Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 67 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 67
% Le v £ mi. + P AAGI ® Wy ZWALET 4 “4 KOKEN e VOOR 4 f 14 Nd i NE aj 50 8 6 5 + mA © ALL WE V2 70 NY PL A X À À red Karbonade met champignonroomsa = 4 VS KL; @ 3 mf broccoli en rijst aut, ® 2rode uien (net 1kilo) (© 2tenen knoflook (netje 250 g) + /2 bakje Italiaanse kruidenmix (à 20 9) @® 400 g champignons (bak) + 1/2 citroen (schoongeboend) No ® 400 gbroccoli ss @® 300 g zilvervliesrijst (zak 1kilo) @® 4 ribkarbonaden (schaal 2 stuks) +» ® 3el olijfolie mild (fles 1liter) B @® 300 g zuivelspread light SE (bakje 200 g, White Lady) bi 7 Le 1 Snipper de uien. Snijd de knoflooken en Italiaanse kruiden fijn en de champignons 5 in plakjes. Rasp de gele schil van de halve “” 5 citroen en pers de halve vrucht uit. Snijd de broeeoli in roosjes en de stronk in stukjes. N Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. er > 2 Besprenkelde karbonaden met 1el olie en bestrooi met peper en eventueel zout. LS 2, Verhit derest van de olie in een koekenpan ef A wer enbak het vleesop hoog vuur in 6 min. 7 goudbruin. Keer halverwege. Haal uit de % À | AN pan, leg op een bord en dek af met TR aluminiumfolie. te ED - pz ks 3 Fruit de ui en knoflook met de Italiaanse Se 2 kruiden 2 min.in de hete pan met braadvet. De ee # Voeg de champignons toe en roerbak CR Dé A. 47 NT in5 min. op hoog vuur goudbruin. Zet het # S vuur middelhoog, voeg het citroenrasp, gp het citroensap en de zuivelspreadtoe en à foer tot een gladde saus. Voeg eventueel ge ke 2 el water toe om de saus dunnerte maken. =“, 4 Leg de karbonaden in de saus en at A 4 min. doorgaren.Breng ondertusse £ 8 \ AL pan water aan de kookenkook de Si in 4 min, beetgaar. Serveer de karbon: a met de sr broccoli en rijst. BEVAT 5 685 kcal:49 geiwit-25gvet, waarvan 8 gverz.-62 gkoolhydraten, Waarvan 6 g suikers-0.8gzout: 8 g vezels: So Prijspp.€250 =
Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 67