Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 38

Hier is pagina 38 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES OVER
VOLKORENHAVERMOUT
VOLKOREN-
SALADE MET GEGRILDE
MET BANAAN,
QUESADILLA’S MET
GEITENKAAS EN
AMANDELEN KOKOS
SPINAZIE EN AVOCADO-
MUESLIBROOD-
MANGOSALSA
CROUTONS
« 25 g kokossnippers
© 3 rijpe bananen (zak 5 stuks)
+ 800 mi amandeldrink
® 1el olijfolie mild (fles 1 liter)
« 4 sneetjes volkorenmuesli-notenbrood
® 3el olijfolie mild (fles 1 liter)
« 150 g havermout volkoren
® 2 middelgrote rode uien (netje)
@® 50 g ongebrande amandelen (zak 200 g)
« 400 g spinazie
« lil gedroogde rozemarijn
® 2 el vloeibare bloemenhoning (fles 350 g)
© 190 g Goudse komijn jong 48+ (plakken)
® no g geitenkaas naturel schijfjes
® 6 volkorentortillawraps (pak 370 g)
(pakje 125 g, AH)
1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter
« I citroen (schoongeboend)
« 2el vijgenconfiture (Bonne Maman)
en bak de kokossnippers in 3 min. op laag
* leefrijpe mango
® 1el milde mosterd (pot je 250 g)
vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
« Zeetrijpe avocado’s
® lel natuurazijn wit (fles 12 liter)
« Vatl chilivlokken
Snijd de bananen in plakjes.
« 4 mandarijnen
2 Breng ondertussen in een steelpan de
® 75 g rucola slamelange (zak 150 9)
amandeldrink aan de kook. Voeg de
1 Verhit de olie in een koekenpan.
« bakpapier
havermout en %3 van de banaan toe.
Snijd 12 ui in halve ringen en bak 5 min. op
Laat ca. 7 min. al roerend op laag vuur
middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
doorkoken. Haal van het vuur en laat
toe en laat slinken. Breng op smaak met
Snijd de sneetjes brood elk kruislings door
2 min. staan.
peper en eventueel zout. Laat uitlekken in
zodat je 4 driehoekjes uit elke snee haalt.
een vergiet. Veeg de koekenpan schoon
Bestrijk met lel olie en bestrooi met de
3 Verdeel de havermout over diepe
kommen en verdeel de rest van de plakjes
met keukenpapier. Snijd de kaasplakken in
rozemarijn. Verdeel het brood over een met
banaan, de kokossnippers en de aman-
repen en verdeel in 3 porties.
bakpapier beklede bakplaat en leg de kaas
delen erover. Besprenkel met de honing.
2 Verhit 2 koekenpannen zonder olie of
in het midden. Bak het brood en de kaas in
boter en leg in elk \ tortilla. Beleg elke
ca. 8 min. in het midden van de oven. Neem
tortilla met een 2 portie kaas, /3 van het
het brood uit de oven en bak de geitenkaas
BEVAT pp. 405 kcal - 11 g eiwit -16 g vet,
waarvan 5 g verz. -51 g koolhydraten,
spinaziemengsel en de rest van de portie
nog 2-3 min. op de grillstand of totdat de
waarvan 24 g suikers - 0.2 g zout 8 g vezels
kaas. Dek af met nog een tortilla. Bak
bovenkant van de kaas goudbruin kleurt.
«Prijs p.p. € 0.90
ca. 4 min. op middelhoog vuur. Keer halver-
Haal de kaas met behulp van het bakpapier
wege. Maak zo nog 1 quesadilla. Houd de
van de bakplaat zodat het sneller afkoelt.
eerste quesadilla's warm op een bord
2 Meng ondertussen met een vork de
onder aluminiumfolie.
vijgenconfiture los met de mosterd, azijn
ende rest van de olie tot een dressing.
3 Rasp ondertussen de gele schil van de
citroen en pers de vrucht uit. Snipper de
Pel de mandarijnen en haal de parten uit
rest van de ui. Schil de mango. snijd het
elkaar.
vruchtvlees langs de pit af en snijd in
3 Verdeel de sla over de borden en verdeel
blokjes van lem. Halveer de avocado’s in
daar de parten mandarijn en muesli-
de lengte en verwijder de pit. Schep het
croutons over. Verbrokkel de geitenkaas
vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes
erover. Besprenkel met de dressing.
van lem. Meng alles door elkaar en breng
op smaak met het citroenrasp, 2 el -sap.
BEVAT pp. 360 kcal - 11 g eiwit - 20 g vet,
de chilivlokken en zout. Snijd de quesadilla's
waarvan 7 g verz. 31 g koolhydraten,
elk in ó punten en serveer met de salsa.
waarvan Ìé g suikers - 0.9 g zout - 4 g vezels
VEGA TIP Vervang de komijnekaas
“Prijs p.p. €115
door biologische jong belegen komijne-
kaas 50+.
BEVAT pp. 650 kcal: 23 g eiwit -40 g vet,
waarvan 13 g verz. 44 g koolhydraten,
waarvan 15 g suikers - 1.8 g zout - 12 g vezels
Foodfotografie Alan Jensen. Sigurd Kanendonk, styling Marjolein Vonk. foodstyling Victor de Launay, Martine Steenstra
- Prijs p.p. € 2.25