

Verdeel over borden en verdeel de amandelen,

-0.3gzout-18 gvezels

-Prijsp.p. € 1.95

eieren en de rest van de ui erover.

er

en.

488