Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLES OVER

VOLKORENHAVERMOUT

VOLKOREN-

SALADE MET GEGRILDE

MET BANAAN,

QUESADILLA’S MET

GEITENKAAS EN

AMANDELEN KOKOS

SPINAZIE EN AVOCADO-

MUESLIBROOD-

MANGOSALSA

CROUTONS

« 25 g kokossnippers

© 3 rijpe bananen (zak 5 stuks)

+ 800 mi amandeldrink

® 1el olijfolie mild (fles 1 liter)

« 4 sneetjes volkorenmuesli-notenbrood

® 3el olijfolie mild (fles 1 liter)

« 150 g havermout volkoren

® 2 middelgrote rode uien (netje)

@® 50 g ongebrande amandelen (zak 200 g)

« 400 g spinazie

« lil gedroogde rozemarijn

® 2 el vloeibare bloemenhoning (fles 350 g)

© 190 g Goudse komijn jong 48+ (plakken)

® no g geitenkaas naturel schijfjes

® 6 volkorentortillawraps (pak 370 g)

(pakje 125 g, AH)

1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter

« I citroen (schoongeboend)

« 2el vijgenconfiture (Bonne Maman)

en bak de kokossnippers in 3 min. op laag

* leefrijpe mango

® 1el milde mosterd (pot je 250 g)

vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

« Zeetrijpe avocado’s

® lel natuurazijn wit (fles 12 liter)

« Vatl chilivlokken

Snijd de bananen in plakjes.

« 4 mandarijnen

2 Breng ondertussen in een steelpan de

® 75 g rucola slamelange (zak 150 9)

amandeldrink aan de kook. Voeg de

1 Verhit de olie in een koekenpan.

« bakpapier

havermout en %3 van de banaan toe.

Snijd 12 ui in halve ringen en bak 5 min. op

Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur

middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

doorkoken. Haal van het vuur en laat

toe en laat slinken. Breng op smaak met

Snijd de sneetjes brood elk kruislings door

2 min. staan.

peper en eventueel zout. Laat uitlekken in

zodat je 4 driehoekjes uit elke snee haalt.

een vergiet. Veeg de koekenpan schoon

Bestrijk met lel olie en bestrooi met de

3 Verdeel de havermout over diepe

kommen en verdeel de rest van de plakjes

met keukenpapier. Snijd de kaasplakken in

rozemarijn. Verdeel het brood over een met

banaan, de kokossnippers en de aman-

repen en verdeel in 3 porties.

bakpapier beklede bakplaat en leg de kaas

delen erover. Besprenkel met de honing.

2 Verhit 2 koekenpannen zonder olie of

in het midden. Bak het brood en de kaas in

boter en leg in elk \ tortilla. Beleg elke

ca. 8 min. in het midden van de oven. Neem

tortilla met een 2 portie kaas, /3 van het

het brood uit de oven en bak de geitenkaas

BEVAT pp. 405 kcal - 11 g eiwit -16 g vet,

waarvan 5 g verz. -51 g koolhydraten,

spinaziemengsel en de rest van de portie

nog 2-3 min. op de grillstand of totdat de

waarvan 24 g suikers - 0.2 g zout 8 g vezels

kaas. Dek af met nog een tortilla. Bak

bovenkant van de kaas goudbruin kleurt.

«Prijs p.p. € 0.90

ca. 4 min. op middelhoog vuur. Keer halver-

Haal de kaas met behulp van het bakpapier

wege. Maak zo nog 1 quesadilla. Houd de

van de bakplaat zodat het sneller afkoelt.

eerste quesadilla's warm op een bord

2 Meng ondertussen met een vork de

onder aluminiumfolie.

vijgenconfiture los met de mosterd, azijn

ende rest van de olie tot een dressing.

3 Rasp ondertussen de gele schil van de

citroen en pers de vrucht uit. Snipper de

Pel de mandarijnen en haal de parten uit

rest van de ui. Schil de mango. snijd het

elkaar.

vruchtvlees langs de pit af en snijd in

3 Verdeel de sla over de borden en verdeel

blokjes van lem. Halveer de avocado’s in

daar de parten mandarijn en muesli-

de lengte en verwijder de pit. Schep het

croutons over. Verbrokkel de geitenkaas

vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes

erover. Besprenkel met de dressing.

van lem. Meng alles door elkaar en breng

op smaak met het citroenrasp, 2 el -sap.

BEVAT pp. 360 kcal - 11 g eiwit - 20 g vet,

de chilivlokken en zout. Snijd de quesadilla's

waarvan 7 g verz. 31 g koolhydraten,

elk in ó punten en serveer met de salsa.

waarvan Ìé g suikers - 0.9 g zout - 4 g vezels

VEGA TIP Vervang de komijnekaas

“Prijs p.p. €115

door biologische jong belegen komijne-

kaas 50+.

BEVAT pp. 650 kcal: 23 g eiwit -40 g vet,

waarvan 13 g verz. 44 g koolhydraten,

waarvan 15 g suikers - 1.8 g zout - 12 g vezels

Foodfotografie Alan Jensen. Sigurd Kanendonk, styling Marjolein Vonk. foodstyling Victor de Launay, Martine Steenstra

- Prijs p.p. € 2.25