Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 62

Hier is pagina 62 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hee
LR.
Fe
PA
9
sAS
$
u
Te
A
fe
%
LE
“+
3,0
* à
>.
+
à
ve stamp met geroosterde
BA
.*
=
„boerenkool, rode ui en ei
en i HOOFDGERECHT )(4 PERS.) (25 MN] Lo MIN. OVENTIJD ) (VEGETARISCH) GLUTENVRI ) EEE)
« Ikilo krieltjes met schil
@® 500 g rode uien (net 1 kilo)
®D 75 g ongebrande amandelen (zak 200 g)
D
el olijfolie mild (fles 1 liter)
ie!
» 150 ggesneden boerenkool
) 4 witte vrije-uitloopeieren (doos 6 stuks)
50 g tuinerwten fijn (zak, diepvries)
- lbakje platte peterselie (15 9)
« Icitroen (schoongeboend)
® 100 ml halfvolle melk (pak 500 ml,
De Zaanse Hoeve)
Pd
{
>
„bakpapier
RN
« staafmixer
A
« pureestamper
N
1)
ee“
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen
».
Al
bs
ondertussen de krieltjes schoon en halveer de
Ui
S
grote exemplaren. Kook in ruim water in 15 min.
a
gaar. Snijd de uien in dunne ringen. Verhit een
AR}
ke
We
dins
koekenpan zonder olie of boter en rooster de
amandelen 3 min. Laat afkoelen op een bord en
2
>
hak grof.
TE:
zi
8
,
2 Verhit de helft van de olie in dezelfde pan en
fruit de ui 15 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
ar
Al
Breng eventueel op smaak met zout. Meng
LE
ondertussen de boerenkool met de rest van de
olie, verdeel over een met bakpapier beklede
4
2%
bakplaat en rooster ca. 10 min. in de oven. Schep
<_ halverwege om.
er
%
ze
3 Kook.de eieren 7 min.inruim kokend water.
7
El
Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten
Pa
pe
toe. Shijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil
en
Ke
van de citroen en pers de vrucht uit.
&
4 Laat de tuinerwten uitlekken in een vergiet.
Laat deeieren schrikken onder koud stromend
water, pelen halVeer. Doe de helft van de
E
a
erwten met de peterselie, het citroenrasp en het
citroensap in een hoge beker en pureer met de
Kd li hd
BEVAT Hi kcal
staafmixer. Roer de rest van de tuinerwten
+25 geiwit- 30-g vet,
erdoor en breng op smaak met peper.
waarvan 5 g verz.
5 Giet de krieltjes af, voeg de melk toe en stamp
Fes
grof met de pureestamper. Roer de boerenkool,
+729 koolhydraten,
waarvan 12 g suikers
het tuinerwtenmengsel en %3 van de ui erdoor.
Verdeel over borden en verdeel de amandelen,
-0.3gzout-18 gvezels
-Prijsp.p. € 1.95
eieren en de rest van de ui erover.
er
en.
488