Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 67

Hier is pagina 67 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
%
Le
v
£
mi. +
P
AAGI
®
Wy ZWALET
4
“4
KOKEN
e
VOOR
4
f
14
Nd
i
NE
aj
50
8
6
5
+
mA ©
ALL
WE
V2
70
NY
PL A
X
À
À
red
Karbonade met champignonroomsa
=
4
VS
KL;
@ 3
mf
broccoli en rijst
aut,
® 2rode uien (net 1kilo)
(© 2tenen knoflook (netje 250 g)
+ /2 bakje Italiaanse kruidenmix (à 20 9)
@® 400 g champignons (bak)
+ 1/2 citroen (schoongeboend)
No
® 400 gbroccoli
ss
@® 300 g zilvervliesrijst (zak 1kilo)
@® 4 ribkarbonaden (schaal 2 stuks)
+»
® 3el olijfolie mild (fles 1liter)
B
@® 300 g zuivelspread light
SE
(bakje 200 g, White Lady)
bi
7
Le
1 Snipper de uien. Snijd de knoflooken
en
Italiaanse kruiden fijn en de champignons
5
in plakjes. Rasp de gele schil van de halve
“”
5
citroen en pers de halve vrucht uit. Snijd de
broeeoli in roosjes en de stronk in stukjes.
N
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op
de verpakking.
er
>
2 Besprenkelde karbonaden met 1el olie
en bestrooi met peper en eventueel zout.
LS
2,
Verhit derest van de olie in een koekenpan
ef A
wer
enbak het vleesop hoog vuur in 6 min.
7
goudbruin. Keer halverwege. Haal uit de
%
À
|
AN
pan, leg op een bord en dek af met
TR
aluminiumfolie.
te
ED -
pz
ks
3 Fruit de ui en knoflook met de Italiaanse
Se
2
kruiden 2 min.in de hete pan met braadvet.
De
ee
#
Voeg de champignons toe en roerbak
CR
Dé
A. 47
NT
in5 min. op hoog vuur goudbruin. Zet het
#
S
vuur middelhoog, voeg het citroenrasp,
gp
het citroensap en de zuivelspreadtoe en
à
foer tot een gladde saus. Voeg eventueel
ge
ke
2 el water toe om de saus dunnerte maken.
=“,
4 Leg de karbonaden in de saus en at
A
4 min. doorgaren.Breng ondertusse
£
8
\
AL
pan water aan de kookenkook de
Si
in 4 min, beetgaar. Serveer de karbon:
a
met de sr broccoli en rijst.
BEVAT 5 685 kcal:49 geiwit-25gvet,
waarvan 8 gverz.-62 gkoolhydraten,
Waarvan 6 g suikers-0.8gzout: 8 g vezels:
So Prijspp.€250 =