Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KOKEN

VOOR

A

05

1)

LT

+

Volkorenpasta met kip,

© |

Chinese kool, gember en tahin

me bn

ki

+

5 f

„x

« 300 g volkorenspaghetti

(pak 500 g, AH Biologisch)

>

AN

© 1Chinese kool

ms.

® lrode peper

« 1bosje salade-ui

® 2tenen knoflook (netje 250 9)

|

+ 50 g gember

® lelolijfolie mild (fles 1 liter)

© 400 gkipfiletreepjes (bakje 300 g)

+ 3elsojasaus*

fl

|

=

Y

« 2eltahin (potje 175 g, Bio Today)

1 Kook de spaghetti volgens de aan

b

wijzingen op de verpakking. Giet af,

maar vang 1 kopje kookvocht op.

2 Snijd ondertussen de Chinese kool in

Le

parten en vervolgens in de breedte in fijne

|

er

À

reepjes. Snijd het steeltje van de rode

| À

4

peper. Halveer de peper in de lengte en

verwijder met een scherp mesje de

fe

zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

mf

N

Snijd de salade-ui in dunneringetjes en

=

es

de knoflook fijn. Schilde gember en snijd

Er /

heel fijn.

%

3 Verhit de olie in een grote hapjespan of

> 4

Ei

D

wok. Fruit de helft van de salade-ui met de

knoflook 2 min. Voeg de rode peper en

gember toe en bak 2 min. Voeg de

kipfiletreepjes toe en roerbak 5 min. tot ze

De sojasaus is

gaar zijn. Voeg de spaghetti en kool toe en

een ‘weekkeuze

roerbak 2 min. Voeg de sojasaus, tahin en

ef

>

en past niet in de

2 el kookvocht toe en roer door. Bestrooi

Schijf van Vijf. Wil je

met de rest van de salade-ui en serveer.

5,

eten volgens de

richtlijnen van het

0 VEGA TIP Vervang de kipfiletreepjes

door Stukjes als vankip.

Voedingscentrum

dan kun je per week

maximaal 3 keer

iets groters (de

BEVAT p.p. 500 kcal: 39 g eiwit «11 g vet,

‘weekkeuze’) buiten

waarvan 2g verz. - 56 g koolhydraten,

waarvan 4 g suikers -1.8 g zout - 10 g vezels

de Schijf kiezen.

+ Prijs p.p. € 2.05