Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

%

Le

v

£

mi. +

P

AAGI

®

Wy ZWALET

4

“4

KOKEN

e

VOOR

4

f

14

Nd

i

NE

aj

50

8

6

5

+

mA ©

ALL

WE

V2

70

NY

PL A

X

À

À

red

Karbonade met champignonroomsa

=

4

VS

KL;

@ 3

mf

broccoli en rijst

aut,

® 2rode uien (net 1kilo)

(© 2tenen knoflook (netje 250 g)

+ /2 bakje Italiaanse kruidenmix (à 20 9)

@® 400 g champignons (bak)

+ 1/2 citroen (schoongeboend)

No

® 400 gbroccoli

ss

@® 300 g zilvervliesrijst (zak 1kilo)

@® 4 ribkarbonaden (schaal 2 stuks)



® 3el olijfolie mild (fles 1liter)

B

@® 300 g zuivelspread light

SE

(bakje 200 g, White Lady)

bi

7

Le

1 Snipper de uien. Snijd de knoflooken

en

Italiaanse kruiden fijn en de champignons

5

in plakjes. Rasp de gele schil van de halve

“”

5

citroen en pers de halve vrucht uit. Snijd de

broeeoli in roosjes en de stronk in stukjes.

N

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op

de verpakking.

er

>

2 Besprenkelde karbonaden met 1el olie

en bestrooi met peper en eventueel zout.

LS

2,

Verhit derest van de olie in een koekenpan

ef A

wer

enbak het vleesop hoog vuur in 6 min.

7

goudbruin. Keer halverwege. Haal uit de

%

À

|

AN

pan, leg op een bord en dek af met

TR

aluminiumfolie.

te

ED -

pz

ks

3 Fruit de ui en knoflook met de Italiaanse

Se

2

kruiden 2 min.in de hete pan met braadvet.

De

ee

#

Voeg de champignons toe en roerbak

CR



A. 47

NT

in5 min. op hoog vuur goudbruin. Zet het

#

S

vuur middelhoog, voeg het citroenrasp,

gp

het citroensap en de zuivelspreadtoe en

à

foer tot een gladde saus. Voeg eventueel

ge

ke

2 el water toe om de saus dunnerte maken.

=“,

4 Leg de karbonaden in de saus en at

A

4 min. doorgaren.Breng ondertusse

£

8

\

AL

pan water aan de kookenkook de

Si

in 4 min, beetgaar. Serveer de karbon:

a

met de sr broccoli en rijst.

BEVAT 5 685 kcal:49 geiwit-25gvet,

waarvan 8 gverz.-62 gkoolhydraten,

Waarvan 6 g suikers-0.8gzout: 8 g vezels:

So Prijspp.€250 =