Albert Heijn - Folder van 11.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 111 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 11.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ADVERTORIAL À

ANSJOVIS-CITROENKIP

MET BROCCOLI EN

Klein maar krachtig

GEBAKKEN AARDAPPEL

Al sinds 1857 vangt John West-vis. En die

et

ervaring proef je in de ansjovisfilets. Klein, maar

DE

O MI

vol van smaak. Een aanwinst in een gerecht!

7

Ç

+ 500 g broccoli

« 2rode uien

« 4 el milde olijfolie

« teen knoflook

+ |bakje platte peterselie (15 g)

« citroen (schoongeboend)

GEFILEERD

ET

« 1blikje ansjovis in olifolie (50 g. John West)

VISJE

« ca. 400 g kipdijfilet (schaal)

Ansjovis wordt na

+ 900 groodschilige aardappelschijfjes

het vangen aan de

(zak 450 9)

kust direct met de

hand gefileerd en

* bakpapier

ingelegd. Elk visje

wordt gezouten en

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

in vaten gelegd om

de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk

FR

3 maanden te rijpen.

ER

Het resultaat is een

en snijd in stukjes van ca. lem. Snijd de uien

prachtig rozerode filet.

in parten en verdeel samen met de broccoli

2

met een heerlijk malse

over een met bakpapier beklede bakplaat

structuur en volle.

Besprenkel met 1 el olijfolie, peper en

&

krachtige smaak. Een

eventueel zout.

perfecte toevoeging

voor bijvoorbeeld

2 Snijd voor de marinade de knoflook en

een salade. maar

peterselie fijn. Rasp de gele schil van de

3

Fer

‚ok in marinades en

citroen en snijd de vrucht in parten. Snijd de

dressings doet

ansjovis het goed.

ansjovisfilets heel fijn en meng met de knof-

look, peterselie, het citroenrasp. 2 el olijfolie,

es

Wat ook geweldig

is,is dat John West

peper en eventueel zout.

werkt aan duur-

3 Snijd elke kipdijfilet in 4 repen, meng

zame visserij met het

4

met de marinade enleg ze tussen de

LS

wereldwijd erkende

andere ingrediënten op de bakplaat

SeaChange®-

programma. Opdat

Bak ca. 20 min. in het midden van de oven

onze oceanen ook

4 Verhit ondertussen de rest van de olie in

voor toekomstige

generaties een bron

een grote koekenpan en bak de aardappel Ke

van vis blijven.

schijfjes in 15 min. goudgeel en krokant.

Schep de aardappel door de kip en groente

ve

enserveer met een citroenpartje.Breng

Ei

op smaak met versgemalen peper.

JOHN

M

BEVAT pp. 540 kcal - 29 geiwit : 25 gvet

waarvan é g verz. 45 g koolhydraten,

waarvan 5 g suikers -1.3 g zout - 9 g vezels

John West

Prijs p.p. € 2.50

Ansjovisfilets

ve

in olijfolie

BI

blikje 50 g € 165

Ee

Meer weten?

Je

u

JOHN |

be

Ganaar john-west.nl

allerhande