Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 22

Hier is pagina 22 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
lui
Fa
ovenschaal (25 x 19 cm)
Ro
300 gram mais in blik
=d
125 gram geraspte belegen kaas 30+
Dit product is alleen verkrijgbaar inde
400 gram kidneybonen in blik
grotere Albert Heijn-winkels. Je kunt ook
/
geraspte jonge kaas 30+ gebruiken.
=
_
2 velkorentortileis
500 gram
2 eetlepels olijfolie
mager rundergehakt
lrode puntpaprika
400 gram tomaten-
VEGA TIP Vervang de kaas en het
blokjes in blik
|]
gehakt door een stuk Goudse belegen
kaas 35+ en rulstukjes.
a
Doe de maiskorrels en bonen in een vergiet en
Biel
4 eetlepels Mexicaanse
spoel schoon onder koud stromend water. Laat
goed uitlekken en verdeel over het gehaktmengsel.
bonenkruiden
Strooi hier vervolgens de helft van de kaas over.
Verdeel de paprikaringen erover.
7 =
My
Of
Le
OVENSCHOTEL MET
TORTILLACHIPS
“Gp Verhit de olie in een koekenpan, fruit de ui
+
ak het gehakt met 3 eetlepels bonenkruiden
Ch
op middelhoog vuur in 5 minuten rul.
°
Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog
5 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper
en eventueel zout.
BEVAT p.p. 685 kcal - 47 g eiwit - 32 g vet.
waarvan 12 g verz. « 47 g koolhydraten,
©
Je
À
waarvan Il g suikers « 1.2 g zout « Il g vezels
En
- Pris pp. € 290
er
wor‘
<£
KOOK WEKKER-ALERT Open HULP VRAGEN?
À
40
ee
de»
wi
N;
|
A
=
Al
14
{
,
Z
4
"D 3
}
ee
“GP Verwijder ondertussen de steelaanzet en
eventuele zaden van de paprika en snijd het
Va
vruchtvlees in ringen. Schep het gehaktmengsel
a
in de ovenschaal.
à
En
Ep aak de ovenschotel 26 minuten in
hetmidden van de oven.
Fotografie Rolinda Windhorst. foodstyling Martine Steenstra, styling Nicole de Werk
Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 snijd de ui fijn.