Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 66

Hier is pagina 66 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOKEN
VOOR
A
05
1)
LT
+
Volkorenpasta met kip,
© |
Chinese kool, gember en tahin
me bn
ki
+
5 f
„x
« 300 g volkorenspaghetti
(pak 500 g, AH Biologisch)
>
AN
© 1Chinese kool
ms.
® lrode peper
« 1bosje salade-ui
® 2tenen knoflook (netje 250 9)
|
+ 50 g gember
® lelolijfolie mild (fles 1 liter)
© 400 gkipfiletreepjes (bakje 300 g)
+ 3elsojasaus*
fl
|
=
Y
« 2eltahin (potje 175 g, Bio Today)
1 Kook de spaghetti volgens de aan
b
wijzingen op de verpakking. Giet af,
maar vang 1 kopje kookvocht op.
2 Snijd ondertussen de Chinese kool in
Le
parten en vervolgens in de breedte in fijne
|
er
À
reepjes. Snijd het steeltje van de rode
| À
4
peper. Halveer de peper in de lengte en
verwijder met een scherp mesje de
fe
zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
mf
N
Snijd de salade-ui in dunneringetjes en
=
es
de knoflook fijn. Schilde gember en snijd
Er /
heel fijn.
%
3 Verhit de olie in een grote hapjespan of
> 4
Ei
D
wok. Fruit de helft van de salade-ui met de
knoflook 2 min. Voeg de rode peper en
gember toe en bak 2 min. Voeg de
kipfiletreepjes toe en roerbak 5 min. tot ze
De sojasaus is
gaar zijn. Voeg de spaghetti en kool toe en
een ‘weekkeuze
roerbak 2 min. Voeg de sojasaus, tahin en
ef
>
en past niet in de
2 el kookvocht toe en roer door. Bestrooi
Schijf van Vijf. Wil je
met de rest van de salade-ui en serveer.
5,
eten volgens de
richtlijnen van het
0 VEGA TIP Vervang de kipfiletreepjes
door Stukjes als vankip.
Voedingscentrum
dan kun je per week
maximaal 3 keer
iets groters (de
BEVAT p.p. 500 kcal: 39 g eiwit «11 g vet,
‘weekkeuze’) buiten
waarvan 2g verz. - 56 g koolhydraten,
waarvan 4 g suikers -1.8 g zout - 10 g vezels
de Schijf kiezen.
+ Prijs p.p. € 2.05