Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 39

Hier is pagina 39 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ADVERTORIAL À
ANSJOVIS-CITROENKIP
MET BROCCOLI EN
Klein maar krachtig
GEBAKKEN AARDAPPEL
Al sinds 1857 vangt John West-vis. En die
et
ervaring proef je in de ansjovisfilets. Klein, maar
DE
O MI
vol van smaak. Een aanwinst in een gerecht!
7
Ç
+ 500 g broccoli
« 2rode uien
« 4 el milde olijfolie
« teen knoflook
+ |bakje platte peterselie (15 g)
« citroen (schoongeboend)
GEFILEERD
ET
« 1blikje ansjovis in olifolie (50 g. John West)
VISJE
« ca. 400 g kipdijfilet (schaal)
Ansjovis wordt na
+ 900 groodschilige aardappelschijfjes
het vangen aan de
(zak 450 9)
kust direct met de
hand gefileerd en
* bakpapier
ingelegd. Elk visje
wordt gezouten en
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
in vaten gelegd om
de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk
FR
3 maanden te rijpen.
ER
Het resultaat is een
en snijd in stukjes van ca. lem. Snijd de uien
prachtig rozerode filet.
in parten en verdeel samen met de broccoli
2
met een heerlijk malse
over een met bakpapier beklede bakplaat
structuur en volle.
Besprenkel met 1 el olijfolie, peper en
&
krachtige smaak. Een
eventueel zout.
perfecte toevoeging
voor bijvoorbeeld
2 Snijd voor de marinade de knoflook en
een salade. maar
peterselie fijn. Rasp de gele schil van de
3
Fer
‚ok in marinades en
citroen en snijd de vrucht in parten. Snijd de
dressings doet
ansjovis het goed.
ansjovisfilets heel fijn en meng met de knof-
look, peterselie, het citroenrasp. 2 el olijfolie,
es
Wat ook geweldig
is,is dat John West
peper en eventueel zout.
werkt aan duur-
3 Snijd elke kipdijfilet in 4 repen, meng
zame visserij met het
4
met de marinade enleg ze tussen de
LS
wereldwijd erkende
andere ingrediënten op de bakplaat
SeaChange®-
programma. Opdat
Bak ca. 20 min. in het midden van de oven
onze oceanen ook
4 Verhit ondertussen de rest van de olie in
voor toekomstige
generaties een bron
een grote koekenpan en bak de aardappel Ke
van vis blijven.
schijfjes in 15 min. goudgeel en krokant.
Schep de aardappel door de kip en groente
ve
enserveer met een citroenpartje.Breng
Ei
op smaak met versgemalen peper.
JOHN
M
BEVAT pp. 540 kcal - 29 geiwit : 25 gvet
waarvan é g verz. 45 g koolhydraten,
waarvan 5 g suikers -1.3 g zout - 9 g vezels
John West
Prijs p.p. € 2.50
Ansjovisfilets
ve
in olijfolie
BI
blikje 50 g € 165
Ee
Meer weten?
Je
u
JOHN |
be
Ganaar john-west.nl
allerhande