Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

lui

Fa

ovenschaal (25 x 19 cm)

Ro

300 gram mais in blik

=d

125 gram geraspte belegen kaas 30+

Dit product is alleen verkrijgbaar inde

400 gram kidneybonen in blik

grotere Albert Heijn-winkels. Je kunt ook

/

geraspte jonge kaas 30+ gebruiken.

=

_

2 velkorentortileis

500 gram

2 eetlepels olijfolie

mager rundergehakt

lrode puntpaprika

400 gram tomaten-

VEGA TIP Vervang de kaas en het

blokjes in blik

|]

gehakt door een stuk Goudse belegen

kaas 35+ en rulstukjes.

a

Doe de maiskorrels en bonen in een vergiet en

Biel

4 eetlepels Mexicaanse

spoel schoon onder koud stromend water. Laat

goed uitlekken en verdeel over het gehaktmengsel.

bonenkruiden

Strooi hier vervolgens de helft van de kaas over.

Verdeel de paprikaringen erover.

7 =

My

Of

Le

OVENSCHOTEL MET

TORTILLACHIPS

“Gp Verhit de olie in een koekenpan, fruit de ui

+

ak het gehakt met 3 eetlepels bonenkruiden

Ch

op middelhoog vuur in 5 minuten rul.

°

Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog

5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper

en eventueel zout.

BEVAT p.p. 685 kcal - 47 g eiwit - 32 g vet.

waarvan 12 g verz. « 47 g koolhydraten,

©

Je

À

waarvan Il g suikers « 1.2 g zout « Il g vezels

En

- Pris pp. € 290

er

wor‘



KOOK WEKKER-ALERT Open HULP VRAGEN?

À

40

ee

de»

wi

N;

|

A

=

Al

14

{

,

Z

4

"D 3

}

ee

“GP Verwijder ondertussen de steelaanzet en

eventuele zaden van de paprika en snijd het

Va

vruchtvlees in ringen. Schep het gehaktmengsel

a

in de ovenschaal.

à

En

Ep aak de ovenschotel 26 minuten in

hetmidden van de oven.

Fotografie Rolinda Windhorst. foodstyling Martine Steenstra, styling Nicole de Werk

Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 snijd de ui fijn.